Project Description

Ridesafaridecember til oktober
7 nætter/7 dages ridning – pris fra kr. 36.850

Familien Dyer byder på personligt luksus ophold ved foden af Mount Kenya, nyd vidunderlige udsigter og helt specielle safari oplevelser

Nyd en hel speciel ferie med et ophold på Borana. Rid over den 14.160 hektars store ranch ved Mount Kenya, se en mangfoldighed af dyreliv og bo i en sand luksus lodge.

Borana ville ikke være det sted, det er i dag uden heste. Da Dyer familien først ankom til ranchen, var heste det eneste transportmiddel. Nu kan du nyde rideture i dette vidunderlige område. På formiddags, eftermiddags –og heldagsridt kan du udforske længden og bredden på denne ranch og opleve den intensive følelse ved at betragte vildt fra hesteryg.
  
Hvis du ønsker at holde en pause med ridningen, kan du tage på en game drive, bush walk med guide eller på en nat game drive og opleve de nattens fugle og dyr. Eller måske bare slappe af ved poolen og forkæle dig selv med massage eller skønhedsbehandlinger.

Borana er også ideel for en blandet gruppe eller familie af ryttere og ikke ryttere.

Det er også muligt, for erfarne ryttere, på fastsatte datoer at deltage i den mobile Riding Wild ridesafari. Med start fra Borana lodge rides der til Il Ngwesi Group Ranch, ejet af drevet af lokale Masai’er. Der dækkes et område, som er hjem for både det hvide og sorte næsehorn samt de sky skovelefanter samtidig med at der bliver rigtig god mulighed for at se vilde dyr og nyde udfordrende ridning undervejs.  

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

Der findes et godt udvalg af heste og der er heste velegnet til alle, inklusiv børn. Antallet af gæster er lille og guiden vil skræddersy ridningen til at passe alle. Mindre øvede ryttere, som kan skridte og trave kan nyde gode muligheder for at se vilde dyr på den åbne savanne, der omgiver Borana, mens mere øvede ryttere kan få mere udfordrende ridning.

De fleste heste på Borana er fuldblod eller fuldblodskrydsninger, mange af dem er tidligere Polo ponier hos familien Dryer.

Ved foden af Ngare Ndare flodens skrænter, har Rose Dyer en stald med Somaliske/Etiopiske heste. Disse små heste er mellem 142 og 152 cm i stangmål, er stærke og utroligt sikre på benene og ideelle til rideture ud i bushen. Siden de er vant til at leve ude, er vildtet vant til deres tilstedeværelse og du kan komme rigtig tæt på giraffer og andet vildt.

En tredje mulighed, for erfarne ryttere, er at ride ud på Polo ponier fra Kisima. Terrænet her er væsentligt anderledes end ved Borana og du rider gennem tæt skove med ceder- og rosentræ før landskabet åbner med lyngen der dækker foden af Mount Kenya.

Riding Wild safari, mobil ridesafari på fastsatte datoer er for erfarne ryttere.

Der rides i engelsk ridestil og maks. vægt for ryttere er 89 kg (inkl. ridetøj) og der er normalt maks. 8 ryttere i gruppen (udover guide).

Du bor på Borana med smukke panorama udsigter. Borana er bygget fra bunden af familien og folk fra det lokale samfund, der er kun brugt lokale materialer.

Alle hytter ligger afsondret fra naboens og er luksuriøst indrettet med pejsen tændt om aftenen, nogle har flere soveværelser og er velegnet for familier. Alle stuer og værelser er dekoreret med roser og liljer fra Kisima og dufter skønt.

Alle samles i hovedhuset for måltider og cocktails, men du kan også få middagen serveret i den private hytte, hvis det ønskes. I opholdstuen i hovedhuset omgiver sofaerne en stor pejs med vinduer mod dalen nedenfor. Måltiderne serveres ved et stort rosentræsbord i spisestuen. Al mad er frisklavet af grønsager og råvarer fra ranchen, friskpresset juice fra plantagen og vine fra hele verden.

Der er en infinity pool med udsigt over dalen og en skøn have til de afslappede eftermiddage.

Bemærk at Borana er bygget på en stejl skråning og nogle af hytterne ligger længere væk fra hovehuset end andre, og er måske ikke velegnet for alle gæster. Oplys os venligst ved reservation, hvis du ønsker en hytte tættere på hovedhuset

Kenya – Borana Dagsprogram

 

Kenya – Riding Wild Safari Dagsprogram

 

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Borana Lodge er åbent hele året, bortset fra november. Ankomst alle ugens dage og ophold dig så længe du ønsker, dog min. 3 nætter.

Riding Wild Safari: Datoer kan forespørges for private grupper – kontakt os

Priser

 

Borana 
Lodge

 

Tillæg for 
enkeltværelse

 

Borana
Villa (7&8)

2020: 06.jan-14.jun

 

36.850,-

 

3.930,-

 

38.325,-

2020: 15.jun-15.sep

 

41.760,-

 

5.400,-

 

44.410,-

2020: 16.sep-19.dec

 

36.850,-

 

3.930,-

 

38.325,-

2020: 20.dec-06.jan 2021

 

41.760,-

 

5.400,-

 

44.210,-

 

 

 

 

 

 

 

2019: Riding Wild

 

54.730,-

 

 

Borana Lodge barn 5-15 år fra kr. 18.450 – kontakt os for eksakt pris i ønskede rejseperiode.

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD jan 2020 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
Indkvartering (7 nætter), alle måltider, drikkevarer, alle Borana aktiviteter – ridning, game drives, vandreture, Fly Camps, Borana Conservation Fee, Flying Doctor service og bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Massage og skønhedsbehandlinger, drikkepenge, evt. yderligere besøg i Lewa Wildlife Conservatory ($115 per besøg per person/voksen) og tillæg for overnatning i teltlejr under lodge ophold ($300 per gruppe). 

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Nairobi t/r (fra København ca. fra kr. 3.700), transfer til Lewa med indenrigsfly eller bil, transfers mellem lufthavne i Nairobi, visum til Kenya, afbestillings- og rejseforsikring

NÆRMESTE LUFTHAVN: Nairobi

TRANSFER: Transfer i bil (ca. 4½ timers kørsel) koster i 2019 ca. kr 2.805 per bil. Alternativt kan du tage indenrigsfly til Lewa (i 2019 ca. kr. 3.195 per person t/r). Flyet ankommer om formiddagen, når du rejser tilbage til Nairobi og dit fly hjem vil højst sandsynligt afgå om aftenen. Vi kan arrangere taxafly på afrejsedagen (i 2019 ca. kr. 9.850 per fly). Transfer mellem lufthavne i Nairobi er ikke inkluderet, kontakt os for pris.  

Beliggenhed:
Borana ligger på Laikipia Plateauet ved foden af Mount Kenya og lige ved siden af Lewa Wildlife Conservatory. Nærmeste lufthavn er Nairobi.

Vejr:
Vejret er godt året rundt i Kenya med lille variation i sæsonerne. Dagstemperaturen bliver oftest meget varm og nattemperaturen kan falde drastisk og kan derfor føles kold. Den lange regnsæson falder i april og maj og den korte regnsæson i november.  

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver visum for indrejse i Kenya. Dette kan ansøges ved ankomst i Naroibi Kenyatta Internationale lufthavn eller online via den kenyanske ambassade. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Malaria er udbredt i Kenya og det kan være muligt at du skal vaccineres mod Gul Feber, du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring dette samt evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Kenya og du skal derfor have en rejseforsikring som dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Ridesafari
Rideniveau: **
Periode december til oktober
Valgfri ankomst- & afrejsedag
7 nætter/7 dages ridning
4-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 89 kg
Nærmeste lufthavn: Nairobi
Pris fra kr. 36.850

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER