Project Description

Ranchophold – maj til august
6 nætter/5 dages ridning – pris fra kr. 14.580

Hos familien Flynn udforsker du Big Belt bjergene, hjælper med det daglige arbejde med kvæget på hesteryg

Hidden Hollow Hideaway er ejet af Flynn familien og er en fungerende kvægranch i Big Belt bjergene.

Ranchen er rig på historie fra de tidlige guldfeber år i 1860’erne, hvor minearbejderne grundlagde Diamont City. Denne engang voldsomt ekspanderende by, er i dag en spøgelsesby og ligger på nordsiden af ranchen. Efter år i guldminerne, byggede Kelly Flynn’s forgængere  Hidden Hollow Hideaway ranchen, som gennem årene har udviklet sig en succesfyldt ranch på omkring 4000 hektar.

Med beliggenheden langs et bugtende vandløb har Hidden Hollow Hideaway en smukt udsigt over enge der går over i skovklædte bjerge. I foråret og tidligt om sommeren er bakkerne fyldt med vilde blomster, som må være en fotografs drøm for naturbilleder.

På Hidden Hollow Hideaway rider rytterne ud samlet i én gruppe, normalt ikke mere end 8 personer. Tempoet dikteret af rytterne i gruppen, men vil sandsynligvis ikke blive tempofyldt. Der er 4000 hektars jorder at udforske ligesom de tilstødende vildmarksområder. I rider på åbne marker eller mere udfordrende bjergridt, eller måske tjekker I kvæget på de højere liggende marker- Er du nybegynder, er du også velkommen til at lære at ride. Det lille antal ugentlige gæster, betyder at alle for den hjælp de behøver. 

Det er sandlighed for arbejde med kvæget gennem hele sommeren. De fleste største Cattle Drives planlægges i maj og juni, men der er også mindre Cattle Drives gennem hele sommeren, når kvæget skal flyttes mellem græsnings-arealerne.

Der er mange aktiviteter for ikke ryttere, eller når du vælger ikke at ride. Noget helt specielt på Hidden Hollow Hideaway er muligheden for at vaske guld. Den største guldåre, der er fundet i Montana, går gennem ranchen og de vil med stor sandsynlighed få noget guld med hjem – nok ikke til at blive rig, men nok til at det er sjovt. Du kan vandre på markerne, som er fyldt med vilde blomster, eller måske deltage i nogle af gøremålene på en fungerende ranch såsom at hjælpe med vandingen eller tjekke og reparere hegnene, som du har lyst til. Du kan også fiske i den nærtliggende flod eller i nogen af ranchens damme, eller svømme i den nærtliggende sø. Eller bare side på verandaen og betragte skyerne langsomt drive over den blå himmel.  

Der er en variation af heste at vælge mellem på ranchen, nogle som er velegnede for nybegyndere ligetil andre der er velegnede for mere erfarne ryttere.

De lille antal ugentlige gæster betyder at nybegyndere og børn, uanset alder, er velkomne til at deltage i ridningen, hvis de ønsker.

Ridningen er generelt ikke tempofyldt – en cowboy vil have mulighed for at kunne ride sin hest en hel dag og at den stadig skal have energi sidst på dagen, hvis det skulle behøves. Afhængig af rideerfarenheden i gruppen, kan der blive mulighed for rolig galop/lope.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 109 kg

Der er 4 hytter på Hidden Hollow Hideaway, hver for en alenerejsende, et par eller en familie. De er simpelt møbleret, de er rustikke og er stort set indrettet med møbler fra 1940’erne til 1960’erne, de bliver rengjort hver lørdag.

Træhytten (the pathfinder) har 2 separate soveværelser og et badeværelse (med karbad), det ene soveværelse har en dobbeltseng, det andet en dobbelt- og en enkeltseng.

Den Lille Hytte (the scout) har en dobbelt- og en enkeltseng i et værelse plus et badeværelse.

Den Oprindelige Ranch  (the pioneer) har to soveværelser, et med en dobbeltseng, det andet en dobbelt- og en enkeltseng, et badeværelse og et separat køkken.

Den Nye Hytte (wrangler) har to soveværelser med delt brusebadeværelse og toilet.

Hovedhuset har et spise og opholdsstue og er stedet hvor man samles for at spise, grine og snakke. Du kan også nyde selskab på verandaen foran eller bagved hovedhuset, eller måske bare nyde fred og ro.  

Der er intet fast dagsprogram på Hidden Hollow Hideaway og er forskellig fra uge til uge, afhængig af gæsternes ønsker og vejret.

Normalt serveres morgenmaden kl. 08:30 og frokosten spises enten på ranchen eller som picnic frokost på dagens ridt. Aftensmaden serveres omkring kl. 18:00.

Normalt rides der ud i 3 til 4 timer efter morgenmad og returnerer til ranchen til, frokost. Når der flyttes kvæg, kan ridningen vare i op til 7 timer med en picnic frokost undervejs og der er én eller to heldagsridt i løbet af ugen, men ellers rides normalt tilbage til ranchen til frokost. Om eftermiddagen har du mulighed for at nyde nogle af ikke-rideaktiviteterne.

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 13. juli 2015

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 3
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Der var for meget skridt og stort set ingen galop.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 5
Umiddelbart manglede en lille radio i hytten, da der ikke var adgang til internet. Vi “hyggede” os med lyden af køleskab.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 4
Manglede korrekt information om hvornår vi blev hentet på Shilo Inn. Havde fået oplyst kl. 10.30, men blev først afhentet kl. 12.15.
(R&R kommenterer: Vi har undersøgt, hvorfor kunderne blev hentet senere end oplyst; chaufføren blev desværre pga en uforudset hændelse forsinket, som sørgede for at kunderne fik besked via hotellet om at de istedet ville hentet kl. 12:00, kl. blev så 12:15 førend chaufføren nåede frem. Det beklager vi, men desværre kunne vi ikke forudsige dette)

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja


Modtaget d. 03. juni 2014

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest ud fra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Da stedet er et lille sted med mange heste, havde vi rig mulighed for at finde den helt rigtige hest. Personalet var meget dygtige og havde os med ud de meste fantastiske steder.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Hytten vi boede i var hyggelig 1940 stil og man følte man rigtig var på landet. Maden var super lækker. Nyt hver dag, selvom vi kun var 4 der spiste.

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5
Vi blev rigtig godt informeret inden rejsen. Der var intet at være i tvivl om

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Familien Flynn var meget gæstfri og havde vi nogle ønsker blev de indfriet og mere til. Det er et sted man meget gerne vil tilbage til igen.

2020: 07.jun-13.jun // 28.jun-04.jul // 05.jul-11.jul // 12.jul-18.jul // 19.jul-25.jul // 26.jul-01.aug // 01.aug-07.aug // 09.aug-15.aug

Priser

  

Voksen

 

14.580,-

Tillæg for enkeltværelse

 

2.130,-

Intet tillæg hvis du er villig til at dele

  

Kontakt os for pris på børn under

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD dec 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder. 

INKLUDERET:
6 nætters ophold, alle måltider, ridning, ranchaktiviteter, transport Helena lufthavn t/r på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden. 

BETALES LOKALT:
Vin, øl, sodavand, alkohol og drikkevarer på dåse (du er velkommen til at medbringe egne drikkevarer, hver hytte har et køleskab, du kan opbevare disse i), telt overnatningstur, ikke-ranch udflugter og drikkepenge (anbefalet $150 per voksen/$120 per barn)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Helena t/r (fra København ca. fra kr. 8.000), afbestillings- og rejseforsikring. 

NÆRMESTE LUFTHAVN: Helena eller Bozeman

TRANSFER: Transfer t/r fra Helena er inkluderet på bestemte tidspunkter. Transfer t/r Bozeman kan arrangeres og koster $75 per vej (betales lokalt). 

Beliggenhed:
Delstaten Montana er en del af Rocky Mountains regionen og ligger i det nordligste af USA. Montana kommer af det spanske ord montaña som betyder bjerg, hvilket reflekterer dens geografi ganske godt, et andet kælenavn for staten er Big Sky Country. Delstaten er meget velbesøgt grundet dens fantastiske natur med Glacier National Park og dens 5 indgange til Yellowstone National park. Hidden Hollow Hideaway er højt beliggende i det sydlige Montana’s bjerge, nærmest midt imellem Helena (ca. 60 km) og Bozeman (ca. 110 km).

Klima:
Sommeren er oftest solrig og varm med en dagstemperatur der kan nå op til ca. 29 grader, men der kan komme regn. Forår og efterår har en gennemsnitstemperatur på 15-20 grader.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i USA i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato. Alle skal danske statsborgere søge om en indrejsetilladelse (ESTA) inden indrejse i USA. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i USA og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Ranchophold
Rideniveau *
Periode maj til august
Ankomst søndag
6 nætter/5 dages ridning
3-6 timer om dagen
Maks. ryttervægt 109 kg
Gruppestørrelse 10
Nærmeste lufthavn: Helena
Pris fra kr. 14.580

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER