Project Description

Rideferiejanuar, april & juli
7 nætter/4 dages ridning – pris fra kr. 10.170

Med fast base på Cerro Lodge udforskes regnskoven med et miks af ridning og ikke-ride aktiviteter, tag hele familien med på eventyr

Cerro Lodge er et miljøvenligt projekt beliggende på en ranch i Tarcoles i den centrale del af Stillehavs regionen i Costa Rica. Lodgen er ligger midt i et af de vigtigste tilflugtssteder for Macao papegøjen.

Der er 8 bungalows med private badeværelser, swimming pool og en spiseplads. Disse er omgivet af træer, palmer, haver, og panoramaudsigt ud over Stillehavet, mangrove skove og Carara Nationalpark.

Hver ridedag vil du blive kørt fra Cerro Lodge til Maravilla – en tur på cirka 25 minutter. Fra Maravilla vil du ride ud og udforske de kystnære regnskove, mango plantager og bjergstier. I den nordlige del af Haciendaen er terrænet malerisk, overvejende fladt med bølgende bakker og skovklædte dale. Mod syd du rider over åbne sletter, store mango plantager og udforsker nogle af landets sekundære tørskove. Du kan ride gennem mangrove sumpe og flodmundinger til Stillehavet, ride langs kysten og ind i landet med spektakulær udsigt.

Et ophold på Cerro Lodge kan arrangeres for minimum to personer, normalt for syv nætterog programmet er meget fleksibel. Normalt vil du ankomme til med fly til San José sent aften og overnatte på et hotel nær lufthavnen. Den næste morgen, køres du til hestenes stald, hvor du bliver introduceret til hestene før du rider til Hacienda Maravilla (hestenes hjem under dit ophold på Cerro Lodge) og allerede her vil du få din første oplevelse af lydenei den majestætiske Galleri Skov.

I løbet af ugen vil du have fire dage på hesteryg og to dage med at udforske regnskoven fra et andet perspektiv.

Under hele opholdet, ledsages du af en professionel guide, som vil hjælpe dig med at identificere de aber du kan se eller høre, og de spektakulære tropiske fugle som parakitter, papegøjer og tukaner. Måske også leguaner, myreslugere eller krokodiller.

Der er pasningsservice for børn under 11 år.

Ridtet har vi kategoriseret til rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

I rider på robuste Criolle heste, som er mellem 142 cm og 152 cm i stangmål. De er villige, stærke og utroligt sikre på benene.

De er trænet i western ridning, neck reining, og rides oftest med hovedtøj uden bid (bosal). Der rides i modificerede McLellan sadler (westernsadler).

Dette er en afslappet rideferie med god ridning, som nok nydes bedst, hvis man har redet lidt før, da det kan være mange timer I sadlen under varme betingelser. Vigtigt er det, at du er åben for en ny ridestil og indstillet på til at takle noget varieret terræn på hesteryg. 

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 95 kg, der er normalt maks. 8 ryttere i gruppen (udover guider)

Den første nat i Costa Rica er normalt på et komfortabelt hotel, ikke langt fra lufthavnen.

Cerro Lodge er en øko-venlig pragtfuldt beliggende lodge. Prisen er baseret på standard værelse med en-suite badeværelse  i selve Lodge bygningen, men det er muligt at opgradere for at 8 bungalows med en-suite badeværelse, der tilbyder vidunderlige udsigter. Dertil er der fællas spisesal og swimmingpool på lodgen.

Costa Rica – Regnskov & Eventyr Dagsprogram

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer
Regnskov & Eventyr arrangeres fra maj til december for min. 2 personer, der er ingen fastsatte datoer og I kan ankomme alle ugens dage.
Bemærk at programmet for 2020 er ændret – kontakt os for mere information.

Priser

Regnskov & Eventyr 2019 (7 nætter)12.860,-
Regnskov & Eventyr 2020 (7 nætter)10.170,-
Tillæg for enkeltværelse2.815,-
Ikke rytter 201911.010,-

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD nov 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
Ridning, overnatninger og transfers jf. program, næsten alle måltider, nogle ikke-ride udflugter samt børnepasnings-service for børn under 11 år, engelsk talende guide, gebyr til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Måltider i San Jose, drikkevarer, drikkepenge ($10-13 per dag) og afrejsekat fra Costa Rica (ca. $26)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til San José t/r (fra København ca. fra kr. 7.600), afbestilling- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: San José

Beliggenhed:
Cerro Lodge ligger nær Carara Nationalpark, i den centrale Stillehavsregion, vest for San Jose. Nærmeste lufthavn er San Jose

Klima:
Costa Rica har tropisk klima og gennemsnitstemperaturen ved Stillehavet ligger mellem 22-30 grader, den tørre tid ligger fra december til april, i perioden maj til august må der påregnes noget regn og tordenstorme, dog mest om eftermiddagen, de vådeste måneder ligger i september til november. 
I det centrale Costa Rica, hvor rideekspeditionen også opererer, er det en smule køligere med en gennemsnitstemperatur mellem 18-26 grader, regnsæsonen ligger i perioden maj til november, ofte i form af regnbyger om eftermiddagen.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i Costa Rica i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Costa Rica betegnes som et low-risk Malaria område, det anbefales at du konsulterer din læge eller vaccinationshus for seneste opdateringer inden afrejse.  Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Costa Rica, du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: **
Periode januar, april & juli
Valgfri ankomstdag
7 nætter/4 dages ridning
3-4 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 95 kg
Gruppestørrelse: 8
Nærmeste lufthavn: San Jose
Pris fra kr. 10.170

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER