Når vore kunder vender siden til maj måned i 2021 kalenderen, forestiller vi os, at vi ifører os Stetson hatten og udlever vores cowboy drøm! Og med de seneste nyhedsmeldinger om, at USA sandsynligvis kommer på EU´s rejseliste over ”gule” oversøiske destinationer i sommer, kan denne drøm måske endda blive opfyldt hurtigere, end vi troede.

Ranchferie USA

Maj måneds 2021 kalenderbillede fra Sonoran ørkenen i Arizona

Hvor er billedet taget?
Denne måneds billede er taget på White Stallion i Arizona. Ranchen ligger ved foden af Tucson bjergene og tilbyder kilometervis af naturskønt ridning gennem Sonoran ørkenen. På billedet rider en gæst på smukke Rincon i ørkenen og den karakteristiske kaktus på billedet kaldes Carnegiea gigantea (eller Saguaro kaktus). Kaktussen, som sagtens kan blive 100-200 år gammel, er en de planter, der definerer Sonoran-ørkenen. Den kan vokse sig over 12 meter høj, og er den største kaktus i USA

Oplev Cowboy livet
Har du nogensinde set en gammel western film, og drømt om at galoppere i ørkenen på en robust Quarterhorse eller prøve dine evner i kvægarbejde? White Stallion giver hver eneste gæst mulighed for at udleve sin cowboy- eller cowgirl fantasi. Fra det øjeblik du ankommer, befinder du midt i den tid, hvor heste og ridning stadig er en grundlæggende livsstil. Det er muligt at ride seks dage om ugen, og der er flere forskellige ridegrupper med forskellige temaer, som rider ud hver dag. Dette betyder, at du fra dag til dag kan udvælge præcis, hvad du gerne vil gøre dagen efter.

Ranchferie USA

Team Penning kræver teamwork og fuld fokus!

Wranglers
Wranglers er de kyndige hestefolk, som tilbyder deres hjælp, når de lærer dig de færdigheder, som kræves for at arbejde kvæg. Hestene er også meget veluddannede, og på ingen tid vil du kunne ”penne” eller ”riding off steers” selv. Én gang om ugen er der også ranch-rodeo, som arrangeres af True familien, ejerne af White Stallion. Her overværer du wranglerne, når de konkurrerer i Roping og Barrel Racing, det er sjovt, spændende og fascinerende at se.

Ranchferie USA

Kristin True giver den fuld gas i Barrel racing til ranchen ugentlige rodeo

Hestene
På White Stallion er der en hest (eller tre!) til alle. Med en stor flok til rådighed er der masser, og der findes heste som passer godt på børn og begyndere, såvel heste, som er velegnede til mere erfarne ryttere. Når du er blevet matched med din hest, rider du ud i ørkenen, rider ad bjergstierne eller tager en tur med kvægarbejde i ranchens Corral. I løbet af ugen, kan du ride flere forskellige heste, afhængig af de rideture eller -temaer, du måtte vælge. Hestene er en blanding af racer såsom bl.a. Quarter horses og Mustangs, der findes også nogle, af ejerne meget elskede, Fjordheste.

Ranchferie USA

Der er så specielt, når du danner bånd med din favorithest

Indkvarteringen
Selvom hovedfokus på ranchen er ridning og heste, så er indkvarteringen meget komfortabel. White Stallion kalder vi et ranch resort, da ranchen er skabt for gæsterne og med stort hensyntagen til deres velvære under opholdet. Der er i alt 41 værelser på ranchen, og hvert værelse har en privat patio med udsigt over kaktushaverne eller til bjergene. Værelserne varierer i størrelse afhængigt af værelseskategorien samt antallet af gæster i værelset, men alle er indrettet i Western stil. Du kan kontakte os for at få tilsendt en skitse af layoutet for hver værelsekategori, så du kan vælge din ønskede værelses kategori, når du booker din ferie.

Ranchferie USA

Et af ranchens DeLuxe queen/twin værelser

Du kan læse mere om ranch ophold på White Stallion ved at klikke her

White Stallion har også en serie af podcasts, som er ret interessante, da de giver et indblik i ranch livet – du kan lytte til dem ved at klikke her
Ranchferie USA

Efterlad en kommentar