Marokko – Toubkal **+

Marokko – Toubkal **+2019-11-02T08:17:17+01:00

Project Description

Rideekspedition – maj til oktober
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 6.085

Nyd udsigterne i det høje Atlas omkring Jbel Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg, på velredne Berber Araber hingste

Marokko ligger tæt på Europa, men har sin egen unikke kultur som følge af Berbernes, araberne, afrikanerne og europæernes indflydelse gennem århundreder.

Fra sandet i Sahara til højderne i Atlas bjergene, tilbyder Marokko en stor variation af landskaber. Atlas bjergkæden løber ned gennem midten af landet og blandt de høje golde toppe, der rejser dig mere end 4.000 meter over havets overflade, er der fyr, eg og cedertræskove samt åbne enge og små søer.

Toubkal ekspeditionen tager dig ad en spændende rute gennem det Høje Altlas og tæt på Jbel Toubkal, det højeste bjerg i Nordafrika med sine 4.167 meter – og Afrikas andet højeste bjerg efter Kilimanjaro.

Ekspeditionen starter og ender på en komfortabel lodge og I rider ad bjergstier i en højde mellem 1500 og 3100 meter over havets overflade. Disse stier og passager kan kun følges om sommeren, da mange er lukket pga sne om vinteren.

Ridtet har vi kategoriseret til rideniveau **+ – læs mere om rideniveau klik her

Hestene er Berber Araber heste og består hovedsageligt af hingste.

De er godt skolede og velopdragne på ridtet – og det eneste du behøver at huske (som på alle ridt, men af endnu større betydning når du rider hingste) er, at holde god afstand til andre heste på alle tidspunkter.

Sadlerne er i engelsk stil af god kvalitet. Rytterne hjælper normalt med at strigle og sadle deres heste, men der er hjælp til rådighed hele tiden.

Tempoet er blandet, efter hvad der passer til terrænet og er hurtigt til tider. Du skal være sikker med at ride i åbent terræn samt i hurtigt tempo. Du skal udover, at være i rideform, også være i generel rimelig fysisk form, da der vil være flere gange, hvor du skal sidde af og lede hesten gennem stejle sektioner. Disse ridt er ikke velegnet til nervøse ryttere.

Terrænet varierer, nogle steder er meget stenet og kun velegnet til skridt, andre områder er grunden blød og derfor heller ikke velegnet til hurtigt tempo, men så snart terrænet tillader, vil der blive mulighed for at hæve tempoet. 

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 90 kg, der er normalt maks. 10 ryttere i gruppen (udover guider).

Den første og sidste nat overnatter I på lodge og på resten af ekspeditionen i simple teltlejre. En følgebil møder jer til frokost, hvor det er muligt, og fortsætter derefter videre for at sætte teltlejren op.

I teltlejren overnattes i to-personers kuppeltelte, med et lille fortelt til bagage. Der vil blive sørget for en skummadras, men du skal selv sørge for at medbringe sovepose. Normalt hjælper alle med at sætte teltlejren op.

Der er et stort messetelt til at spise og slappe af i, der findes også et telt med separat badetelt, hvor du bliver udstyret med en stor spand varmt vand til et brusebad, dertil findes et kemisk toilet.

Marokko – Toubkal Ekspedition Dagsprogram

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 08. august 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
havde nok savnet noget mere trav og galop men vidste selvfølgelig godt at vi skulle skridte meget så det kom ikke bag på mig men kunne bare have ønsket lidt mere fart

ellers var hestene super søde at omgås og nemme at håndtere de fleste af dem

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5

det var super med teltene og maden, man kunne måske have ønsket lidt veksling i frokosteren det var meget det samme

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte jer sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen?
4
i har været så gode til at svare på spørgsmål. dog kunne jeg have ønsket at have fået at vide at jeg skulle sove med en anden inden og inden et døgn for jeg nåde ikke at se det så derfor lidt forvirring på hotellet

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det har været en super dejlig og sjov tur en nogle dejlige mennesker og super flot natur helt klart en tur jeg vil anbefale til andre som er vild med at se noget andet man måske ikke lige har muligheden for normal.


Modtaget d. 07. september 2017

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
En fantastisk gruppe + guider + chauffør og kok. Alle meget hjælpsomme og havde godt humør.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5

Vi fik indkvartering i huse – – ankomst- og natten før afgangsdagen + 2 ekstra gange på turen. Det var luksus.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Al information var ok.

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Vi nød ikke den ekstra dag, vi havde købt pga.bekymringer om vores bagage ikke var med flyet til Marrakech. Flyet fra Billund til Paris var forsinket 3 kvarter, men da flyet fra Paris var forsinket 2 timer, nåede vi flyet til Marrakech. Det var umuligt at købe noget, der hvor vi boede.
Det tog dem 4 dage og megen bøvlen med Air France, at komme med vores bagage. Airfrance ville kun udlevere bagagen, hvis vi kom personligt og afhentede bagagen. Det kunne vi imidlertid ikke, da vi var på hesteryg. Lederen af stedet tog derfor over. Til slut fik de vores pas med til lufthavnen, og derefter fik vi vores kufferter. (De havde i forvejen fået kopi af alt, hvad de havde brug for)

Datoer:
2019: 16.jun-23.jun // 23.jun-30.jun // 30.jun-07.jul // 07.jul-14.jul // 14.jul-21.jul // 21.jul-28.jul // 28.jul-04.aug // 18.aug-25.aug // 25.aug-01.sep // 01.sep-08.sep // 08.sep-15.sep

Priser

  

Juni

 

6.085,-

Juli-september

 

6.590,-

Der er et tillæg, hvis mindre end 3 deltagere har tilmeldt sig ridtet på kr. 2.890 per person.
Beløbet opkræves efter hvor mange deltagere, der har tilmeldt sig ridtet på reserveringstidspunktet og beløbet refunderes naturligvis, skulle flere deltagere tilmelde sig

Tillæg for et én-persons telt koster kr. 340 og yderligere kr. 840 for hotel den første og sidste nat. Tillægget refunderes, hvis vi finder én du kan dele med.

INKLUDERET:
Ridning, alle måltider (fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen), camping udstyr, transport Marrakech lufthavn t/r på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Drikkevarer på hoteller, alkoholiske drikke samt drikkepenge (50EUR)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse Danmark – Marrakech t/r samt evt. transfer, rejse –og afbestillingsforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Marrakech

TRANSFER: Er inkluderet t/r Marrakech på bestemte tidspunkter. 

Beliggenhed:
Marokko ligger i det nordvestlige Afrika, lige ud til Atlanterhavskysten. Denne ekspedition foregår i de høje Atlas bjerge syd for Marrakech. Nærmeste lufthavn er Marrakech.

Klima:
Det høje indre Marokko kan besøges året rundt, selvom vintrene er kolde. Toubkal Ekspeditionen opererer i sommermånederne, når bjergene er fri for frost og sne. På den første og sidste dag på ekspeditionen, kan det føles meget varmt, men når I bevæger jer op i bjergene bliver temperaturen mere behagelig.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i Marokko i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt min. 3 måneder efter hjemrejsedato. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her  

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatatis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Kirgisistan og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideekspedition
Rideniveau: **+
Periode maj til oktober
Fastsatte datoer
7 nætter/6 dages ridning
2-5 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 90 kg
Gruppestørrelse: 10
Nærmeste lufthavn: Marrakech
Pris fra kr. 6.085

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER

La recherche révolutionnaire défie les idées reçues et le jugement selon lequel le Viagra Super Active et ses médicaments sont contre-indiqués chez les patients atteints de priapisme.