Toscana’s Hjerte

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Topkarakter til hestene, staldene og guiderne. Jeg var ovenud tilfreds med den hest, som jeg blev tildelt første dag, Reia. Hun passede perfekt til mig, fantastisk hest. Vores guide Ailsa gjorde et formiddabelt arbejde, vi havde lidt udfordringer med vejret, så det krævede lidt fleksibilitet at planlægge rideturene, men mage til imødekommenhed og venlighed skal man lede længe efter. Kan kun anbefales !!

Hvordan var standarden for dit værelser (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 1
Indkvarteringen var en okay lejlighed med super dejlig udsigt og en pool, super fint.
Eneste minus på opholdet var maden – den var simpelthen under al kritik, desværre. Morgenmaden var ok, men aftensmaden, som bestod af op til flere retter, var noget nær uspiselig, tørstegt kød, pulverkartoffelmos, tørt brød – som var flere dage gammelt.
De to sidste dage fandt vi en anden restaurant i området, hvor vi spiste aftensmad i stedet.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Vi har været meget tilfredse, fin kommunikation med Melina, som hurtigt svarer på vores spørgsmål.
Topkarakter !!!

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Vi har nydt rideturene med de fantastiske heste og det dejlige landskab, virkelig skønt.
Forplejningen er for dårlig, desværre. Hvis vi skulle afsted igen, så ville vi fravælge forplejning.
Men indkvartering, heste, stalde, guider – super godt 🙂

(R&R kommenterer: Det glæder os at kunden nød ridningen og indkvarteringen, men er ærgerlige over at erfare, at maden trak ned på oplevelsen. Vi kunne have ønsket at kunden gjorde opmærksom på dette under opholdet, da det måske kunne have afklaret problemet. Italiensk mad er ret simpel mad, f.eks. kaldes kartoffelmos “Puree”, og det er virkelig puré og, set fra danske øjne, kan måske godt forveksles med pulverkartoffelmos, men det er en kartoffelpuré, som er tilberedt af kogte lokale kartofler i restaurantens køkken.)   

Se ridtet her