Project Description

Rideferiehele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 6.965

Uanset om du er ny eller erfaren i Western ridning kan du få en skøn rideferie eller 6 dages trail på ranchens kvalitetsheste

El Bronco ligger smukt og fredfyldt, omgivet af Kiskunsági nationalpark.

Nationalparken dækker et 53.000 hektars stort område og er hjem for en stor variation af flora og fauna, som inkluderer den hvidhalede ørn, ni orkidé arter, hejrer og hvidhalede hjorte. Søerne i parken giver også midlertidigt hjem for mange trækfugle. Landskabet består hovedsageligt af saltvandsletter og sandet lavland, hvilket gør det ideelt for ridning. Et temmelig usædvanligt fænomen i dette område er sandklitterne, der strækker sig over flere kilometer og byder på fantastiske udsigter.

Ridemulighederne er varierede og interessante, i løbet af en ridetur kan du ride ad sandstierne gennem skoven, finde vej forbi søen og ende med at klatre i klitterne.

El Bronco Ranch blev grundlagt som feriested i 1980’erne. Sidenhen har ranchen udviklet sig til at blive en velrenommeret Western ranch, med et vigtigt avlshold af Quarter horses, Appaloosa og Paint horses. Hestene som vokser op på ranchen, bliver nænsomt uddannet og lever et liv som tur- og show heste. 

Ranchen imponerer med sine omfattende faciliteter – der er to store udendørs ridebaner, en indendørs ridebane, syv corrals, en round pen, stalde, sadelrum og store helårsfolde.

Gæsterne bliver der også sørget godt for – med udendørs swimmingpool og et wellness center, der byder på jacuzzi, dampbad, infrarød sauna og finsk sauna og en stor bruseniche.

Ikke rytter eller hvis du bare ønsker en pause for ridningen kan benytte de mange aktiviteter, der kan tilvælges mellem mod ekstra betaling. Jeres guide vil fortælle jer om mulighederne den første aften, men normalt vil det være muligt at besøge en lokal ostefabrik, vinsmagning, køreture i hestevogn, jeep safari, vandreture i nationalparken, fiske i Izsák og besøge den nærtliggende by Kecskemet.

WESTERN RIDNING SPECIALS MARTS 2020:

05.-08.marts: Trail Riding Clinic ved Vera Ledneczki, Europæisk Mester i Trail Riding.

19.-22. marts: Barrel Racing Clinic ved József Dörnyei, finalist i Barrel World Cup.

Begge clinics afholdes på engelsk og inkluderer 1 introduktions-gruppe lektion, 4 lektioner i gruppe samt 1 ridetur.

Ridningen er Western ridning. Hestene er Quarter Horses, Appaloosa og Paint horses, der er omkring 50 heste på ranchen hvoraf 25 er til rådighed for gæsterne.

Dit første ridt vil være en introduktion på banen og efterfølges derefter af rideture eller lektioner på banen, afhængig af gruppens ønsker. Der er typisk én eller to ridelektioner i løbet af en uge.

Tempoet er varieret og der er flere muligheder for jog eller lope, men generelt rides der ikke I tempofyldt/fuld galop. Grupperne splittes efter rideevne, men selv nybegyndere vil normalt få mulighed for at prøve en rolig galop inden de rejser hjem.

Ranchen tilbyder 4 timers ridning per dag plus 2 timer enten på ankomstdagen eller afrejsedagen, afhængig af hvad dine flytider tillader. Et 3-nætters ophold inkluderer 10 timers ridning, et 4-nætters ophold 14 timers ridning og et 7-nætters ophold 26 timers ridning

Vi mener at børn fra 8 år og opefter vil nyde ridningen her, der er dog ingen ponyer til rådighed og børn skal derfor være indforstået med at ride på heste.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 100 kg for ophold på El Bronco, der er normalt maks. 6 ryttere i gruppen (udover guide)

Ranchen har 12 værelser, som ligger spredt udover bygningerne. Nær baren findes to chalets med henholdsvis 3 og 4 værelser. 5 andre værelser ligger nær Welness Suiten.

Alle værelser har tv, WiFi, air conditioning og radiatorer samt en-suite badeværelser har enten brusebad eller badekar. Værelser er praktisk møbleret og nogle har en lille varenda eller et loungeområde. Værelserne rengøres normalt hver tredje dag fra din ankomst, hvis du ønsker mere hyppig rengøring, så er det normalt muligt – spørg personalet og de vil gøre deres bedste for at opfylde dette ønske.

Vore gæster har fri adgang til Wellness Suiten, som er et perfekt sted at slappe af efter en dag i sadlen. I Wellness Suiten findes en jacuzzi, dampbad, infrarød sauna og finsk sauna, fra Spa afdelingen er der en pragtfuld udsigt over hestenes folde! I de varmere måneder er den udendørs swimmingpoolen også populær.

Massage er skønt til at blødgøre de ømme ridemuskler. Massøren er ikke fast på stedet og ønsker du massage, anbefaler vi at du forespørger dette den første aften på ranchen, så de kan arrangere dette for dig. Massagen koster omkring €30 for 45 min. og betales lokalt.

Måltiderne er typisk Ungarske, store portioner, fyldende og velsmagende. Maden bliver tilberedt på en lokal restaurant i Izsák og bragt ud til ranchen for hvert måltid. Morgenmaden er international med brød, boller, lokale oste, skinke, marmelade og yoghurt. Frokost består normalt af to retter, i de køligere måneder kan det være suppe efterfulgt af gullasch eller farsbrød, altid ledsaget af brød og salat. Middagen er en hovedret bestående af kød eller pasta efterfulgt af lækker dessert (kage el. lign.). Speciel diæter (f.eks. vegetar, glutenfri mad) kan der sørges for, hvis du oplyser dette ved bestillingen af opholdet.
 
Vandet fra hanerne har et stort indhold af mineraler og der vil derfor være en stor flaske drikkevand blive udlevet når du ankommer. Denne er til anvendelse i dit værelse og når den er tom, så bare bed personalet i baren om en opfyldning.

I baren findes et stort udvalg af drikkevarer, som betales lokalt, og efter din ridetur kan du f.eks nyde en Gin & Tonic, sodavand eller øl. Ungarn producerer også overraskende god vin. Te og kaffe kan også købes – ligesom Palinka, det lokale ildvand!

Der er ingen fastsat dagsprogram på El Bronco. Ranchen tilbyder 4 timers daglig ridning og typisk som følgende:

Hvis du har bestilt transfer fra Budapest lufthavn, vil du blive mødt ved ankomsten og kørt til ranchen. Afhængig af dit ankomsts tidspunkt, bliver der måske tid til at du bliver vist rundt på ranchen og får en ridetur.

Under din første ridesession vil én af trænerne gå igennem den basale Western Horsemanship og, afhængig af din rideerfaring, kan du få fornemmelsen af din hest i skridt, jog og lope. Måske rider I ud på en kort ridetur for at blive introduceret til de omkringliggende landskaber. Tilbage på ranchen bliver frokosten serveret ved baren eller ved poolen, hvis vejret tillader. Om eftermiddagen vil I ride ud på en ca. 2-timers ridetur gennem nationalparken og ad oprindelige stier.

Dagen efter kunne byde på et længere ridt gennem skoven og ad sandstierne, så du får mulighed for at opleve ranchens fremadgående og lydige heste, som de er velkendt for. Måske ser I nogle af de vilde dyr såsom den hvidhalede hjort, hejrer og vadefugle.

En anden ridetur kunne gå ind i Kiskunsagi’s smukke landskaber. Måske rider I forbi fugle stationen og søen med sine høje siv eller måske vil ruten tage jer ad de skyggefulde skovstier. Èn af dagene kan der blive mulighed for en tidlig køretur i hestevogn (mod ekstra betaling) til fugle stationen. Her vil personalet give dig indsigt i deres arbejde med indfange, registrere og ringmærke nogle af de arter som findes i nationalparken.

Glem alt om reglerne i engelsk ridestil, her vil du ride Western ridning i en afslappet stilling, hvor blød kontakt med hænderne er påkrævet.

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 28. maj 2019

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest ud fra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Gode heste med et godt sind og lidt for enhver smag. Sjovt at prøve kræfter med western nu hvor jeg er vant til engelsk ride stil. Dygtige undervisere hvis man tager lidt lektioner i stedet for at ride ud.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 4
Lækkert med wellness center til fri afbenyttelse.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Ikke første eller sidste gang jeg har været på dette sted. trænger du til at hive stikket ud og slappe af kombineret med ridning er dette et sted du bør overveje.


Modtaget d. 28. juni 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest ud fra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Fantastiske heste med et godt sind. Terræn ikke så varieret men sådan er det jo når man rider ud fra samme sted. Gode instruktører når man får undervisning, men de underviser lidt forskelligt hvilket man lige skal vende sig til.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4
Fantastisk wellness center som er en fornøjelse at besøge efter en dag i sadlen. Okay buffet med traditionel ungarsk mad.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Rigtigt godt ophold med en super gruppe, har lovet mig selv at jeg snart skal tilbage igen.


Modtaget d. 04. august 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest ud fra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 3
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Det kunne have været fedt hvis vi var blevet trænet lidt mere altså have fået flere lektioner i selve western ridning.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 3
variationen af maden måtte gerne være fordelt bedre. der med mener jeg at de første 3 dage fik vi ris med sovs og svine kød og de andre 3 dage fik vi kylling på forskellige måder det kunne have været dejligt hvis de havde fordelt det lidt.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Det havde været prikken over i’et hvis der var kommet en guide hver aften og fortalte programmet for næste dag.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det har været den mest fantastiske ridetur nogle sinde jeg har været på. Jeg blev vel informeret om hvordan og hvorledes tingene skulle forgå inden jeg skulle afsted omkring min afrejse og min hjemrejse. Jeg fik opfattelsen af at det var et meget profsonelet sted.
Alt i alt så et jeg meget tilfreds.


Modtaget d. 07. juni 2017

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
4 timer i sadlen hver dag. – Forbered dig hjemmefra. Vi var i form og havde nogle vidunderlige ture, men man er træt bagefter.
Alt bliver tilrettelagt efter dine ønsker.

Hvordan var standarden for jeres værelser (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Fin mad. Fin betjening.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således du følte jer sikkre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Vi var meget velinformeret. Vi var helt parate til ferien. – Den lille bog er meget informativ, den brugte vi meget.

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
El Bronco er et fantastisk hestested. Alt oser af kærlighed til heste. Hestene er velplejede og venlige. Gabor og Robert er meget dygtige instruktører, og alle medarbejderne er meget venlige. Det er så sjovt.


Modtaget d. 20. oktober 2016

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 4
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Super, fantastiske, omgængelige heste. Afvekslende ridning inde og ude alt efter vejret. Meget smuk nationalpark. Dygtige og søde ridelærere.
Jeg prøvede tre heste, inden det blev perfekt. De gør alt for at hjælpe een til at få den rigtige hest.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Super eneværelse med skøn udsigt.
Maden var simpelt hen fantastisk og der var rigeligt af den.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Alt fungerede perfekt Melina. Du var rigtig god at snakke med. Herefter hurtig og grundig ekspedition.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Ridelæreren Gabor er ekstremt sød og forstående. Han gør alt, for at man skal finde sig godt tilpas. En dag, jeg havde det dårligt, kom han op med en kop te til mig på værelset. 🙂


Modtaget d. 01. august 2016
(Familie 2 voksne og 2 børn)

Hvordan var jeres rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Vi havde fået indtryk af ud fra beskrivelserne, at det første ridt skulle bruges til at se, om hest og rytter var et godt match, og at der ville være en dialog om dette, men i praksis fik vi tildelt en hest, som virkede mere eller mindre tilfældigt. Det var dog søde nervefaste heste, så det var ikke et stort problem – det var bare anderledes end forventet.
Desuden var der faste ridetider hver dag, og det der blev “lovet” i programbeskrivelsen fx om picnic eller ridt ud til hesteflok. Området var dog stort, så man red på ret varierede ruter.

Hvordan var standarden for jeres værelser (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4

Fik I alle de informationer du behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Det var min datters konfirmationsgave, og hun var ellevild og vil rigtigt gerne tilbage igen.


Modtaget d. 01. august 2016
(Familie 4 voksne)

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Alting klappede med det praktiske, og de var helt unikt søde dernede – både ved os og ved deres heste. Vi fik virkelig lært meget og fik mange vidunderlige naturoplevelser. Jeg var totalt imponeret over, hvor langt mine børn kunne komme – uden at have siddet på en hest før. Lange (langsomme) galopper ud over græsstepperne den sidste dag, wow:-) Så mange mange tak for det:–)

Hvordan var standarden for jeres værelser (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 4

Fik I alle de informationer du behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Modtaget d. 07. april 2015

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Dejlige velpassede & veltrænede heste, tillids fulde og nysgerrige; instruktører og turguider er yderst opmærksomme på den enkelte rytters evner og behov
Landskabet er ikke så udfordrende men kønt og frit for biler, hegn osv

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 4
Skønne værelser med lys og rar stemning, rigtig god komfort. Simpel men fin ungarsk hverdags mad, serveret med stor omhyggelighed.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 07. oktober 2014

Hvordan var jeres rejse generelt set? 4

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Gode rolige heste. God kombination af 2 timer i arenaen og 2 timer i terrænet (eller hvad man aftaler).
Og for det måske mørbankede legeme, efter ridningen fri adgang til jacuzzi mv. Massage (mod betaling) kan anbefales.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 3
Godt stort værelse med udsigt over området.

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 13. september 2014
(Familie 2 voksne & 1 baby på 1 år)

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Super søde værter og kompetente trænere. Godt mix mellem turridning og undervisning – vi valgte stort set selv, hvad vi ville.
Hestene var søde og virkelig dygtige. Min hest var en smule opmærksom, men det lærte mig bare endnu mere, og det var kun på en enkelt tur, jeg måtte opgive galoppen, fordi hun var lidt for livlig. 🙂

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 3
Værelset var fint, men lidt for småt til to voksne og en baby. Når vores datter var puttet, kunne vi ikke gøre andet end selv at gå i seng, fordi hendes seng stod mellem vores seng og døren/tv/etc. Og der var ikke meget plads til andet. Men rengøringen var fin, og dejligt, der altid var varmt vand – selv om det tog lidt tid at komme.
Maden var sikkert typisk ungarsk, men det er så ikke lige mig. Jeg savnede at kunne vælge mellem f.eks. to retter. Men dejligt, der altid var salat. Og der var altid mad nok.

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Vi troede, vi havde fået alle informationer, og det meste var også i orden. Men da vi hentede vores lejebil, fandt vi ud af, at det var ret svært at finde ranchen. Adressen kunne ikke tastes på GPS’en, og den rutebeskrivelse, der var i rejseinformationerne, var svær at følge, da vi manglede et vejnavn på tankstationen, man skulle køre fra. Vi fik medarbejderen hos biludlejeren til at finde vejnavnet og taste det på GPS’en – men det viste sig, han havde tastet til en anden by. Så efter et par telefonsamtaler med søde Robert, endte han med at hente os i en nærliggende by.
Da vi skulle hjem, kunne vi ikke finde adressen på lufthavnen, og damen i baren på ranchen talte ikke engelsk, og de andre var ude at ride, så vi endte med at prøve en tilfældig adresse på informationen på billejen, som heldigvis var rigtig.
Så to idéer til forbedring af informationsmaterialet:
– Vejnavn/adresse på den tankstation, der henvises til i rutevejledningen.
– Adresse på lufthavnen (der stod både navn på lufthavn, flynavn, tider etc., så adressen på selve lufthavnen kan nemt tilføjes her).

Ellers var alt andet meget fint beskrevet!

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Tak til Rid & Rejs for en skøn tur og meget hurtigt svar på mange forskellige spørgsmål. Professionel og venlig. 🙂

Og stor tak til El Bronco med alle deres søde medarbejdere, som gjorde turen god og var virkelig søde mod vores datter. Specielt til Robert, der hentede os i en nærliggende by, og Zsofia, der hjalp os med oversættelse ved læge og apotek, da vores datter blev syg.
Vi vil rigtig gerne tilbage til El Bronco – og næste gang vil vi gerne begge to/alle tre ride. 😉


Modtaget d. 14. juli 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 4

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 28. maj 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Var meget positivt overrasket over hestene, ingen konflikter mellem dem selv hvis man red tæt. Tempoet var langsommere end forventet.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Flotteste indkvartering jeg til dato har oplevet på rideferie, med meget flotte bad/toilet faciliteter, værelse bliver dog kun rengjort 1 gang i løbet af ugen. Herligt at sove for åben vindue og det eneste man hører er hesten. Maden er tilberedt fra restaurant i nærheden, bliver serveret som buffet men lækkert.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Info omkring mødested ved ankomst lidt uklar i tilsendt materiale. Efter opringning til Rid & Rejs blev dette dog hurtigt afklaret og der var ingen problemer ved ankomst.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det er med sorg i hjertet at skrive en så positiv anmeldelse for dette nye sted hos Rid & Rejs 🙂 Frygter at El Bronco hurtigt bliver et meget populært sted så det bliver svært at få plads med mindre men booker i rigtigt god tid.


Modtaget d. 01. april 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
El Bronco, er en helt fantastisk Ranch. Det er flot og velholdt. Renligheden på stedet, er rigtig flot. Det hele er nyrenoveret, og udstyret er godt at ride med. Hestene er super søde, afslappede, men på ingen måde langsomme.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Mit værelse var så flot. jeg blev virkelig positivt overrasket. Lækkert bad/toilet, og pæne rum. Maden var god. Jeg havde kun et enkelt måltid, under hele turen, jeg ikke var så glad for. Resten af deres ungarnsk mad, smagte dejligt.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
El Bronco er an fantastisk Europæisk Ranch. De giver dig en virkelig god indgang til Westernridning. Og deres heste fås fra begynder til konkurrence brug. En ferie jeg sent vil glemme, og måske jeg endda kommer retur igen.
Mange tak for den gode service hele vejen igennem. Både fra Rid & Rejs samt El Bronco!


Ranchen har åbent hele året, du ankomme og afrejse alle ugens dag og frit vælge hvor længe du ønsker at opholde dig på ranchen (dog min. 3 nætter)

WESTERN RIDNING SPECIALS 2020:
05.-08.marts: Trail Riding Clinic ved Vera Ledneczki, Europæisk Mester i Trail Riding.
19.-22. marts: Barrel Racing Clinic ved József Dörnyei, finalist i Barrel World Cup.

24.apr-30.apr – Udsolgt!

Priser

 

 7 nætter

 

4 nætter

 

3 nætter

jan – apr 2020

 

6.965,-

 

4.000,-

 

3.010,-

maj – sep 2020

 

8.295,-

 

4.760,-

 

3.580,-

okt – dec 2020

 

6.965,-

 

4.000,-

 

3.010,-

Western Ridning Specials i marts (3 nætter) kr. 4.265

Intet tillæg for enkeltværelse, hvis du er villig til at dele. Ønsker du at garantere et enkeltværelse på El Bronco koster det 13 Euro per nat og betales lokalt.

Kontakt os for pris for børn (under 15 år) samt ikke-ryttere.

INKLUDERET:
Ridning, alle måltider, adgang til Wellness Suiter samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Drikkevarer, andre aktiviteter, lufthavn transfer t/r (€110 t/r ved 1-3 personer eller €90 t/r ved 4+ personer), massage (30EUR) og drikkepenge

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Budapest t/r, transfer lufthavn t/r samt afbestillings- og rejseforsikring

NÆRMESTE LUFTHAVN: Budapest

TRANSFER: Ikke inkluderet og betales lokalt

Beliggenhed:
El Bronco ligger i det sydlige Ungarn, ca. 80 kilometer fra Budapest, tær på byen Izsák. Nærmeste lufthavn er Budapest og der er ca.1½ times køretid derfra til ranchen.

Klima:
Normalt varm til meget varmt om sommeren (mellem ca. 20-30 grader), behagelige lune temperaturer i forår og efterår (mellem ca. 15-20grader) med køligere vintre(ca. +3 til -4 grader). Sandet i jorden absorberer hurtigt regn og ridning er derfor muligt året rundt. 

Pas & Visum:
Ungarn er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Ungarn, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.

Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: *
Periode hele året
Fastsatte datoer
7 nætter/6 dages ridning
4 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 100 kg
Gruppestørrelse: 6
Nærmeste lufthavn: Budapest
Pris fra kr. 6.965


Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER