Project Description

Rideferie – hele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 10.640

Nærmest en grøn version af Island, udforsk den smukke og frodige vulkanø São Miguel midt i Atlanterhavet på velredne heste

Rid gennem São Miquel´s frodige landskaber, den største af øerne i Azorerne.

Azorerne hører under Portugal og er en fantastisk smuk ø-gruppe, bestående af 9 øer i Atlanterhavet nærmest midtvejs mellem Portugal og Nordamerika. 
São Miquel er den største ø i Azorerne og er 81 km. lang og 15 km. bred på det bredeste sted. Dog føles øen væsentlig større, grundet de mange høje bakker som vejene snor sig omkring.

Øen er oprindelig en vulkanø, disse vulkanske aktiviteter har givet øen en fantastisk skønhed med udtørrede kratere, glitrende blå søer, sorte klipper langs havet, stedsegrønne bakker, forrevne bjerge og varme kilder samt gejsere.
Det uberørte terræn er ujævnt og stenet, og små stedsegrønne marker er delt af op stengærder med et farverigt, levende og blomstrende planteliv. Hortensiaen er den plante man forbinder med Azorerne, man ser den overalt på øen, hvor de mange blå, pink og lilla blomster liver op på vejene og markerne.

Azorerne er også kendt for muligheden for at se hvaler og delfiner i deres naturlige element og en bådtur ud på havet er klart at anbefale. (Dette er dog ikke inkluderet i prisen og skal betales lokalt.)

Maden er fantastisk og et af feriens absolutte højdepunkter, der vil være mange lokale, friske grønsager og frugter ved alle måltider, da klimaet gør øen utrolig frugtbar.

Den Grønne Ø Ridt – Rideniveau: **+ – læs mere om rideniveau klik her
São Miquel har et netværk af sti systemer, som er perfekt til rideture, de er blevet til gennem århundreder, og mange af de lokale farmere bruger dem stadig. På de daglige ridt vil I komme til den dramatiske sydkyst, ride østpå over de grønne bakker med udsigten til havet bag Jer, højdepunktet vil nok være heldagsridtet til Sete Cidades. Dette unikke vulkankrater er 18 km2 stort og har 2 søer, den ene er dyb blå og den anden er emerald grøn, et fantasisk syn. Der er også et par eftermiddage med sightseeing inkluderet  – 24 timers ridning

Atlantis Ridt – Rideniveau: ** – læs mere om rideniveau klik her
Atlantis følger et program lignende det Grønne Ø ridtet, men med 4 halvdagsridt og et heldagsridt samt nogle ikke rideudflugter, dette program giver mere tid til at slappe af eller at udforske dele af øen, når du ikke er på hesteryg – 17 timers ridning

Lær at ride på en uge – Rideniveau: * – læs mere om rideniveau klik her
Her kan du lære at ride på 1 uge. Nogle af hestene er virkelig gode skoleheste og guiderne er dygtige rideinstruktører. Gennem ugen har du 10 timers ridning enten på ridebanen eller ude på små ture, dertil teoretisk undervisning. Målet er; at du sidst på ugen, skal ride med på det spektakulære heldagsridt til Sete Cidades. Der er derudover også inkluderet nogle sightseeingture uden hest – 15 timers ridning 

Afslappet ridt – Rideniveau: ** – læs mere om rideniveau klik her
På denne uge er der i alt 10 timers ridning inkluderet og programmet tilrettelægges med Jeres værter. Her har I kun morgenmad inkluderet og dette giver Jer mest mulig fleksibilitet, for at udforske øens seværdigheder. Vi anbefaler at I lejer en bil, og bruger resten af tiden på at udforske øen.

Ridecenteret har omkring 30 dejlige heste. De er meget velredne og skønne at ride, hvad enten det er på tur eller på ridebanen. Der rides i engelsk rideudstyr og stil.

Der tilbydes er ridning for alle ryttere, uanset rideerfarenhed.
 
På Den Grønne Ø Ridt, skal du være en kompetent rytter og kunne kontrollere din hest i skridt, trav og rolig galop over ujævnt terræn.

Atlantis Ridt er velegnet for øvede ryttere, som kan ride udendørs i alle gangarter, men ønsker mindre timer i sadlen eller måske ikke er helt i rideform til det fulde Grønne Ø rideprogram.

Lær at ride på en uge er velegnet for begyndere eller uerfarne ryttere, eller for ryttere som ønsker at opnå mere selvtillid på hesteryggen.

På Afslappet Ridt, skal du kunne ride i skridt, trav og rolig galop.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 95 kg, der er normal maks. 10 ryttere i gruppen (udover guider)

Basen, for alle ridt, er på ridecenteret, som ligger på sydlige del af øen, ikke langt fra hovedbyen Ponta Delgada. Den historiske Quinta (gård), er en af de ældste bygninger på øen, dateret i 1700-tallet og er meget interessant.

Der er 5 charmerende gæste værelser alle med eget toilet og brusebad. Tre værelser har dobbeltseng og to har to enkeltsenge.

Måltiderne spises i spisesalen, som er ombygget fra den tidligere stald. Der er masser af steder i huset, hvor man kan sidde og slappe af, både indendørs eller udendørs på verandaen eller i haven

Azorerne – Den Grønne Ø Dagsprogram

 

Azorerne – Atlantis Ridt Dagsprogram

 

Azorerne – Lær at ride på en uge Dagsprogram

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 20. august 2019

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Hestene i Quintaen er fantastisk velredne og godt opdragede. De har 49 heste, så hvis man ønsker at prøve lidt forskelligt, så kan man komme med ønsker. Efter hvert ridt bliver man spurgt om man kan lide den type hest eller om man vil have mere/mindre af noget. Man får aldrig samme hest to dage i træk, da de altid har en fridag dagen efter et ridt. Det betyder til gengæld, at hestene altid er klar til en tur.
Jeg red fire forskellige heste på de seks ridt jeg var på, og alle var skønne på hver deres måde!

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Maden er helt fantastisk!!!!!! Christine er en fremragende kok, som virkelig kræser om maden. Man skal bestemt ikke forvente at tabe sig på turen, da maden er så lækker, at man ikke kan lade være med at spise lidt ekstra 😉

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Jeg synes at det fungerer super godt med informationen. Jeg manglede intet – så alt er som det plejer 🙂

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Jeg elskede denne tur! Alt er så velorganiseret, hestene er skønne og guider og værter gør alt de kan for at man får den bedste tur. Det første Christine sagde da jeg kom var, at jeg bare skulle føle mig hjemme – det kan man slet ikke undgå.

Denne tur får mine absolut varmeste anbefalinger! Jeg er klar til at tage afsted igen!


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 19. november 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
De er virkelig gode til at matche en med de rette heste. Kun en gang fik jeg en hest som jeg ikke brød mig om (kiggede på rigtig mange ting og med et ret dårligt stop-signal – den plejede dog ikke at være sådan), men de 3 andre heste jeg red var skønne! Vi red nærmest i stormvejr den sidste dag, og selv der var hestene overraskende cool. Man kan dog godt mærke at hestene er lidt for vant til turister, på den måde at nogle af dem har det med at tage deres friheder når der er græs eller andet spiseligt i nærheden når der blev stoppet for at tage billeder osv.
Tempoet er en skøn blanding af det hele, og der var også et par meget tempofyldte galopper indimellem.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Christinas madlavning er fabelagtig, og man går med garanti ikke sulten i seng.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Hvis man gerne vil have størst chance for at være sammen med den samme gruppe mennesker hele ugen, kan det anbefales at rejse lørdag-lørdag

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Jeg var der også for 4 år siden, og det var ligeså fantastisk som sidst! Der er ikke meget der slår den smukke natur, og sammen med et fantastisk personale samt skønne heste bliver det ikke meget bedre.


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 29. oktober 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
En god blanding af ridt gennem varierende landskaber og byer. Tempo afhænger selvfølgelig af terrænet, men langt de fleste gange er der mulighed for nogle gode galopper.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
 4
Hvordan var standarden for maden? 5
Hyggeligt værelse, charmerende quinta. Christina og Claude hygger om gæsterne og man føler sig hjemme. Christina laver virkelig god mad ! En af aftenerne var der arrangeret en surprise dinner “ude i byen”, hvilket også var en oplevelse.
Man går heller ikke sulten fra bordet til frokost eller når der er picnic på heldagsridtene.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Vi var velinformerede og trygge inden afrejsen.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Skal derned igen (var der også for 4 år siden) !


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 08. oktober 2018

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Gode og velpassede heste som er perfekte til turister med forskellige forudsætninger

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5
Christina de Laval er en super dygtig kok, og maden smager skønt.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 4
Vi var velinformerede og trygge inden afrejsen.

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Quinta da Terca er et dejligt sted at holde ferie. Værelserne er hyggelige og rene. Selv om gården er beliggende i byen er der meget roligt og fredeligt. Alle gæster føler sig velkomne i en grad, som hvis man var på besøg hos sin nærmeste familie. Christina og Claude er altid søde og imødekommende over for forskellige ønsker. Om maden kan der kun siges gode ting. Morgenbuffeten er skøn med en variation af alt hvad man kan ønske sig af morgenmadsprodukter, frugt, brød og pålæg. Christina er fantastisk god til at lave lækker mad, og når rideturen er lang, bliver ser serveret picnic i det grønne. Aftensmaden består af 3 retter hver dag, og det smager altid skønt. På Quinta da Terca føler man sig altid velkommen. Hestene som det hele drejer sig om, bliver passet og plejet af det altid søde personale, og det er dejligt at opleve, at dyrevelfærd har højeste prioritet. Der bliver gjort meget for at heste og ryttere passer sammen og guiderne er søde og omsorgsfulde. Naturen er overvældende skøn og hvor end man bevæger sig hen på øen, er der betagende udsigter. En rideferie på Quinta da Terca kan derfor varmt anbefales alle som gerne vil ud i verden at ride i vidunderlig natur på heste som lever et dejligt hesteværdigt liv.


Den Grønne Ø ridt – modtaget 12.september 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
The staff was very good at matching the horses to the riders. I felt that they gave me more and more challenging horses along the week, as I got better and more confident in my own skills. For the last day, they asked which horse was our favourite and gave us that horse to ride. The horses were all really well trained and behaved, didn’t spook at cars or lorries, etc.
The trails were fun and beautiful, nice views and great opportunities for cantering and galloping

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
The food was AMAZING! Everything was delicious and plentiful.
The accommodation was super. My bed was really comfortable, the room was clean, the bathroom was fully equipped and they even provide basically all the toiletries you could want. With the fan and the mosquito net for the window I was very comfortable at night.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
I don’t think there’s a lot of room for improvement. Everything was handled perfectly and efficiently. All the information that I could have wanted was there!
Everything went really well with the booking and payment. I have no suggestions for improvement.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Overall, this was the best holiday I’ve had in a long time. I got to do what i loved all day long, get really tired, have a lovely warm shower, eat a delicious meal, and sleep all night in a comfortable bed. Nothing more I’d ask for.
The staff was really nice and helpful, the horses were amazing, the sights breathtaking.


Atlantis Ridt – modtaget d. 14. juni 2017

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Der var ikke som anført i info vandflasker med på turene.

Hvordan var standarden for jeres værelser (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Hélt fantastisk tur. Alt klappede. Heste, stald, guider, stab og værter var super imødekommende og kompetente.
Man mærkede konstant kærligheden til hestene og ridningen.
Uforglemmelig tur for mig og min 12-årige datter.


Den Grønne Ø – modtaget d. 22. juni 2016

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Nogle dgae var vi i grupper med meget forskellige forventlinger og erfaring. I disse tilfælde ville det være rart med opdelt gruppe.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Altid super og hurtig tilbagemelig fra rid og rejs!

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Den Grønne Ø – modtaget d. 21. september 2015

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet?
5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene?
3
Hvis hestene her skal have et 5 tal skal de have lært at stå stille og acceptere rytteren. De kives hele tiden om rangordenen også selv om, vi står lige ved siden af. Det kommer vel af, at hver rytter altid får en ny hest hver dag, og derfor ikke sætter dem på plads. Hestene var ellers fodermæssig: Ok, og tillige hovmæssigt i orden. Striglet og passet: Ok.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden?
5
Super mad til alle måltider.
Fint med en overraskelse: Yves kunstneren. Suveræn lækker mad med en masse smagsoplevelser.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen?
3
Jeg kunne ønske mig, at kommunikationen var på dansk. Den fine bog, (fra in the saddle) vi fik om rejsen, var på engelsk, undtagen de to sider om Horse, Handling and Riding, som stedet krævede, at vi havde kendskab til. Luggage Security afsnittet måtte jeg bruge en del tid på at oversætte. Det gør det, at Jørgen let siger fra en eventuel anden gang.
(Rid & Rejs kommenterer: Vores rejsedokumenter er på engelsk, men vi er til rådighed både på telefon og mail, skulle der være spørgsmål eller andet i forbindelse med rejsen)

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 30. maj 2015

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Nu har jeg været på en del rideferier før og syntes det er lidt anderledes med at man ridder så mange forskellige heste på en uge. Fordelen er selvfølge at man får prøvet en masse, ulempen at man ikke rigtigt når at få “båndet” til hesten. Guiderne var ret unge og nye, men meget ansvars- og sikkerhedsbevidste, de sørgede for at alle i gruppen havde en godt ridt.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Udsøgt 5*. Der er så meget atmosfære over stedet, værelserne hyggelige og rummelige med flotte (egne) badeværelse, rengøring hver dag. Lækker, velanrettet og velsmagende mad 🙂

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Meget fin service. Ankom en dag tidligere end resten af gruppen men blev afhentet på mit hotel og kørt til Quintaen.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Den Grønne Ø ridt – modtaget d. 30. december 2014

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Dejlige heste, spændende ture og smuk natur

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5
Ejerne er dygtige og fantastiske til at få dig til at føle dig velkommen på allerbedste måde. Personalet dygtige, hjælpsomme og engagerede.

Maden var super lækker – langt over forventning.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Den Grønne Ø Ridt – modtaget d. 13. november 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
heste i rigtig god kondition. velopdragne- fine turheste. første ridetime/vurdering en god ide.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5
et rigtigt hyggeligt hus at bo i. Claude og Christina skaber hygge. Vældig god mad og drikevarer.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Hjemrejsen blev forlænget, da flyet ikke kunne lande. Måske advare kommende gæster om dette i efterårsmånederne?

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Den Grønne Ø Ridt  – modtaget d. 03. august 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Meget afvekslende ridt, hvilket var rigtig godt. På nogle af turene var der masser af gode galopper og andre var lidt mere stille og rolige, men havde til gengæld nogle fantastisk flotte udsigter og natur. De var desuden rigtig gode til at matche hest og rytter.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5
Virkelig god mad og der var rigeligt af det. Selv på heldagsridtene hvor der var picnic, havde maden samme standard.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Fantastisk sted, mennesker og natur og ikke mindst helt fantastiske heste. Jeg vender helt klart tilbage!


Lær at ride på en uge  – modtaget d. 29. juli 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Den Grønne Ø ridt- modtaget d. 15. juli 2012

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
alle hestene blev behandlet godt man kunne klart fornemme at Christina og Claude holder meget af dem godt udstyr som passede til den enkle hest, Deres heste er til alle niveauer både nybegynder og til meget rutineret rytter og Christina er en fantastisk god underviser meget rosende og utrolig dygtig. Fik selv redet mine første changenenter på turen:-) Guiderne var rigtig søde og opfyldte alle ønsker og mere til.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4
Fin barok landlig stil og gode senge.
Maden var god og lokal og opfyldte også mine ønsker som vegetar. 5 kokkehuer til Christina

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det var en fantastisk tur, utroligt flot ø med meget forskellig og frodig natur, søde mennesker og gode heste, absolut et sted jeg kommer tilbage til.


Den Grønne Ø Ridt – modtaget d. 02. juli 2012

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 4
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 3
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg kunne godt have ønsket mere tempo-fyldt ridt. Meget skridt og meget, meget lidt trav og galop. Skyldes måske blanding af knap så øvede og meget øvede ryttere.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Nød omgivelserne og følte mig i dén grad forkælet af ejer og vært, Christina, som er noget af det sødeste og mest hjælpsomme, og samtidig en eminent kok (fik det skønneste, mest udsøgte mad).

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Det Grønne Ø ridt samt Lær at Ride på en uge  – modtaget d. 22. maj 2012

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Det ville være rart med sadeltasker, også på 3 timers turene til regnfrakke, vandflaske, et æble, solcreme….MEN rare, veltrænede levende heste som helt tydeligt har et godt liv. Der var gode passende heste både til mand og søn (9 år) som er uøvede ryttere, datteren på 11 som er let øvet og til mig selv som er erfarenrytter. Herligt !

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Udsøgt forplejning, maden er GOD (lidt for god faktisk…), rigtig søde og hjælpsomme mennesker

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Der var meget lang ventetid i Lissabon begge veje og der gik fly til vores destination mens vi ventede og vi kunne have halveret ventetiden
(R&R kommenterer: Flyforbindelsen via Lissabon til Azorerne er ikke altid optimal, vi er nu ved at undersøge hvilke flyafgange, som kunderne bemærkede, da disse afgange ikke figurerer i vores fly-reservationssystem – det kunne være ganske interessant, hvis der var mulighed for at forkorte ventetiden i Lissabon)

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Super ferie! Quinta da Terca er et fantastisk sted; Rigtig søde hjælpsomme og velorganiserede mennesker, gode rare pålidelige og veltrænede men alligevel levende heste, rigtig god mad, stemningsfulde og hyggelige bygninger. Og så er der masser af oplevelser lige i nærheden- en uge er for lidt!
_____________________________________________________________________________________________________

Det Grønne Ø ridt samt Lær at Ride på en uge  – modtaget d. 21. maj 2012
Familie, 2 voksne & 2 børn på 9 og 11 år

Hvordan var jeres rejse generelt set? 4

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 4
Small is beautifull!

Fik I alle de informationer I behøvede? 4
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 4
.. men vi ventede i Lisabon begge veje og så planlagte afgange hhv til Ponta Delgarda og hjem flyve midtvejs i vores 4-5 timers ventetid. Det var lidt frustrerende.
(R&R kommenterer: Flyforbindelsen til Azorerne er ikke altid optimal, i tillæg kom der nogle ændringer i flytiderne, lige inden kundernes afrejse, hvilket endda forlængede ventetiden yderligere. Det er dybt beklageligt, men desværre udenfor vores indflydelse)

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
De arrangerede bl.a. en kortere hike og vaskede en maskinfuld tøj for os på Quintaen, så det var meget fin service.


Azorerne – Den Grønne Ø – modtaget d. 04. oktober 2011

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 3
Hestene var helt fantastiske og havde gode forhold. Udstyret var dog lidt slidt og en af de andre gæster faldt af da sadelgjorden sprang. Det var en rigtig god tur og specielt godt at programmet var så fleksibelt.
(R&R kommenterer: Vi har undersøgt uheldet med vores ridecenteret og de har svaret følgende; “Udstyret tjekkes hver dag inden hestene sadles op. Udstyret rengøres efter hver ridetur og smøres i læderfedt hver anden uge. I dette tilfælde havde guiden My tjekket alt inklusiv den specifikke gjord og den så fin ud. Gjorden var netop kommet tilbage efter reparation, hvor de gamle læderremme til spænderne var blevet udskiftet, Disse var udskiftet med remme i tyndere læder. Da Ruco -hesten – spænder alle sine muskler for at komme op af en skrænt, brød begge læderremme. Det de aldrig sket før. Vi har nu talt med sadelmageren og tykkere læder vil blive brugt i fremtiden. Azorerne har en luftfugtighed på 70-90% med stærk sol og mindre byger stort set dagligt, det kan derfor være svært at holde udstyret pænt poleret og skinnende, men vi gør deres bedste)

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 5
Utroligt søde mennesker, dejlig hjemmelavet mad og hyggelig inkvartering.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Helt perfekt for os. Rigtig god fleksibilitet hvor min mand startede med ridelektioner og efterhånden som han blev bedre, red han med os andre ud og for at se og opleve den flotte natur.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Lær at Ride på en Uge – modtaget d. 04. oktober 2011

Hvordan var jeres din generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 4
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Det var en rigtig god tur og specielt godt at programmet var så fleksibelt.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte jer sikker på
møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen?
4

Vil I anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Azorerne – Den Grønne Ø Ridt – modtaget d. 19. august 2011
(2 voksne & barn på 9 år)

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5
Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Vi havde en helt fantastisk ferie med dejlige heste, vidunderlig mad og helt fantastiske værter guider og hjælpere. 1000 tak. Hestene er flotte søde og velopdraget på alle måder

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Den Grønne Ø Ridt – modtaget d. 20. juni 2011

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Hestene var så dejlige – fremadgående, smidige, bløde og eftergivende på tøjlen og utroligt sikre på benene. Og ikke mindst meget trafiksikre! Jeg skulle lige vænne mig til at galopere over hårdt og stenet terræn allerede den første dag, men hestene er jo vant til det og suser derudaf. Nestor var især fantastisk, en rigtig powerhest, der bare ville frem i verden (nok ikke en hest for alle, men jeg var vild med at han var fyrig men samtidig super god i hovedet.) Rideturene glemmer jeg aldrig: sjældent har jeg set så smuk og varieret natur, fra ‘regnskov’ til grønne græsmarker og Indiana Jones stier langs kysten. Og en kæmpe tak skal lyde til de fantastiske guide-piger – super søde, sjove og med på at indstille ridtene så alle fik det tempo, det helst ville have. Vi fik grinet meget (og spist mange is!) sammen med Tove!

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Maden er FANTASTISK! Christina og Claude er super værter og Christina er jo en helt igennem genial kok, og det er frokostkokken Vanila også. Værelserne var smukke og enkle – vi var især vilde med det andet værelse, nr. 5. Jeg drømmer stadig om vores picnics i det grønne.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Tusind tak til Melina for fantastisk information og hjælp med at planlægge rejsen. Alt gik som smurt!

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
En kæmpe succes og et rigtigt eventyr. Jeg er en lidt nervøs rytter nogle gange, og det var skønt at kunne ride en hel uge på så fornuftige heste. Quinta da Terca er et lille stykke paradis – og hvor er det smukt, at de tager så mange af øens dårligt behandlede heste ind og giver dem en ny start og et super liv.


Lær at ride på en uge – modtaget d. 06. april 2011

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg havde en meget dygtig instruktør. Guiderne på turene var godt oplyste om lokal viden/historier.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Det var tydeligt at der var lagt sjæl i menuerne. Der var rigelige mængder mad og det var altid frisk og lækkert.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Alle mødte mig med en ærlig venlighed og interesse og utømmeligt hjerterum. Jeg følte mig som en hjemvendt del af familien.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Lær at ride på en uge & afslappet ridt – modtaget d. 26. oktober 2010

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5
Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Vi havde nok forestillet os, at Quinta da Terca lå længere ude på landet. Men det opvejedes af den truck, som transporterede hestene og os rundt på øen til de gode ridesteder.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Suveræn. Det bedste spisested vi fandt på øen!

Fik I alle de informationer du behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Lær at ride på en uge – modtaget d. 16. februar 2010

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Meget personlig service og undervisning. Kyndig. De Lavals laver noget helt ud over det sædvanlige

Hvordan var standarden for dit telt/værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Meget høj klasse på servering, borddækning og selvfølgelig maden.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Det var Melina Woo’s forslag baseret på mine oplysninger. God vejledning om alt. Også alt tilsendt materiale.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Nu spiller jeg ikke golf men jeg synes at folk burde prøve denne form for ferie som et alternativ. Jeg kan ikke fatte at aviserne skriver mere om dette.

Datoer:
Ridecenteret har åbent hele året og du kan ankomme alle ugens dage uanset hvilket ridt du vælger.
Kortere (min. 3 nætter) samt længere ophold kan også arrangeres

23.dec-30.dec 2019 // 02.maj-23.maj 2020 // 27.jun-04.jul // 16.aug-22.aug 2020Udsolgt!

Priser:

   

Den Grønne Ø Ridt

 

Voksen

Ikke rytter

Januar – marts 2020 11.370,-5.655,-
April – oktober 2020 12.015,-6.125,-
November – december 2020 11.370,-5.655,-

Atlantis Ridt

  Voksen Ikke rytter
Januar – marts 2020 10.640,-6.035,-
April – oktober 2020 11.210,-6.555,-
November – december 2020 10.640,-6.035,-

Lær at Ride på en Uge

  Voksen Ikke rytter
Januar – marts 2020 10.385,-6.270,-
April – oktober 2020 11.065,-6.695,-
November – december 2020 10.385,-6.270,-

Afslappet Ridt

  Voksen Ikke rytter
Januar – marts 2020 6.395,-3.810,-
April – oktober 2020 6.660,-4.075,-
November – december 2020 6.395,-3.810,-
    

Tillæg for enkelt værelse 2019

 

1.690,-

 

Tillæg for enkeltværelse 2020

 

1.980,-

 

Refunderes hvis vi finder en at dele med

   

INKLUDERET:
Overnatninger, ture og ridning jf. valgte program, alle måltider (kun morgenmad på Afslappet Ridt), sodavand, øl eller vin til aftensmaden, lufthavntransfer t/r, bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Barregning, (frokost og aftensmad på Afslappet Ridt), drikkepenge, evt. hvaludflugt.

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Ponta Delgata t/r (fra København ca. fra kr. 3.700), afbestillings- og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Ponta Delgada 

TRANSFER: Er inkluderet Ponta Delgada lufthavn t/r

Beliggenhed:
São Miquel er den største af øerne i øgruppen Azorerne, som er beliggende midt i Atlanterhavet ca. 1.500 km ud for Lissabon. Øgruppen hører under Portugal. Quintaen ligger ca. 10-15 min kørsel fra øens hovedby, Ponta Delgada, hvor nærmeste lufthavn også findes. Fra Quintaen er der ca. 10 min gang til en lille bugt med badestrand.

Klima:
Azorerne har mildt klima året rundt, med en gennemsnitlig dagstemperatur der rangerer mellem 14-22 grader. Vejret er dog skiftende og det er ikke unormalt at opleve flere årstider på en dag. Om sommeren regner det væsentlig mindre end om vinteren, men man skal være forberedt på regn. Januar og februar er de vejrmæssige mest ustabile måneder, selvom temperaturen er behagelig kan det blæse og regne meget. 

Pas & Visum:
Azorerne hører under Portugal, som er medlem af EU og Danske statsborgere behøver ikke visum for ophold på Azorerne, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.

Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: *
Periode hele året
Valgfri ankomst- & afrejsedag
7 nætter/6 dages ridning
3-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 95 kg
Gruppestørrelse: 10
Nærmeste lufthavn: Ponta Delgada
Pris fra kr. 10.640

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER