Hvis du har funderet over, hvordan det kunne være at tilbringe julen på hesteryg i det snedækkede Island eller det solrige sydlige Afrika, så vil du måske nyde vores næste par blogindlæg. I denne juletid vil vi dele, hvordan rideoperatører rundt om i verden normalt tilbringer højtiden.

Vores 9. indlæg tager os til Sydafrika, hvor vi får indblik i hvordan julen er på Ant’s Lodges i Waterberg i Limpopo provinsen.

Rideferie Sydafrika

Heste og næsehorn på Ant’s Lodges

Julemorgen
Juledagen starter som enhver anden dag på Ant’s Lodges med lækker morgenmad. Mimosa drinks tilbydes også i dagens anledning og så kan gæsterne vælge, hvilken morgenaktivitet de gerne vil lave, f.eks. ridesafari, Bush Walk eller et Game Drive.

Gæster er også velkomne til at slutte sig til ejeren Ant Baber, når han går til gudstjeneste i vores lokale kirke i bushen.

Rideferie Sydafrika

Julefest ved poolen

Julefest
Når alle er vel tilbage på lodgen slutter hele personalet sig sammen med til gæsterne til en fest i haven mellem kl. 13.00 og 14.00.

Ingen går sultne i seng juledag. Bordene byder på et overflod af salater, grøntsager, kalkun, juleskinke, rejer og meget mere. Alt sammen skyllet ned med et glas bobler og lodgens traditionelle Pimms-cocktail. Efter al denne mad kan gæsterne frit bruge eftermiddagen til at svømme og slappe af ved poolen med musik og drinks.

Rideferie Sydafrika

Julemandens lille hjælper i Sydafrika

Ant’s Lodges favorit-tradition involverer en lille hjælper fra staldene. Denne hjælper bringer gaver til lodgen for derefter at dele dem ud til gæsterne.

Rideferie Sydafrika

Er det julegaver, som kan skimtes i sadeltasken?

Juleaften
Om aftenen er der masser af tid til at slappe af, da der ikke er eftermiddagsaktiviteter. Efter alt den festlige aktivitet tidligere, er aftensmaden en smule lettere, og består af fade, som bringes ud til hvert værelse. Disse er normalt et udvalg af fingersnacks. Gæster kan frit nyde lidt afslapningstid med deres venner, andre gæster og familier efter en travl dag med at spise og være glad.

Rideferie Sydafrika

Aftensmaden 1. juledag består af en lettere anretning serveret på værelset

Mange tak til Tanya fra Ant’s Lodges Camp for for at dele dette skønne indblik i julen på Ant’s Lodges i Sydafrika.

Du kan læse mere om ridesafari på Ant’s Lodges ved at klikke her

Rideferie Sydafrika

Daglige ridesafaris ud i Ant’s private vildtreservat

Efterlad en kommentar