Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Startede på en hest, som var svær at drive frem og havde svært ved galop. Fik lov at skifte til en anden og noget mere frisk hest ved næste ridt. En større flok rideturister, som skulle ride hver dag, havde øjensynligt fået nogle virkelig gode heste, så de de var færdige med at ride omkring Cerro Lodge, kunne vi få lov at ride nogle af dem. Vi fik på den måde bedre og bedre heste, og det var virkelig fint.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Top.
Fornemt.

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
En del af vores ferie var kør-selv.
Min rejsekompagnon vidste ikke, at det danske e-kørekort (APP) kun er gyldigt i Danmark. Kunne derfor ikke blive accepteret som fører af den lejede bil. Måske det kunne indgå som del af den generelle information?

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
At rejse med Rid og Rejs på rideferie til Costa Rica har beriget mig med mine hidtil største rideoplevelser. Det var helt nyt for mig at ride uden bid i ‘western style’, og det forekom intuitivt og ligetil.
Criollo hestene kan bevæge sikkert i alt terræn lige fra tæt jungle, op og ned ad mudrede skrænter, gennem floder til fri galop hen ad de tidevandsskabte sandstrande ud mod Stillehavet.
En af ridedagene var ridt med en ‘hestevisker’, som kunne få sin hest til at lægge sig og følge sig uden trækketov.
De varmeste anbefalinger til erfarne ryttere, som har mod på mere og lyst til at lære nyt og flytte grænser. Vil anbefale pausedage mellem de længste ridedage. Der er rige muligheder for kano, vandreture, zipline svævebaner mv. til at fylde disse dage.

Se ridtet her