Project Description

Mobil Ridesafarihele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 28.210

Rid fra den ene eksklusive camp til den næste på helt fantastisk skolede safariheste mens du søger efter The Big Five i bushen

Med ridesafaris i de store private vildtreservater nær Kruger nationalpark, tilbyder Wait a Little ridesafaris med stor sandsynlighed for at se The Big Five; elefant, næsehorn, løve, leopard og bøffel.

Floderne der løber gennem nationalparkerne udgør livlinen i regionen og med det følger en imponerende mængde af vildt. Variationen af pattedyr, fugle- og plantelivet er betagende.

Selvom observationer af vildt aldrig kan garanteres, tilbyder Wait a Little’s safarier nogle af de bedste muligheder for at se The Big Five fra hesteryg. Guiden er Philip Kusseler – hans safaris er spændende og tempofyldte når terrænet tillader.

Normalt rider I tidligt om morgenen i op til 3 timer og igen sent på eftermiddagen. Der kan være nogle heldagsridt med picnic frokost (afhængig af varmen) og også mulighed for Game Drive for at finde de store kattedyr.

Wait a Little kombinerer fantastisk ridning med eksklusive overnatninger.

Big Five Safari
Flagskibet, en 7 nætters mobil ridesafari, hvor du overnatter i 3 forskellige luksuscamps og dækker et stort område, hvor sandsynligheden for at se Big Five er stor.

Ride & Dine Safari
En 9 nætters eksklusiv mobil ridesafari ind i det kendte Greater Makalali Private Game Reserve. Her overnattes på nogle af de mest eksklusive lodges i Sydafrika; fem nætter i Wait a Little Camp, to nætter i XiDulu Camp og to nætter i den luksuriøse Clives Camp Safari Lodge og mens I rider i Makalali, vil I nyde Robin & Claudia’s Gourmet retter.

Camp Safari
En 5 nætters ridesafari med fast base på Wait a Little Camp og en enkelt nat i en simple bush camp. 

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau *** – læs mere om rideniveau klik her

Hestene er et miks af racer, dog findes der flest af de modige og stærke boerperd heste, men også frieser, shire krydsninger, fuldblod og varmblod. I stangmål ligger de fra 153 cm til 172 cm.

De er alle velredne, lydhøre og fremadgående – og i form til de lange ridt. Alle er vokset op i bushen og er derfor vant til at færdes blandt de vilde dyr. De er alle fantastisk skolet, efter de tyske klassiske dressur principper, af Philip’s hustru Gerti Kesseler.

Dette er et hurtigt ridt. Du skal være en erfaren rytter, i form og sikker i alle gangarter.
Da der rides i et område med farligt vildt, er det vigtigt at du er sikker i sadlen. Der er lange rolige galopstræk på sandstierne, samt galop i sik-sak gennem bushen, og du må være i form til at tilbringe op til 6 timer i sadlen.

Hestene rides normalt i dressursadler, men der er nogle Leon Liversage sadler, designet til lang distance, som passer nogle af hestene.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 96 kg, der er normalt maks. 7 ryttere i gruppen (udover guide)

Wait a Little Camp har 3 rummelige luksus safari telte, bygget på en platform på bredden af Makhutse floden, lidt afsides for ro og privatliv. Teltene er møbleret i gammel safaristil, har en-suite udendørs badeværelse med stråtag, hvor der findes toilet, bruser og badekar. Der findes også en Rondavel i haven for alenerejsende med en-suite brusebadeværelse.  

I fællesområdet har Wait a Little en bar, et bibliotek med bøger om de lokale vilde dyr samt en swimmingpool. Der er mulighed for at få vasket tøj på Wait a Little.

På Big Five Safari overnattes der også én nat i en bush camp, kaldet Beacon Rock, og to nætter i XiDulu Camp i Makalali vildtreservatet.

Beacon Rock er en udendørs camp, som ligger på en klippeformation, på det højeste punkt i området, med udsigt over Lowveld skråningen. Du sover på en madras under den vidunderlige stjernefyldte himmel, bålet er tændt og du kan nyde nattens lyde.

XiDulu er betagende. Den store dam foran campen er beboet af flodheste, og campen er omgivet af en stor åben slette, hvor giraffer, gnuer, zebraer, kuduer, vortesvin og store eland flokke ofte ses – plus elefanten som nogle gange tager en svømmetur i dammen!

XiDulu har 5 værelser og 3 chalets med king size senge – og en hooneymoon suite, som er en anelse større og har privat sala og bålplads. Alle værelser har airconditioning en-suite badeværelse med toilet, badekar samt bade inden- og udendørsbruser. Der findes også et lille værelse i hovedcampen med queen bed og en-suite badeværelse som de andre værelser.

Hovedcampen har to spisestuer, er udendørs spiseområde, en bar, en barbecue og en infinity pool med indbygget Jacuzzi med udsigt over dammen.

Sydafrika – Wait a Little Big Five Safari Dagsprogram

 

Sydafrika – Wait a Little Ride & Dine Safari Dagsprogram

 

Sydafrika – Wait a Little Camp Safari

 

 

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer: 

Nedenstående er fastsatte datoer, er ingen andre booket på disse datoer, kan programmet ændres – derudover arrangeres også private ridesafaris for gruppe på min. 3 nætter.

Big Five Safari:  
2019: 23.nov-30.nov // 07.dec-14.dec // 14.dec-21.dec
2020: 11.jan-18.jan // 18.jan-25.jan // 01.feb-08.feb // 15.feb-22.feb // 22.feb-29.feb // 29.feb-07.mar // 07.mar-14.mar // 21.mar-28.mar // 11.apr-18.apr // 25.apr-02.maj // 16.maj-23.maj // 23.maj-30.maj // 06.jun-13.jun // 13.jun-20.jun // 20.jun-27.jun // 27.jun-04.jul // 04.jul-11.jul // 11.jul-18.jul // 18.jul-25.jul // 25.jul-01.aug // 01.aug-08.aug // 15.aug-22.aug // 22.aug-29.aug // 29.aug-05.sep // 05.sep-12.sep // 12.sep-19.sep // 19.sep-26.sep // 26.sep-03.okt // 03.okt-10.okt // 10.okt-17.okt // 17.okt-24.okt // 24.okt-31.okt // 31.okt-07.nov // 28.nov-05.dec // 05.dec-12.dec // 12.dec-19.dec

Camp Safari:
2020: 08.aug-13.aug

Ride & Dine Safari:
2019: 01.nov-10.nov // 14.nov-23.nov
2020: 02.apr-11.apr // 19.nov-28.nov

Udsolgt!

Priser

  

Big Five Safari 2019 (7 nætter)

 

28.210,-

Big Five Safari 2020 (7 nætter)

 

29.460,-

Camp Safari 2020 (5 nætter)

 

20.160,-

Ride & Dine 2019 (9 nætter)

 

35.450,-

Ride & Dine 2020 (9 nætter)

 

37.060,-

Tillæg for enkelt værelse

 

+50%

Intet tillæg hvis du ønsker at dele

  

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD okt 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INDKLUDERET:
Indkvartering, ridning, alle måltider, næsten alle drikkevarer, drikkevarer på DiXulu Camp (bortset fra special vin, champagne og alkohol), 1 Game Drive, Makakali Gate Fee samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Aromaterapi på Wait a Little Camp og drikkepenge

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Hoedspruit/Phalaborwa t/r (fra København ca. fra kr. 8.500), transfer lufthavn t/r, afbestillings- og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Hoedspruit eller Phalaborwa 

TRANSFER: Delt transfer t/r Hoedspruit koster kr. 720 per person eller Phalaborwa koster kr. 1.255 per person. Vi kan også arrangere transfer i bil fra Johannesburg (5 timer i bil) og koster ca. kr. 6.260 t/r per bil (min. 2 pers).

Beliggenhed:
Big Five ridesafaris i Lowveld (lav steppe) området lige vest for Kruger nationalpark i det nordøstlige Sydafrika. Nærmeste indenrigslufthavne er Hoeidspruit og Phalaborwa, nærmeste internationale lufthavn er Johannesburg.

Klima:
Sydafrika ligger syd for ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Vinteren (maj-aug) er tør, mild og varm med en daglig gennemsnitstemperatur på mellem 17-23 grader. Sommeren (dec-feb) kan blive meget varm med dagstemperaturer der kan nå over 30 grader, i denne periode falder der mest regn, oftest i form af kortvarige sommerstorme med styrtregn.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver visum for turistophold i Sydafrika, hvilket opnås ved ankomst. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato og skal have to blanke sider overfor hinanden.
Bemærk at der er specielle regler for indrejse i Sydafrika med børn under 18 år, kontakt os for mere information såfremt du påtænker at rejse med børn under 18 år.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. I og omkring Kruger området er der risiko for Malaria, det varierer dog efter sæson, hvor risikoen om sommeren (december til februar) er med højest risiko, du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring forebyggelse og evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Sydafrika, du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Mobil Ridesafari
Rideniveau: ***
Periode hele året
Fastsatte datoer & private grupper
7 nætter/6 dages ridning
5-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 96 kg
Gruppestørrelse: 7
Nærmeste lufthavn: Johannesburg
Pris fra kr. 28.210


Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER