Sydafrika – Horizon *

Sydafrika – Horizon *2019-12-20T10:20:06+01:00

Project Description

Ridesafarihele året
7 nætter/7 dages ridning – pris fra kr. 10.310

Der er stor chance for at du finder dit andet hjem her; gæstfriheden er enorm og ridemulighederne nærmest uendelige

Hestene er dejlige, ridningen er skøn, klimaet er godt året rundt og du vil møde en gæstefrihed uden sammenligning. 

Horizon safari har base på Triple B Ranch, en stor kvægranch med sit eget lille vildt reservat beliggende midt i Waterberg plateauet, og der er mulighed for at hjælpe Shane med arbejdet med kvæget.

Området egner sig til fortrinligt ridning, det er fremkommeligt, og selv om der er tæt bush, er meget af landet åbent og fladt. Der er mange muligheder for pragtfuld ridning over den store Triple B Ranch og dens nærliggende reservater. Polocrosse er meget populær på Horizon. Det er en sammenblanding af Polo og Lacrosse, en sport der er sjov og vanedannende for mere øvede og erfarne ryttere.

Der er masser af ridemuligheder på Horizon; rideture med klatring i bjergene eller besøg i den nærtliggende landsby samt mere erfarne ryttere, kan prøve cross country banen eller kaste sig ud i en chukka på polocross banen. Her er utallige muligheder for at ride ad nye ruter og på dagens ridt kan der være mulighed for at se giraffer, zebraer, flodheste, impalaer, eland, kudu og vortesvin – her lever ingen farlige rovdyr, så børn og uerfarne rytter kan ride med ud i reservatet.

Horizon’s heste elsker at bade i søen og så snart vejret og omstændighederne tillader, så indbydes gæster til at bade og svømme med hestene.

Børn i alle aldre er velkomne på Horizon – og der kan arrangeres tidligere aftensmad og private rideture for hele familien mod forespørgsel.

Horizon ligger omkring i 1.000 meters højde, hvilket giver en behagelig temperatur året rundt.

I forbindelse med dit ophold på Horizon, kan du vælge at tilbringe nogle nætter i den nybyggede klassiske Camp Davidson teltlejr i bushen. Du rider til og fra lejren, dertil er der daglig ridt i det omkringliggende område Du kan booke dine nætter i Camp Davidson frit under dit ophold på Horizon, men det er billigst hvis du vælger at booke nætterne i starten eller slutningen af dit ophold på Horizon.

 

Horizon har et hold af omkring 90 heste; anglo-arabere, krydsninger og boerperds. De bliver alle tilsét og trænet under ledelse af Shane Dowinton. Hestene trænes efter natural horsemanship principper, som Shane har mange års erfaring i.

Her er ridning for alle, nybegyndere som erfarne, og med det store udvalg af heste, findes der heste for alle.
 
Dagens rideaktiviteter tilpasses efter rytternes rideerfarenhed. Tempoet varieres til at passe rytternes rideerfarenhed og der er masser af muligheder for udfordringer for erfarne ryttere.

For at ride omkring Camp Davidson må man være dog være noget øvet rytter, terrænet er krævende og derfor ikke velegnet for nybegyndere og helt uerfarne ryttere.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 96 kg, der er normalt maks. 8 ryttere i gruppen (udover guider).

Horizon er blevet smagsfuldt restaureret uden at miste sin oprindelige charme. Ejendommen har udsigt over en smuk sø og baggrunden af åben bushveld. Der er ingen tv eller aviser (dog adgang til WiFi), men giver mulighed for at komme langt væk fra hverdagens stress og jag. En stor veranda med udsigt over søen, er oftest samlingsstedet for socialt samvær enten ved den overdådige Afternoon Tea eller en drink. Der findes en uopvarmet swimmingpool i haven, der lokker til en forfriskende dukkert efter rideturen på de varme dage.

Der er tre værelsestyper på Horizon; 2 standard værelser (i hovedbygningen), 5 Garden Chalets (i haven) og 2 Luxury Chalets. Luxury Chalets tilbyder mest privatliv, da de ligger mere afsiddes.
Alle værelser kan bookes som dobbelt, to-sengs eller enkeltværelse og alle har en-suite badeværelse. Der kan indsættes en ekstra seng i alle værelser, men standard værelser har kun plads til et barn i en ekstra seng.

I Camp Davidson bor du i lærredstelte på et opbygget træplateau. Teltene er i klassisk safaristil med opredte jernsenge og en-suite badeværelse, brusebad foregår under en ophængt spand med opvarmet vand og brusehane påsat og toilet med skyl. Der er fælles messetelt til spisning og afslapning samt en uopvarmet swimmingpool, hvor man kan nyde afslapning i de varme middagstimer.

Sydafrika – Horizon Dagsprogram

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 27. januar 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Dejlige heste, der bliver passet godt på. Udstyret i orden, smuk natur, fantastiske, opmærksomme guider.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden?
5
Min indkvartering var upåklagelig (smukke omgivelser samt pænt og rent). Maden var fantastisk, og der var altid rigeligt af den.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 
5
Jeg fik al den information, jeg havde brug for.. og meget grundige svar på mine spørgsmål. Jeg har fra start til slut følt, at der var styr på tingene.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Alt var helt perfekt! Jeg savner allerede stedet, ridningen og alle de skønne mennesker, der var med til at gøre mit ophold helt fantastisk


Modtaget d. 04. februar 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Super lærke heste! Alle var velplejede og i god foderstand. Overraskende var en del heste 15+ år, hvilket man overhovedet ikke kunne mærke, fordi de bliver behandlet ordenligt. Af de 90 heste var der heste til alle niveauer. Efter de først indledende ridetur, har guiderne meget fint fundet ens rideniveau og de rigtige heste, og man kan altid ønske andre og de spørger ofte hvilke der er ens ynglingsheste. Rideønsker prøver de efter bedste muligheder at opfylde fx at spille polocross, ride fuld galop osv.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Super lækker mad, man går aldrig sulten i seng.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Over halvdelen af gæsterne, er gæster der har været hos Horizont før. Derfor glemmer de nogle gange, at nye gæster ikke kender rutinerne, men så snart man nævner det, er der ingen problemer. Alle guider og ansatte er super åbne og spørger altid om man har nogle spørgsmål. Man skal dog være forberedt på at ting foregå i ‘afrikansktid’ – men det er super hyggeligt, og et dejligt afbræk fra vores egen stressede tid.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Horizon er helt klart det hele vær! Fantastisk oplevelse. Super fed tur, helt klart et sted man kan komme tilbage til!


Modtaget d. 23. oktober 2013

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest ud fra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Alt klappede hver eneste dag – fantastiske heste og guider der havde helt styr på udstyr og på tempo. Simpelthen en nydelse at se så veltrænede heste, der bliver passet så godt.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Maden er helt fantastisk – 3 retters menu hver aften og en dejlig frokost i det grønne hver dag. Vi fik en gratis opgradering og boede i den mest fantastiske hytte helt ned til søen, hvor vi kunne se hestene bade lige uden for vinduet og høre flodhestene omkring vandet om natten.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Dejlig rejse til det mest fantastiske sted.
Lidt problemer med et meget forsinket fly fra Afrika – men her var Rid & Rejs yderst behjælpelig med at tjekke muligheder osv. også selvom det var lørdag aften :O)


Modtaget d. 12. februar 2013

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest ud fra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Der var ikke noget at sætte en finger på. Red forskellige heste, som alle var spot on. Det var et mix af game rides, hvor vi var i skridt eller i alle gangarter til at ride rigtig stærkt (som vi havde ønsket specifikt) til at springe terrænspring.
Det der er så fantastisk her er at de fuldstændig skræddersyer hvert enkelt ridt (så man ender ikke lige pludselig på det hvor det går stærkt medmindre man ønsker det). Jeg er en erfaren rytter og min mand er begynder – men vi fik begge tildelt heste der passede nøjagtig til vores færdigheder og temperament.
Standarden af heste var meget høj og ligeledes udstyret (sadel som blev tilpasset hverenkelt rytter på dag et).
Ligeledes er det fuldstændig frivilligt om man vil ride 2 gange om dagen – i vores gruppe var der et par stykker der valgte poolen i stedet et par eftermiddage (uforståeligt for mig :O)

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Værelserne var meget komfortable og renligheden bare i orden.
Maden er et helt kapitel for sig – det var simpelthen så lækkert og friskt.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Det hele var meget nemt og der blev tilsendt en del materiale inden turen, så vi var godt forberedt.

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Denne ferie var den bedste nogensinde. Vi havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet. Aldrig har jeg været et sted, hvor man i den grad følte sig som del af familien og hvor alt blev tilpasset den enkelte gæst.

Jeg kunne blive ved og ved… det er en oplevelse for livet og en man simpelthen ikke må snyde sig selv for.

Vi er allerede ved at planlægge vores næste tur til Horizon – og vi glæder os.


Modtaget d. 14. juli 2012

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 5
Første uge havde jeg kun brusebad på mit værelse – anden uge fik jeg et nyt værelse med badekar – dejligt. Maden er aldeles udmærket, højdepunktet denne gang var “salt im bocca med kudukød”, jeg elsker traditionen med afternoon tea og elsker om muligt endnu mere hjemmelavede desserter 🙂 Dette var mit andet ophold på Horizon og denne gang lykkedes det mig også at tage på.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Horizon er god som en rideferie i sig selv, men den kan også fungere som opvarmning til mere krævende ridt – for dem som vil videre på Big Five Ridesafari el. lign. Og vil man have ridepause, er der også andre muligheder. Værterne, de ansatte og de fleste af de andre gæster er alle virkelige hyggelige og spændende mennesker.


Modtaget d. 21. februar 2012

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 3
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Var absolut intet at klage på hvad angår heste, udstyr, pleje etc., men det at man skiftede hest for hvert ridt (to forskellige heste pr. dag) synes jeg ikke er optimalt. Mange “sløve” heste imellem de gode, og det var ærgeligt, at man ikke kunne ride oftere på et par af dem, der matchede ens færdigheder og temperament.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Værelser og forplejning var helt i top

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Man får en varm og hjertelig modtagelse på Horizon, og føler sig hurtigt hjemme og som en del af familien. Det er en lise for sjælen – man bliver i den grad forkælet.

Datoer:
Åbent hele året. Du kan ankomme alle ugens dage og opholde dig så længe du ønsker, dog min. 3 nætter.

Pris (7 nætter)

Luksus Chalet

Garden Chalet

 Standard

01.jul-05.jan 2019

16.520,-15.380,-13.130,-

06.jan-14.feb 2020

12.250,-12.250,-10.310,-

15.feb-28.feb 2020

15.060,-15.060,-12.880,-

01.mar-03.apr 2020

12.250,-12.250,-10.310,-

04.apr-19.apr 2020

16.000,-16.000,-13.690,-

20.apr-10.jul 2020

12.250,-12.250,-10.310,-

11.jul-04.jan 2021

16.000,-16.000,-13.690,-

 

   

Tillæg Camp Davidson per nat

1.700,-  

Tillæg per nat for overnatning på Bellvue Plain Lodge (min. 2 personer – i 2020 min. 4 personer) mellem kr. 720-1.120 afhængig af hvor mange I er – kontakt os for yderligere detaljer.

Pris for Standard enkeltværelse (7 nætter) kr. 12.125 i lavsæson og kr 16.000 i højsæson, der er ikke tillæg for Chalets, hvis du er villig til at dele – kontakt os for pris, hvis du ønsker at garantere enkeltværelse i Chalets.

I Camp Davidson er der et tillæg for eget telt på maks. kr. 850 per nat, tillægget refunderes hvis vi finder én at dele med. 

Kontakt os for pris på børn under 16 år.

Ovenstående tillæg for Camp Davidson er baseret på ophold ved første eller sidste nat på ferien, men hvis du ønsker at besøge Camp Davidson i midten af dit ophold på Horizon koster et tillæg på per person på kr. 385 ved 1 nat eller kr. 810 ved to nætter.

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for GPB nov 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET: 
7 overnatninger, måltider, drikkevarer, ridning og aktiviteter på farmen, bidrag til Rejsegarantifonden. 

BETALES LOKALT:
Drikkepenge, evt. besøg i Entabeni Game Reserve, udflugter fra ranchen f.eks. Vaalwater, massage behandlinger

IKKE INKLUDERET 
Flyrejse til Johannesburg t/r (fra København ca. fra kr. 4.500), transfer t/r Horizon, afbestillings– og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Johannesburg

TRANSFER: Transfers Johannesburg lufthavn t/r er ikke inkluderet. Alle dage kan benyttes delt transfer på bestemte tidspunkter, afgang kl. 10:30 Johannesburg og retur med afgang fra Horizon 14:00 dette koster kr. 1.700 (kr. 1.755 i 2020) per person t/r. Ellers kan privat transfer arrangeres – kontakt os for pris. 

Beliggenhed:
Horizon´s Triple B Ranch ligger på toppen af Waterberg Plateauet, et par timers kørsel nord for Johannesburg i det nordøstlige Sydafrika. Ranchen ligger i 1500 meters højde og derfor er klimaet behageligere i de varme sommermåneder. Nærmeste lufthavn er Johannesburg.

Klima:
Sydafrika ligger syd for ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Klimaet i det nordlige Sydafrika er behageligt året rundt. Vinteren (maj-sep) er lun med en daglig temperatur op til ca. 20 grader, nætterne er kolde og kan snige sig helt ned på frysepunktet. Sommeren (okt-apr) er varm, dagstemperaturen kan snige sig op på 30 grader, til gengæld er nætterne lune. Sommerperioden er også regnsæson og der kan komme pludselig vind med korte byger.   

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver visum for turistophold i Sydafrika, hvilket opnås ved ankomst. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato og skal have to blanke sider overfor hinanden.
Bemærk at der er specielle regler for indrejse i Sydafrika med børn under 18 år, kontakt os for mere information såfremt du påtænker at rejse med børn under 18 år.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her 

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Waterberg betegnes som Malaria frit området, det anbefales at du konsulterer din læge eller vaccinationshus for seneste opdateringer inden afrejse. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Sydafrika, du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Ridesafari
Rideniveau: *
Periode hele året
Valgfri ankomst- og afrejsedag
7 nætter/7 dages ridning
4-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 96 kg
Gruppestørrelse: 8
Nærmeste lufthavn: Johannesburg
Pris fra kr. 10.310

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER

La recherche révolutionnaire défie les idées reçues et le jugement selon lequel le Viagra Super Active et ses médicaments sont contre-indiqués chez les patients atteints de priapisme.