Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Min hest var lidt ældre (det var hans sidste tur) og han manglede derfor lidt muskler, hvilket gjorde at sadlen og gjorden ikke lå så godt. Han fik derfor et gjordsår den første dag (og havde ar efter andre) og måtte have udstyr på både for- og bagpart som gjorde at gjorden ikke kunne rykke sig. Det var fint at de gav ham det på men lidt ærgerligt at han skulle få et sår allerede den første dag. Ellers var han en dejlig lydhør hest, meget sikker på benene og god i alle gangarter!

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4
Skiftende shelters/hytter med varierende komfort/kvalitet men der var altid en madras. Man skal være beredt på at drikke vand fra en regnvandstønde og at vaske sig i en flod/havet/en lagune hvilket også har sin charme. Det er ikke altid at der findes et toilet, og hvis der gør det, kan det ikke altid trække ud. Husk gerne selv toiletpapir.
Maden var ofte ret basic men vi blev alligevel overraskede over hvor meget Adolfo kunne få ud af de simple ingredienser. En del hvidt brød. Godt kød til aftensmad for det meste.

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg blev forberedt på at skulle sove i telt nogle af nætterne og havde derfor eget liggeunderlag med, men det viste sig, at der var sengepladser til alle, og jeg kunne derfor have sparet pladsen i kufferten. Det skal dog siges, at de lige havde bygget en ny hytte et af stederne, hvor man ellers før skulle sove i telt.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Fantastisk rejse! Virkelig gode, hjælpsomme og gavmilde guider. Venlige og arbejdsomme heste. Rigtig dejlige mennesker jeg var afsted med!

Se ridtet her