Project Description

Rideferie – dressurhele året
3 nætter/3 lektioner (1 time) – pris fra kr. 5.405

Bo rigtigt lækkert og få ene-lektioner på kyndige Lusitanos ved Pedro’s kreative og behagelige tilgang til kunsten at ride dressur

Oplev god instruktion på Lusitano kvalitetsheste på dette ridecenter nær Lissabon.

Instruktøren Pedro Teixeira Farto, som bor på ridecenteret, er en erfaren rytter og træner. Med sin kreative, lidenskabelige og ukomplicerede tilgang ridning, kan du være sikker på at få forbedret din rideteknik.

Ridecenteret på Quinta do Rol er et imponerende smukt syn. Der er kælet for selv de mindste detaljer, fra de lyse luftige stalde til det smukt og velindrettede sadelrum.

Faciliteterne inkluderer en 20×40 indendørs ridehal med spejle, 20×60 udendørs overdækket ridebane, en Working Equitation bane og en indhegnet bane til longering.

Lusitano hestene lever som konger, med stort hensyn til deres behov. De bliver klargjort til perfektion før hver lektion med lange flagrende maner, haler børstet, udstyr tjekket, rengjort og nypudset. Regelmæssig foldtid holder hestene sunde og glade. De er ikke bare almindelige skoleheste; de er ualmindelig smukke, muskuløse og stråler af sundhed – du kan simpelthen bare ikke kan vente med at sidde op på dem.

Lektionerne er altid private (ene-lektioner) og du kan vælge mellem to programmer under dit ophold; afslappet med 1 lektion dagligt eller intensiv med 2 lektioner dagligt

Ridningen har vi kategoriseret til min. rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

Lektionerne på Quinta do Rol er altid private enetimer af én times varighed, som giver mulighed for fuld fokus på det dressurarbejde du ønsker at forbedre; uanset om det er at forbedre dit grundarbejde eller få styr på etter-changementerne.

Normalt varmer du op med én instruktør og skifter til en anden for resten af lektionen. Der kan være mere end én lektion på samme tid, men normalt bruges der head-set, så der sikres at instruktionerne modtages af rytteren.

Der er tre instruktører på Quinta do Rol; Pedro Teixeira Farto, Gonçalo Gonçalves og Carlos Rosa. 

Du kan vælge mellem et intensivt program med to lektioner om dagen, eller et mere afslappet program med én lektion om dagen. Inden din først lektion får du mulighed for at tage en snak med Pedro, om dit nuværende dressurarbejde og hvad du gerne vil opnå under dit ophold.

Erfarne ryttere kan skifte en lektion til en ridetur ud på ejendommen eller til en lektion i den traditionelle portugisiske disciplin; Working Equitation. Disse muligheder er afhængig af rideerfarenhed og plads, og arrangeres derfor på stedet.

Mellem medio september og medio juni, kan det være muligt, at erfarne ryttere kan tage dressurhestene til Areia Beach for at ride på stranden. Dette kan vi dog ikke garantere ved reservation, da det er afhængigt af rideniveau, tidevand og vejrforhold. Det kan derfor kun arrangeres, når du først er på Quinta do Rol (det koster ca. €140, som betales lokalt)

Når du ikke rider, kan du få meget ud af at sidde i rytterloungen og betragte de andre gæster få lektioner eller når Quinta do Rol teamet træner hestene.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 95 kg, der er normalt maksimum 8 ryttere på ridecenteret og alle for privat lektioner.

Gæster på Quinta do Rol kan nyde Riders Lounge, når de ikke rider, her er skydevinduer ind til den indendørs ridebane, så du næsten føler dig som en del af træningen på banen og fortsætter med at lære, selvom du ikke befinder dig i sadlen. Efter din lektion kan du nyde en forfriskende drink fra baren eller måske, i de køligere måneder, ved pejsen med en kop kaffe.

Quinta do Rol har fire rummelige huse med gæsteværelser. Alle husene har pejs, fjernsyn og musikanlæg. Der er et køkken, hvor gæster kan hjælpe sig selv til en kop te/kaffe eller en forfriskende kølig drink. Alle huse har også adgang til en tilhørende have eller terrasse. Der er også en suite, som hænger sammen med værtens hjem, med privat indgang fra haven.

På ejendommen findes en swimmingpool, som kan overdækkes i de køligere måneder, samt tennis- og basketball baner, som gæster frit kan benytte under opholdet.

Ridecenteret ligger et par minutters gang fra hovedhuset, ned langs en privat vej og over en lille landevej.

Du kan ankomme alle ugens dage for ophold på minimum 3 nætter.

På din ankomstdag er du velkommen til at ankomme hele dage, men normalt er det ikke muligt at du kan få adgang til dit værelse før kl. 15:00. Du må normalt også forlade dit værelse kl. 11:00 på afrejsedagen, men kan forlade Quinta do Rol senere på dagen.

Du kan vælge mellem følgende:

Intensivt ophold på 6 nætter med 10 lektioner
Afslappet ophold på 6 nætter med 5 lektioner

Intensivt ophold på 3 nætter med 5 lektioner
Afslappet ophold på 3 nætter med 3 lektioner

Vælger du Intensivt program, vil du normalt ride om formiddagen og igen om eftermiddagen på de dage hvor du har 2 lektioner.

Du kan vælge at erstatte din lektion med en ridetur ud i de omkringliggende landskaber, hvis du føler behov for at lige slappe lidt af og få klarhed hovedet oven på alle informationerne. Landskabet er idyllisk med vinmarker, men det er ikke interessant for mange rideture og vil blive for ensartet. Du skal vælge denne rideferie for dressuren og ikke for rideture.

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 05. august 2019

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige heste udfra dine ridefærdigheder? 4
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Fantastisk sted, med utroligt flotte, velplejede heste og dygtige ansatte. Er allerede klar til en tur mere! 🙂

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Ualmindeligt lækre omgivelser, og dejlig hjemmelavet mad.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Servicen fra ridogrejs var helt utroligt flot! Også selvom det var i sidste øjeblik rejsen blev booket.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Portugal og denne rejse er klart at anbefale hvis man er glad for dressur og smukke steder.


Modtaget d. 31. marts 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige heste udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Igen en super tur til Quinta Do Rol. Et helt fantastisk sted, hvor alle gør deres ypperste for, at man føler sig godt tilpas.
Hestene er yderst velredne og bliver passet godt.
Kan anbefales..


Modtaget d. 23.oktober 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige heste udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Meget fin og indfølende undervisning. Virkelig lækre og smukke heste. Det er vigtigt at have helt styr på de engelske termer for ridning, for underviserne taler med portugisisk accent og så kan der opstå misforståelser – også når det bare drejer sig om en bogstavbetegnelse.

Hvis man ikke har erfaring med at ride Lucitaner-heste, så kan man efter den første lektion godt komme til at føle, at man slet ikke kan ride, men bare rolig det går over og man kommer derfra som en bedre rytter.

Hesten er opsadlet og er klar til timen (til aftalt tid) og man skal ikke selv sadle af, vaske eller strigle. Bare ride og nyde det. Super lækker ridehal og overdækket udendørsbane (20×60) er snart færdig.

Undervisningen foregår med headset på. Det fungerede som regel meget fint.

Undervisere: Opvarming foregår med undervisning af en yngre, men meget behagelig instruktør i den første halve time hvorefter Pedro tager over. Så man rider to ad gangen i hallen. 

Undervisningen foregår altid indendørs (formoder at det også bliver udendørs, når den overdækkede bane bliver færdig)

Vigtigt! Man får meget mere ud af undervisningen, hvis man har mulighed for at blive filmet. Det er fint nok med mobiltelefonen.

Til næste gang – for der bliver en næste gang – vil jeg nok booke to timer pr. dag

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 3
Fantastisk morgenmad til min smag. Maden er meget simpel portugisisk mad, så beskrivelsen passer. Vin kan tilkøbes og smager vidunderligt. Det kan anbefales at købe lidt ost, hvis man ikke kan leve uden flere forskellige slags oste (ja, jeg holder nok mere af ost end de fleste). Fin mulighed for at lave mad selv, hvis man har mere lyst til det. Der serveres også af og til en lille snack inden maden.

Og så glæder jeg mig til at de snart (indenfor det næste halve år – så er der ikke lovet for meget) kommer fibernet.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Det er rart at vide at man ikke skal sadle op. Især hvis man synes at det er en meget vigtig del af det at være på rideferie. For mit eget vedkommende nød jeg, at hesten stod klar.

Meget vigtigt at angive, at der KUN rides med kandar. Heller ikke noget problem for mit vedkommende, men et par af de andre gæster var ikke klar over dette og havde ikke prøvet det før. Det gik nu meget fint for dem alligevel, for det er lige stedet at lære det.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Skovbrand eller ej. En fantastisk oplevelser var det. Og Rita og Carlos er meget nærværender værter.

Det var skønt at blive afhentet i lufthavnen af Teresa, men det kan også anbefales at leje en bil og køre selv.
(R&R kommenterer: Desværre var der skovbrande i området under kundens besøg, én brand bredte sig om eftermiddagen til skoven bag Quinta do Rol. Heldigvis kom branden under kontrol i løbet af aftenen og der skete ingen skader på heste, mennesker eller stalde/bygninger og undervisningen kunne optages igen dagen efter)


Modtaget d. 20. oktober 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige heste udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
To fantastiske og dygtige trænere! De var gode til at udfordre en og forklare de forskellige øvelser, og hvordan man kan gøre øvelserne bedre.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Dejlig let mad, perfekt til når du skal ud og ride eller har været ude at ride.
Dog var der dog nogle misforståelser omkring allergi.
(R&R kommenterer: Vi er meget kede af at der var misforståelser omkring allergien og er nu igang med at undersøge, hvad der gik galt)

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Meget fint sted, gode trænere og heste.


Modtaget d. 15. april 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige heste udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Det er et fantastisk sted. Hestene er så fine både mht. foderstand/pasning og uddannelse.
Pedro er en fantastisk underviser, med stort kendskab og føling både for dyr og mennesker.
Gonzales der er ung gør det så godt med undervisning til opvarmning.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Jeg har prøvet andre gode steder i Portugal, men dette er absolut det bedste. Du føler dig så godt tilpas og alle på stedet, både i stald og køkken/kontor er så imødekommende og hjælpsomme. Rita har skabt et helt unikt sted og er med sin enorme energi, omsorgsfuldhed og glade væsen en person der giver så megen glæde og varme.


Modtaget d. 15. april 2017

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I de rigtige heste udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Dygtige heste, dygtige trænere, dejlige forhold for heste og mennesker

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 4
Det hele er så fint og i orden og alle gør hele tiden deres bedste for, at vi skal have den perfekte ferie.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Det er det bedste sted, vi har besøgt i Portugal, alting var så gennemført og gennemtænkt. Vi skal helt sikkert tilbage til næste år.

Datoer:
Du kan ankomme og afrejse alle ugens dage for et ophold på minimum 3 nætter. . 
Der er ingen fast ankomst- og afrejsetidspunkter, men normalt vil du først kunne få adgang til dit værelse kl. 15:00 og må forlade værelset kl. 11:00 på afrejsedagen.

Priser

 

Dobbelt værelse

 

Enkelt værelse

Intensiv 6 nætter/10 lektioner

 

12.585,-

 

14.410,-

Afslappet 6 nætter/5 lektioner

 

9.925,-

 

11.595,-

Intensiv 3 nætter/5 lektioner

 

6.620,-

 

7.645,-

Afslappet 3 nætter/3 lektioner

 

5.405-

 

6.430,-

TILBUD: Book et ophold mellem 01.november 2019 og 29.februar 2020 og vi fratrækker 10% af prisen.

INKLUDERET:
Ridning jf. valgt program, alle måltider fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen, kaffe/te til måltiderne samt I gæstehusene og bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Andre drikkevarer, evt, udflugter eller massage samt drikkepenge.

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Lissabon t/r, transport til/fra Quinta do Rol samt afbestillings- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Lissabon

TRANSFER: Ikke inkluderet, vi kan arrangere transport fra/til Lissabon, der koster €120 per bil per vej.

Beliggenhed:
Quinta do Rol ligger i Lourinha, ca. 45 minutters kørsel nord for Lissabon. Nærmeste lufthavn er Lissabon.

Klima:
Varmt og tørt det meste af året. I juli og august kan temperaturene nå op omkring de 30 grader i dagtimerne, men da ridecenteret ligger nær kysten, betyder det at det sjældent bliver for ubehageligt varmt til ridning. De vådeste måneder er fra oktober til marts, hvor det også kan blive køligt.

Pas & Visum:
Portugal er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Portugal, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.

Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie – dressur
Rideniveau: **
Periode hele året
Valgfri ankomst- og afrejsedato
3 nætter/3 lektioner (1 time)
1-2 lektioner per dag
Maks. ryttervægt 95 kg
Gruppestørrelse: 1
Nærmeste lufthavn: Lissabon
Pris fra kr. 5.405

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER