De færreste mennesker har set en traditionel Western film uden at komme til at tænke på, hvordan det ville være at opleve spændingen ved at ride som en cowboy! Glæde, frihed og hurtigtænkende hestepartnere er blot nogle af kendetegnene, men for mange er det tanken om at lære at ride i en ny stil, som fascinerer dem.
Rideferie Italien
Westernridning appellerer til både begyndere og erfarne ryttere – de største forskelle er udstyret, som hestene rides med, måden, hvorpå hjælpemidlerne anvendes, og hvordan tøjlerne holdes. Uanset om du har redet tidligere eller er nybegynder, har Western ridning et par forskelle i forhold til den traditionelle engelske ridestil, hvilket gør det sjovt og let at lære på en rideferie. En Western sadel har en større trykfordelingsflade over hestens ryg end en engelsk sadel, og tilbyder generelt en større grad af komfort for både hest og rytter – perfekt til lange dage i sadlen! I western ridning holdes tøjlerne i den ene hånd, og heste trænes til ‘neck reining’, så Cowboys hurtigt og effektivt kan manøvrere deres partner i forbindelse med udførelsen ranch arbejdet som f.eks. Cattle Roping!

Fast, fun and fabulous – for mange mennesker har Western ridning altid været uden for rækkevidde på grund af omkostningerne forbundet med at rejse til USA. Vi har dog fundet muligheder meget tættere på Danmark for at give folk chancen for at komme i gang med en rideferie – i Western stil – uden langdistanceflyvningen!

Rideferie Italien

Castellare di Tonda

Toscana
Beliggende i hjertet af Toscana’s bakker, finder du Castellare di Tonda. Omgivet af magisk smuk natur, verdenskendte vinmarker og kunstnerisk arv er den 325 hektar store vingård med Quarter horse stutteri gennemsyret af historie og kulturel atmosfære.

Rideferie Italien

Castellare di Tonda

Dette landlige resort & spa danner de perfekte rammer for et spændende Western ridning eventyr. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren rytter – aktiviteterne på Castellare di Tonda passer til dine ønsker om en Western ridning oplevelse! Brug tid på at lære at ‘ride som en cowboy’ og blive vant til Western udstyret, mens du udforsker Toscana’s varierede, og til tider udfordrende, terræn – skulle du få lyst til at dygtiggøre dig mere i detaljerne, er det muligt at få lektioner i Reining ved stutteriets fastboende træner, Franco. Afslut dagen med at slappe af med et glas lokalt Chianti, parret med det udsøgte italienske køkken! Italiens charme og glamour kombineret med spændingen ved at ride Western ridning!

Rideferie Ungarn

El Bronco

Ungarn
Beliggende i de smukke, fredelige omgivelser i Kiskunsági Nationalpark – som spænder over et område på over 53.000 hektar – giver El Bronco den følelse af frihed, som kun cowboys normalt får muligheden for at opleve!

Kiskunsági Nationalpark består hovedsageligt af saltvandsletter og sandbundslavland, det gør El Bronco den perfekte vært for ‘flydende’ galopstræk langs stierne. Dine heste er en blanding af Appaloosas, Quarter- og Paint horses, som rides i traditionel Western udstyr. Du får chancen for at bruge tid på at lære det grundlæggende om Western ridning på ridebanen eller endda øve bevægelser som side-pass, lope-halt og rollback-turns. Kombineret med rideture byder El Bronco på den perfekte balance mellem sjov, læring og glæde – indbegrebet af hvad vi mener, at Western ridning handler om!

Rideferie Ungarn

El Bronco

Efterlad en kommentar