Project Description

Ranchopholdhele året
6 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 13.810

Familien Wirth byder gæstfrit velkommen på deres lille ranch, nyd familiens heste og varme selskab med masser af scenisk ridning

Besøg ”hestehvisker” landet og lær om Parelli natural horsemanship. 

Både begyndere som erfarne ryttere vil nyde et skønt ophold og kan samtidig forbedre sit hestekendskab og rideteknik, dertil er en nydelse at ride de velplejede og velredne heste i de betagende omgivelser.

Rocking Z ranch er en lille familieejet gæsteranch. Værterne Zack og Patty Wirth er 4. generations ”Montanans”; Zack´s oldefar kom til Montana for at søge guld i 1862 og Patty´s oldefar bosatte sig i 1869. Zack er ekspert i områdets historie og kan fortælle mangt og meget om de begivenheder der har skabt denne del af landet. To af Zack og Patty´s 6 børn; Maria og Anna samt Maria’s mand Ben bor også på ranchen og passer deres job som wranglers.

Ridningen er fleksibel og tilpasses efter den enkeltes behov med halv- eller heldagsridt. I vil ride gennem Montana’s smukke dale og nogle dage ride omkring 600 m. op i Rocky Mountains, hvorfra du kan nyde udsigterne, på en klar dag kan se op til 400 kilometer væk.

Under et 6 nætters ophold, vil der normalt være én dag med Cattle Drive, du vil lære hvordan du følger dem og skiller dem individuelt ud. Barrel racing (slalom omkring tønder på tid) og Roping (lasso-arbejde med kvæg) er også meget populære aktiviteter.

Der er et stort udvalg af andre aktiviteter; tømmerflåde i Missouri floden, mål- og lerdueskydning, bueskydning, fiskeri, gåture og studere fugle- og vildtlivet i området. Der kan også arrangeres massage (betales lokalt). I månederne Juli og August, er der ofte rodeo-shows i de nærliggende byer, familien vil gerne arrangere at du kommer til at se disse (betales lokalt).

 

Ranchen har i øjeblikket over 60 heste, som alle er elsket, velopdragne og en fornøjelse at ride.

De fleste er quarter horses, men der findes også appaloosas, paints, mustang og belgiske heste samt et par mindre ponyer. Det er glade, samarbejdsvillige og stabile heste.

De fleste er trænet efter Parelli Natural Horsemanship teknikken, alle wranglerne er uddannet i Parelli Horsemanship. De deler med glæde deres viden og viser deres teknikker for dig.

Du vil blive opfordret til selv deltage i strigling og opsadling af din hest og wranglerne vil lære dig teknikkerne i Western Reining.

Tempoet varierer fra skridt på de stejlere ruter til mere tempofyldt i de åbne områder, som er velegnede til rolige galopstræk. Bemærk at tidligt på sæsonen, kan stierne være mudrede, hvorfor tempofyldt ridning i så fald ikke vil være mulig. I sommervarmen, kan rolige galopstræk være begrænset på markerne.

Derudover er der mulighed for undervisning i Parelli Natural Horsemanship, Western ridning og reining.
 
Børn i alle aldre er velkomne på Rocking Z. Børn fra fra 6 år og opefter vil tilbringe det meste af dagens med at lære at ride og ”lege” med deres heste. Hvis barnets ridefærdigheder tillader, kan børn også få mulighed for at ride ud med de voksne.

Der er ikke en fastsat vægtbegrænsing for ryttere på Rocking Z, men for rytterens sikkerhed og hestens velfærd, forbeholder Rocking Z sig retten til at begrænsede ridningen, hvis rytteren er for tung og/eller ude af form.

Normalt er der maks. 6 ryttere i ridegruppen (udover wranglers)

Du bor i et af ranchens 8 store gæsteværelser med en-suite badeværelse og en dør ud til en overdækket veranda. Der er varme i værelserne til de kolde dage. Air conditioning findes i nogle værelser, ligesom WiFi. Værelserne varierer i størrelse og kan have plads til op til 4 personer i kingsize eller queensize dobbeltsenge eller to enkeltsenge.

I hovedhuset, selve ranchen, findes et fælles opholds- og spisestue, hvor måltiderne spises med hele familien. Her nyder I ”farmermad” med hjemmelavede pies, desserter og friskbagt brød lige fra ovnen.
 
Om aftenen kan du hygge dig sammen med familien og de andre gæster – høre gode historier, snakke om dagens oplevelser, nogle aftener kan der endda være sang, guitar- eller violin musik.

Fra maj til oktober kan ophold på 6 nætter bookes: Mødetiden i Helena er mellem 11:00 og 12:00 og du kan udover lufthavnen, også blive hentet på dit hotel centralt i Helena. Efter at I har fundet jer til rette på jeres værelser og frokost, vil I omkring kl. 14:00 møde hestene og have et introduktionsridt.

Der er ikke noget fastsat program og hvad der sker i løbet af ugen vil afhænge af ugens gæster, rideerfarenhed, vejr og hvad der ellers sker.

Ridningen rangerer normalt mellem 2 til 6 timers længde og I rider normalt ud omkring kl. 10:30. Nogle dage på heldagsridt med picnic frokoster, andre gange returnerer I til ranchen for frokost. I stedet for at ride, vil du måske bruge eftermiddagen på jordarbejde med din hest på banen.

I køres til lufthavnen efter morgenmad lørdag efter morgenmad.

Det er muligt at opholde sig 13 nætter, men der vil ikke være aktiviteter og kun simple måltider om lørdagen. Lørdag eftermiddag og søndag formiddag vil du have tiden til fri disposition, måske til at vandre en tur eller måske bare slappe af og nyde ensomheden med en bog (der er også et stort udvalg af Pat Parelli Natural Horsemanship videoer, hvis det skulle have din interesse). Søndag eftermiddag vil du ride med det nye hold gæster og vil derfor have endnu et introduktionsridt, da der ikke vil blive arrangeret et separat ridt for dig.

Udenfor sæsonen med fastsatte datoer, kan du ankomme alle ugens dage og opholde dig så længe du ønsker, dog min. 3 nætter.

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 28. oktober 2019

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Vores heste var utroligt veldresseret. Vi red i bjerge, gennem åer, og hen over langstragte åbne landskaber. Det var en vidunderlig og fantastisk oplevelse.
Under vores ophold var vi så heldige at vågne op til et landskab der var fuldstændigt dækket med sne. Som med et “trylleslag” havde landskabet forvandlet sig til en sene på et julekort. Selvom der var meget sne var det ingen hindring for vores ridning. En af dagene red vi ud sammen med Ben, ranchens cowboy, for at drive en flok kvæg over på et andet bjerg, alt imens sneen stille dalede ned. Sneen, landskabet, og ridningen og oplevelsen med at drive kvæg var overvældende og uforglemmelig.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Vi var så heldige at få General Shermans værelse. Et stort og hyggeligt værelse med eget bad og toilet, en stor og dejlig dobbeltseng og en hyggelig gaspejs som sørgede for en behagelig varme. Til den ene side havde vi udsigt til bjergene hvor vi ofte så hjorte passere forbi. Til den anden side så vi ud på ranchen med bjergene i baggrunden. Og lige udenfor døren, havde Lexi, ranchens søde border-colli fundet en behagelig overnatningsplads på stolen. Det var rigtig hyggeligt at sige go’morgen til Lexi hver morgen.

Vores værter, familien Wirth og deres hjælpere, tilberedte hver dag en lækker og indbydende buffet både til morgen middag og aften. Måltiderne var faste “holdepunkter” hvor vi spiste sammen med både familien og de andre i gruppen. Atmosfæren var afslappet og snakken var munter og livlig.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Intet.

Jeres informationer, jeres planlægning og arangering af hele rejsen, inklusiv vores ekstra ophold i Yellowstone har været helt perfekt. Jeg har lige fra vores første kontakt, hvor jeg fortalte om Hannes og mine ønske om en rideferie i Montana med efterfølgende turisme i Yellowstone, følt og været overbevist om at det havde i helt styr på. Det har været utroligt befriende bare at “slippe tøjlerne” og lade Rid & Rejs håndtere alt det praktiske, samt at informere os om vigtige ting vi skulle forholde os til.

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Det har været en fantastisk rejse, hvor vi er blevet beriget med oplevelser som vi tidligere kun har drømt om.

1000-tak for en usædvanlig god service og for en fantastisk oplevelsesferie hvor alt bare klappede.

🙂 Lars

(R&R kommenterer: Skønt at høre, at kunderne havde en god og oplevelsesrig ferie og at alt klappede)


Modtaget d. 27. oktober 2019

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Familien Wirtht ( Maria og Anna), døtrene ,tog på hvert ridt hensyn til at jeg ikke kan ride længe . Hvert ridt var på ca. 1 time , sommetider 11/2 time, som passede mig perfekt. Der var altid en af døtrene, Anna eller Maria som fulgte mig hjem på ridtet , når kroppen begyndte at “knirke”. Utroligt hensynsfuldt. Desuden havde De også fundet en super sød og kærlig hest (Nonni) til mig . En sød lille Paint horse, som jeg savner vældig meget. Terrænet vi red i var jo som taget ud af en westernfilm . Anna eller Maria havde altid en fortælling knyttet til det sted vi red. Ved hvert ridt havde vi altid selskab af Marias Border collies. Fantastisk at se hvordan de arbejder sammen.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Vi fik er stort værelse med bad og gaspejs.Og en stor , dejlig seng . Udsigten var utrolig smuk fra vores værelsesvindue.Hver morgen så vi hjortene gå ikke så langt fra vores værelse. Dejlig måde at vågne op på Og hver nat havde vi selskab af Marias bordercollie , som sov udenfor vores værelse og som sagde godmorgen til os. Maden der blev serveret, var altid lækkert tilberedt og indbydende , sund. Manglede vi kaffe eller andet var det altid til at få. Gruppen vi var sammen med, var alle lige så spændte og forventningsfulde på oplevelser som vi var ,så vi gik rigtig godt I spænd. Og Familien Wirth og deres medarbejdere er jo de perfekte værter. Altid opmærksomme på ,om vi nu havde det godt og om vi fik oplevet det vi ville. Meget hyggelig atmosfære i Huset . Vi var så heldige, at opleve snefald og temperaturer på ÷18 grader om morgenen. Det er jo ikke noget vi oplever i Danmark. snestorm på en af vores ridt fik vi også oplevet. Montana havde ikke i 30 år oplevet så meget sne så tidligt i oktober, men det var jo bare endnu en super oplevelse vi tog til os. Landskabet blev jo forvandlet til det smukkeste sceneri. Du kan jo nok høre på mig at denne rideferie fuldt ud og mere til , lever op til mine forventninger. Det har gjort så stort et indtryk på mig at jeg bestemt vil derover igen. Absolut en af mine bedste ferier.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg synes at jeg var godt forberedt til rejsen. Havde jeg brug for information fra dig ,kunne jeg altid stole på , at du ville give mig dem inden for kort tid . Så stor tak for det

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Som vi også vidste på forhånd var det en lang flyvetur til Montana. Frankfurt til Denver var anstrengende. Især fordi det næsten var umuligt at kunne rejse sig op strække benene . Desværre fik Lars og jeg ikke siddepladser ved siden af hinanden, så derfor syntes jeg jo også at turen var ekstra lang. Og Denver lufthavn er støjende og der er.ikke mulighed for at sidde behageligt nogen steder. Så det var nogle timer som var anstrengende. Men sådan er det jo ! Yellowstone var også en fantastisk oplevelse . En natur som jeg ikke har oplevet før.Desværre fik vi ikke oplevet bisoner ,bjørne eller andet dyreliv. Vi tror at de p.g.a af det tidlige vinterindtog havde fortrukket sig til de dybe skove. Men det var også ok, for jeg var så fyldt op af gode oplevelser fra Ranchen. Best Western Hotellerne var upåklagelige Rene og fint placeret i.f.t det jeg gerne ville se på turen.
Tak for din store hjælp med at arrangere ferien ,således at jeg nu kan kalde det min drømmeferie. Hanne
(R&R kommenterer: Det er så glædeligt at høre at kunden havde en dejlig ferie og nød opholdet på Rocking Z)


Modtaget d. 26. september 2019

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
De er super gode til at spørge ind til hvad man gerne vil, og har bemanding nok til at kunne dele op i små grupper hvis alle ikke vil det samme 🙂

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Super fedt med hjemmelavet mad, og der må være kommet nok vegetarer igennem til at det “bare” er en normal del af madlavningen 🙂

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Super meget ros, jeg manglede ingenting! 🙂

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget 01. september 2019

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Dejlig tillidsfulde heste , skønt rideområde og super god undervisning

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Stort rent værelse med bad og tilbehør

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Fin rejseplan også for de dage, hvor vi var på besøg i Yellowstone og Cody

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Helt igennem en fantastisk ferie.


Modtaget d. 23. oktober 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Fantastisk natur og super gode heste.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Der er ikke en finger at sætte på deres service.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Rocking Z er et fantastisk sted at komme på ferie og helt sikkert et sted jeg vil blive ved med at vende tilbage til. Det er som at besøge familie.
(R&R kommenterer: Dette var kundens 2. besøg på Rocking Z)


Modtaget d. 20. september 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Helt fantastisk sted med hestenes velfærd i højsæde. Familien var meget tålmodig med os alle og var virkelig dygtige til at lære fra sig og give dem med lidt mere erfaring lov til at “lege”, f.eks. være med til at hente heste ind om morgenen, springe over træstammer i skoven, give den gas i fuld galop i de smukkeste omgivelser.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Jeg boede alene på et lille værelse i den nye tilbygning til hovedbygningen. Hyggeliste værelse! Kunne blive boende for evigt. Maden var god og varierende. Meget tilfreds!

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg fik alle informationer, men der var ændringer i mine flytider, hvilket skabte lidt forvirring i lufthavnen. Alle mine fly var forsinkede, så måtte løbe gennem både Frankfurt og Denver på vejen derover. På vej hjem var der også forsinkelser, men de var til min fordel. Note til mig selv en anden gang er at jeg hellere vil have for meget transertid end for lidt. Personalet nævnte at der ofte fra forsinkelser på de strækninger jeg fløj, så de anbefalede længere tid.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Fantastisk og livsændrende rejse for mig. Jeg rejste alene og det fortrød jeg på intet tidspunkt. Rocking Z er en dejlig ranch, hvor du er aktiv hele dagen og om eftermiddagen kan du slænge dig i en god stol og drikke en øl, mens du er omringet af bjerge og smuk natur. Familien tager alle deres gæster ind og behandler dem som deres egne. Der er plads til alle niveauer og hvis man vil mere, tager de sig tid til dig. Hestenes velfærd er i højsæde her og deres måde at træne hestene på er fantastisk og hestene elsker deres job og liv her!


Modtaget d. 31. maj 2017

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg fik meget mere forskellig ridning, end jeg havde forventet. Havde en fast hest til turene, men fik også lov til at prøve andre heste i løbet af ugen. Havde fantastiske ridt i naturen også i udfordrende natur. Fik rigtig meget undervisning, både i western ridning og i arbejdet med køer. Fik også øvet mig en del på ridning uden sadel. og vi lavede mange lege på banen, fx barrel race, hvilket var virkelig sjovt. Alle hestene var utrolig veluddannede og der var en stor omsorg omkring dem. Fik lov til at drive hesteflokken på fold om aftenen og hente dem om morgenen igen, hvilket var virkelig sjovt. Min oplevelse var, at man kunne få lov til at være med til alt, hvis bare man holdt sig til og lod værterne vide at man gerne ville. Værterne havde en virkelig god fornemmelse for den enkelte gæsts behov og niveau.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Værelset var en meget bedre standard end forventet ift. beskrivelsen i materialet. og maden var virkelig god. varieret og altid masser af salat og grøntsager.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Shuttlebussen fra Helena Airport til motellet Shilo Inn kom aldrig, heller ikke selvom vi ringede til dem. Så efter at have ventet et par timer måtte vi bestille en taxi. Kunne forstå på familien på Rocking Z at der generelt er problemer og utilfredshed med den shuttlebus, så måske skal I overveje en anden transportløsning her. Eller skrive info om taxi ind i rejsepapirerne, så man hurtigt kan ringe efter en. Det var ikke særlig dyrt.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Denne rejse har været en oplevelse for livet. Familien på Rocking Z er helt utrolige og meget omsorgsfulde over for deres gæster. Deres heste var virkelig gode og veluddannede, og ridningen var meget mere og meget bedre end jeg havde turde håbe på.Der blev hele tiden taget højde for den enkelte gæsts niveau og interesse i at være med. Så jo mere man holdt sig til, jo mere fik man lov til at være med til. Jeg fik ridning fra morgen til aften, herudover socialhygge ved bålet med de øvrige gæster og altid også familien på ranchen. masser af skønne rideture i den vilde natur – både hurtigt og langsomt tempo, masser af undervisning i western ridning og håndtering af kvæg, tid til at lege med hestene på jorden og øve sig i parelli metoden. Ridning uden sadel og seletøj. Herudover fik vi lov til at hjælpe naboen med at drive kvæg osv. Jeg har lært meget, som jeg vil tage med hjem til min tilgang til heste herhjemme i fremtiden. Vi Europæere kan lære meget af parelli-metoden. Ferien kunne ikke have været bedre – det eneste jeg er ærgerlig over er, at den allerede er slut…


Modtaget d. 08. jul 2015

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Det var helt udover hvad jeg havde forventet

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Det super mad og værelset var et dejlig pænt og rent et

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg fik alt den hjælp og info som jeg havde brug for, kunne ikke være bedre

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 07. juni 2014

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Helt fantastisk hest.
Gruppen burde nok være delt op på forskellige niveauer.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 4
Skøn hjemmelavet mad og især desserter 🙂

Fik du alle de informationer du behøvede? 4
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 17. september 2013

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Helt fantastisk med undervisning i Parelli horsemanship og måden hestene blev behandlet på.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
God hverdagsmad i dejlige omgivelser, spiste sammen med familien. Værelset var stort med dejligt badeværelse.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Det ville være et stort plus, hvis drikkepenge blev inkluderet i prisen hjemmefra – det er rigtig mange penge at blive opkrævet på stedet, og var et stort samtaleemne blandt gæsterne.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det var den bedste ferie jeg nogensinde har været på og ikke sidste gang jeg rejser med Rid & Rejs:-)


Modtaget d. 08. september 2013

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Fik den sødeste og mest tillidsfulde hest man kunne ønske sig. Joker (min hest på rejsen) er opvokset på ranchen og man kan tydeligt mærke, hvor dygtige de er, til at danne hestene. Tempoet var helt passede, da man bliver delt ind i grupper efter ønsker. Stald og udstyr helt perfekt. Hestene har store grønne områder, hvor de kan boltre sig.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
3
Hvordan var standarden for maden? 4
Der bliver ikke gjort rent på værelserne i ugen imens man er der. Jeg havde lidt dårlig samvittighed overfor de gæster som kom løbende, da jeg nok havde grisset lidt, med mine hestefingre, når jeg skulle vaske hænder osv. Man kan jo selvfølgelig selv lige tage det værste, men lidt svært, når man ikke har rengøringsmidler osv.

Fik du alle de informationer du behøvede? 3
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Nu er jeg typen, som bedst kan lide at alt er meget programlagt, og dette var ikke tilfældet. Det var en smule flyvsk hvad der skulle foregå, og planer blev ofte ændret. Det er jo et spørgsmål om smag, men ikke lige mig:)

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Fantastisk natur og skønne heste. Hvis man vil opleve det vilde vesten og USA er Rocking Z Ranch det helt rigtige valg. Og så skal Rid og Rejs have kæmpe ros for planlægning af rejsen. Der er virkelig styr på sagerne!:)


Modtaget d. 06. juni 2013
(familie 2 voksne & 2 teenagedrenge)

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest ud fra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Turene var veltilrettelagt og gennemtænkt. Hestene var velplejede og udstyret (sadlerne) fungerede, men mht. udstyr kunne man godt se at det ikke var der man prioriterede højest. Det er nok heller ikke nemt at skulle holde udstyr til 40 heste.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Det var nogle dejlige værelser og Casey er en dygtig kok!

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Husk lige info om bagage på indenrigs i USA. Der betaler man pr. stk. Det er ikke forudbetalt.
Dog vil vi ikke anbefale Hertz biludlejning. Vi måtte skifte bil 2 gange. Først pga. en GPS der ikke virkede og da de er kodet på bilen måtte vi have en anden bil. Den virkede bremserne ikke på – om igen. Prøv et andet selskab end Hertz.
(R&R noterer: Familien havde booket forlængelse med badeferie i Florida, hvor de fløj til med indenrigsfly)

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Modtaget d. 07. august 2012

Hvordan var jeres rejse generelt set? 4

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Det er svært med spørgeskemaer og “karakterer”. Tallet 5 opfatter jeg som en hel del udover, hvad man måske havde forventet hjemmefra.
Rideturene blev delt efter ønske, nogle dage i halvdags i rimeligt tempo og heldags for de mere øvede/seje

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 3
Det er jo USA, hvor morgenmad og frokost alle steder adskiller sig en del fra DK 😉
Aftensmaden generelt mere afvekslende, og især desserterne rigtig gode! Dertil også tilbudt øl eller vin (uden beregning), hvis man ønskede det.
Saloonen havde derudover fadølsanlæg til fri afbenyttelse. Efter ridning i varmen en god ting 😉

Fik I alle de informationer I behøvede? 4
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 4
Bemærkningen om “Reconfirming Fligths” har altid forvirret mig på billetter. Hvis det er nødvendigt bør der vel stå et telefonnummer eller en anden metode man skal anvende. Især da det jo ofte er et samarbejde mellem flere flyselskaber.
Jeg har aldrig gjort det, og er da hidtil endt i DK 😉

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det er et fantastisk sted, som er drevet af familien, som er meget behagelige at omgås.
Stedet drives af forældrene Patty & Zack, datteren Maria og manden Ben, samt datteren Anna. Derudover et antal unge piger fra flere forskellige lande.
Der var en rigtig god stemning på stedet.


Modtaget d. 18. maj 2012

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Det var vildt fantastisk sikken familie – de er glade og ler meget – de er der bare hele tiden for deres gæster og man føler sig næsten som et familiemedlem og alt foregår på en rolig og afslappet måde og selvom det kun var en uge – føles det som 14 dage hvilken roen var årsag til – på den korte tid tror jeg de nåede at vise os alt både om heste og deres formåen og nogle fantastiske ture i bjergene- sejltur bytur -Jeg kunne godt opfinde 10 * og det ville de få

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Jeg havde heldigvis mit rugbrød med – pandekager til morgenmad er ikke lige mig – men jeg kunne sagtens ha bedt om noget andet – men jeg syntes ikke jeg ville være det bekendt for de var så søde og man må da også acceptere anden madkultur i et andet land. Maden iøvrigt var dejligt med masser af grønt

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Uha en laaang tur fra København til Helena men helt sikkert den lange vej værd i højeste grad. alt forløb gnidningsløst og jeg var meget forbavset over så nemt det var i fremmede lufthavne – og da vi tog hjem gik Sach ikke før han havde set vi var kommet gennem sikkerheds check og at flyet nu også fløj til tiden

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Alle var meget omhyggelige med at checke seletøj sad som det skulle og når vi red ture at holde øje med at alle have det ok. Nu er jeg selv en habil rytter så bare det at man måtte ride selvstændigt – altså ikke i række var bare så fedt – det gjorde virkelig oplevelsen fuldendt.


Modtaget d. 26. oktober 2011

Hvordan var din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Helt fantastisk ridning. Vidunderlig smukt terræn. Vidunderlige ridt. Forskellige hver gang.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
5
Hvordan var standarden for maden? 5
Utrolige søde mennesker, der vil gøre alt for at man føler sig godt tilpas og man føler sig hurtigt hjemme

Fik du alle de informationer du behøvede?
5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg har haft en helt fantastisk tur. Mit hesteliv bliver aldrig det samme igen. Jeg savner de søde mennesker og de dejlige heste. Jeg har oplevet så meget og prøvet så mange ting. Det har været alt det jeg håbede på at det ville være og hundrede gange mere end det.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 30. juli 2011
(2 voksne & 2 teenage-børn)

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5
Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Fuldstændig fantastisk sted og over al forventning – bedre sted for western ridning findes ej andre steder

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
De er så serviceminded og tilpasser alt efter hvad du ønsker og kan lide af mad – de ønsker virkelige at gøre alt for deres gæster

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Opholdet har været så fuldstændig fantastisk på alle måder – det er et helt unique sted som kommer helt ind under huden på en.Fantastiske familie som er utrolig gæstfrie og imødekommende og serviceminded, udover det sædvanlige – og så elsker de deres heste… Vi kan kun give dem vores allerbedste anbefalinger!

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Modtaget d. 22. april 2011

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Vidunderligt

Hvordan var standarden for dit telt/værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Fantastisk familie, fantastisk mad,skønne værelser.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker pådmøde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
A dream came through. At ride i indianer/cowboy-land ladede mine livs-batterier op. En kæmpe inspiration til at arbejde videre med mine heste herhjemme og nye bekendtskaber blev skabt.


Modtaget d. 05. maj 2010

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 4
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg har lært helt utrolig meget omkring hestetræning. Noget jeg aldrig vil glemme. Maria er en utrolig dygtig hestetræner

Hvordan var standarden for dit telt/værelse (komfort, faciliteter)? 4
Hvordan var standarden for maden? 5
Meget luksus med æg, bacon og pancakes om morgen. Til hver måltid fik vi frugt eller grønsager

Fik du alle de informationer du behøvede? 3
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Der var mange ting jeg har taget med som jeg ikke fik brug for fordi min tur var noget unik fordi jeg var den eneste gæst på ranchen.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
En rejse som jeg aldrig vil glemme i hele mit liv. Det har været en øjenåbner med hensyn til hestetræning og har fået en masse nye venner derover. Det er ikke sidste gang jeg skal til Montana


Modtaget 03. november 2009

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
De tilpassede ridningen, så jeg kunne gøre hvad jeg ønskede

Hvordan var standarden for dit telt/værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Al maden var hjemmelavet og der var altid dessert efter aftensmaden

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Det hele var som det skulle være, jeg følte mig sikker og godt udrustet til rejsen

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Det tog sin tid med flyskift og alt det. Men da jeg først ankom var det skønt. De nogle virkelige venlige mennesker, der hele tiden sørgede for at jeg havde det godt. Blev rigtig gode venner med deres ene datter Maria, og deres ene hjælper Justi. Det var som om jeg kom over til gamle venner. Jeg skal helt sikkert besøge dem igen, ikke bare for at holde ferie, men for at besøge min venner.

Datoer: 
Ranchen har åbent for gæster hele året. Udover nedenstående fastsatte 6 nætters datoer, kan du mellem november og marts ankomme alle ugens dage og opholde dig så længe du ønsker, dog min. 3 nætter.

Det er muligt at opholde sig 10 eller 13 nætter, men der vil ikke være aktiviteter og der serveres simple måltider om lørdagen.

2019: 10.nov-16.nov
2020: 05.apr-11.apr // 12.apr-18.apr // 19.apr-25.apr // 03.maj-09.maj // 10.maj-16.maj // 17.maj-23.maj // 24.maj-30.maj // 07.jun-13.jun // 14.jun-20.jun // 21.jun-27.jun // 28.jun-04.jul // 05.jul-11.jul // 12.jul-18.jul // 19.jul-25.jul // 26.jul-01.aug // 02.aug-08.aug // 09.aug-15.aug // 16.aug-22.aug // 23.aug-29.aug // 06.sep-12.sep // 13.sep-19.sep // 20.sep-26.sep // 04.okt-10.okt // 11.okt-17.okt // 18.okt-24.okt // 25.okt-31.okt

Priser (6 nætter)

 

Voksen

 

Tillæg enkeltværelse*

januar – marts

 

Kontakt os

 

Kontakt os

april

 

13.810,-

 

Kontakt os

maj

 

14.385,-

 

2.860,-

juni

 

16.180,-

 

 3.130,-

juli-august

 

17.970,-

 

3.500,-

september

 

16.180,-

 

3.130,-

oktober

 

14.385,-

 

2.860,-

november-december

 

Kontakt os

 

Kontakt os

Børn 3-12 år

 

-10%

  

* Intet tillæg for enkeltværelse, hvis du er villig til at dele værelse – udenfor højsæson kan enkeltværelse være til rådighed uden tillæg, kontakt os omkring dette.

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD okt 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
6 nætters ophold, ridning, alle måltider, aktiviteter på ranchen, bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Drikkevarer, drikkepenge (ca $250-$300 for 6 nætter), ikke ranch aktiviteter og transfer fra Helena($175) eller Great Falls ($225).

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til t/r (fra København ca. fra kr. 7.000), afbestillings- og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Helena eller Great Falls

TRANSFER: Er inkluderet på de fastsatte datoer (maj-sep) Helena t/r på fastsatte tidspunkter. Andre datoer er transfer ikke inkludere, hvor transfer fra Helena kan arrangeres for USD160 t/r per bil (betales lokalt) eller fra Great Falls for USD225 t/r per bil.

Beliggenhed:
Delstaten Montana er en del af Rocky Mountains regionen og ligger i det nordligste af USA. Montana kommer af det spanske ord montaña som betyder bjerg, hvilket reflekterer dens geografi ganske godt, et andet kælenavn for staten er Big Sky Country. Delstaten er meget velbesøgt grundet dens fantastiske natur med Glacier National Park og dens 5 indgange til Yellowstone National park. Rocking Z er beliggende ved i et græsklædt område ved foden af Rocky Mountains i det sydlige Montana. Nærmeste lufthavne er Helena og Great Falls

Klima:
Sommeren er oftest solrig og varm med en gennemsnitlig dagstemperatur i juli på 28 grader, men der kan komme regn og nætterne er kølige. Forår (maj og juni) og efterår (september) har en gennemsnitstemperatur på mellem 15-20 grader. Vinteren er kold og sandsynligheden for sne er stor, januar måneds gennemsnitstemperatur ligger på ca. -10 grader 

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i USA i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato. Alle skal danske statsborgere søge om en indrejsetilladelse (ESTA) inden indrejse i USA. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i USA og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Ranchophold
Rideniveau *
Periode hele året
Ankomst søndag
6 nætter/6 dages ridning
3-6 timer om dagen
Maks. ryttervægt 109 kg
Gruppestørrelse 6
Nærmeste lufthavn: Helena/Great Falls
Pris fra kr. 13.810

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER