Melina Woo

Hvem er Rid & Rejs?

Melina Woo, ejer:
Jeg er selv så stærkt afhængig af disse rideoplevelser, at jeg i de sidste mindst 20 år har brugt alle mine ferier på at opleve verden fra hesteryg. Jeg har tidligere endda “blevet nød til ” at tage orlov fra mit job i rejsebranchen for at arbejde som guide/assistent på disse ridt.
Det er med stor glæde, at jeg nu kan tilbyde disse fantastiske oplevelser, jeg selv har haft!

Vores formål:
Vore kunder skal have reelle oplysninger og råd fra folk, der har forståelse for og erfaring med riderejser: 

  • For os er det essentielt, at vi sammen finder den rette riderejse udfra dine ønsker og forventninger – intet er værre end tage på en riderejse i forventningen om at galopere frit i solnedgangen, for så at erfare at du er havnet på en ride-på-lang-line i skridt rideferie.
  • Kvaliteten skal i være orden – oplevelsen af at ride på en træt, ugidelig, tynd eller syg hest, mener vi, ligesom dig, kan ødelægge enhver ferie.
  • Dertil skal du kunne få professionel hjælp til hele rejsearrangementet inklusiv flyrejse samt evt. forlængelse af din ferie, hvis du ønsker dette.

Fakta:
Rid & Rejs er drevet af interesse og passion, vi har for nuværende ikke fast kontorpersonale ansat og har derfor ikke fast træffetid – skulle du ved dit telefonopkald løbe ind i vores telefonsvarer, må du endelig lægge en besked med dit telefonnummer – vi vil altid vende tilbage indenfor 24 timer. Vi kan også, efter aftale, mødes på vores adresse på Godthåbsvej 93A på Frederiksberg.

Vi er agent for engelske In The Saddle, som har base i en lille ombygget stald nær Ludlow, Shropshire i England. In The Saddle har 24 års erfaring i at tilbude riderejser. Vi mødte faktisk In The Saddle via deres kunder – disse kunder var altid bemærkelsesværdigt velinformerede og reklamerede ofte for deres fulde tillid til In The Saddle; pga. deres engagement, høje kvalitetsniveau og reelle service. Vi er stolte af at kunne tilbyde ridt i samarbejde med In The Saddle, dette gør at vi kan tilbyde et omfattende program, hvor at vi altid kan give opdaterede og reelle oplysninger fra medarbejdere, som har besøgt ridtet.

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør på alle vores rejser. De blev etableret i 1990 er i dag Danmarks største leverandør af produkter til rejsebranchen. Billetkontoret A/S er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 650, du er derfor ved køb af rejse hos Rid & Rejs dækket af Rejsegarantifonden.

Rid & Rejs
c/o InterTravel
Godthåbsvej 93A
2000 Frederiksberg

Tlf: 22 418 418
Mail: info@ridogrejs.dk

CVR–nr: 31 742 447

Bank: Danske Bank
Reg. nr: 3106
Konto nr: 0010357284 
IBAN: DK3130000010357284
SWIFT: DABADKKK

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER