Project Description

Rideferiemaj til juni & september til oktober
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 14.870

Bo elegant i smukke Toscana, udforsk Chianti’s bakker, landsbyer og vinmarker mens du smager udvalgte vine undervejs

Toscana er velsignet med skønhed, god mad og gode vine samt en uovertruffen kunstnerisk arv, en region hvorfra renæssancen blev født og spredte sig til resten af verden.

Ridecenteret er et farmhus fra 1800-tallet beliggende tæt på Siena, Firenze og Pisa, omgivet af marker, skove og smukke haver med udsigt til et middelalderslot.

Ejendommen er certificeret økologisk, og du vil opleve typisk toscansk mad med særlig vægt på kvaliteten. Dette ridt byder gæster på en rejse gennem det italienske køkken samt vidunderlig ridning gennem Chianti bakkerne, på ruter der følger de snoede stier, som er kreeret af hjorte og vildsvin.

Med et ønske om at skabe harmoniske og rolige omgivelser for et begrænset antal gæster, er farmhuset og bygningerne blevet hyggeligt renoveret. Når du ikke rider eller er på tur, kan du slappe af ved swimmingpoolen og kigge over markerne, hestene og det nærliggende slot.

På Chianti slotte og vinsmagning ridtet bliver du tilbudt noget af det bedste Toscana har at byde på. Hver dag rider du ud på hel- eller halvdagsridt, i forskellige retninger, mod Chianti’s bakker for at nyde pragtfulde udsigter og opdage skjulte seværdigheder. Ruterne tager dig gennem smukke skove og marker, over rislende vandløb til vinmarker og olivenlunde omkring små gamle landsbyer. På nogle dage besøges vingårde, hvor I inviteres til en privat vinsmagning.

To eftermiddage er frie til at besøge Siena, den bedst bevarede middelalderby i Italien og Montepulciano, hvor du vil smage den berømte Nobile di Montepulcianoto vin.

Udover de fastsatte datoer for Slotte & Vinsmagning ridtet er det muligt for alle, uanset rideniveau og børn fra 6 år, at nyde en rideferie på farmen – læs mere – klik her

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau **+ – læs mere om rideniveau klik her

På Chianti Slotte & Vinsmagning ridtet skal du være kompetent i alle gangarter og i form til dagslange ridt. Tempoet er varieret efter terrænet med flere trav- og korte rolige galopstræk.

De kriterier hestene udvælges efter, er ikke efter race, men af deres evne til at give gode resultater fra arbejdet på banen og ude i naturen; de skal have en god mental balance, der er nødvendig for den jævnlige udskiftning af ryttere, samt evne at håndtere terrænet nemt og fornuftigt. Hestene, udover at arbejde på rideskolen og på turene, tilbringer altid timer på folden til at lege frit.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 85 kg, der vil normalt være maks. 6 ryttere i gruppen (udover guide).

Gæsterne bor i de elegante farmhus værelser. Der er tre værelser med en-suite badeværelser, et af dem har privat indgang. Yderligere to værelser deler et badeværelse og er ideelle for en familie eller gruppe af venner, som rejser sammen.

Fællesstuen har sofaer og lænestole, velegnede til at slappe af i med et glas chianti vin, samt et stort spisebord, hvor måltiderne nydes. Der er et stort udvalg af bøger, man kan fordybe sig i, og en pejs til at varme de kølige aftner op. Der er gratis WiFi tilgængeligt i fællesområderne og de fleste af værelserne.

Når du ikke rider eller er på udflugt, kan du slappe af omkring saltvands-poolen.

Den italienske mad er en del af oplevelsen. Italienerne er meget stolte af deres regioners køkken, og Toscana er ingen undtagelse. På ridecenteret serveres syltetøj, brød, yoghurt og kager til morgenmad, alt er hjemmelavet. Frokost og aftensmad er typisk toscanske menuer tilberedt af frisk hjemmeproducerede eller lokalt producerede, fortrinsvis økologiske, ingredienser.

Italien – Chianti Slotte & Vinsmagning Dagsprogram

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer: 
2020: 26.apr-03.maj // 10.maj-17.maj // 24.maj-31.maj // 20.sep-27.sep // 04.okt-11.okt // 18.okt-25.okt

Flere datoer kan arrangeres for min. 4 personer mod forespørgsel – kontakt os

Priser  
Chianti Slotte & Vinsmagning (7 nætter) 14.870,-
Tillæg for enkeltværelse 1.995,-
Intet tillæg hvis du er villig til at dele  

INKLUDERET:
Ridning, alle måltider, vin til måltiderne, 3 vinsmagninger, transport til sightseeing i Siena og Montepulcano, transport Montevarchi togstation t/r på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Andre drikkevarer, tog/bus/taxi fra lufthavn til Montevarchi togstation t/r, evt. entréer i Siena og Montepulcano samt drikkepenge. 

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse Danmark – Firenze/Pisa t/r samt afbestillings- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Firenze eller Pisa

TRANSFERS: Er inkluderet Montevarchi togstation t/r på bestemte tidspunkter. Vi kan også arrangere privat transfer fra Firenze lufthavn (ca. €130 per bil per vej) eller Pisa lufthavn (ca. €220 per bil per vej), dette betales lokalt.

Beliggenhed:
Ridecenteret ligger på flankerne af Chianti bakkerne, i det uspolerede Toscana mellem Firenze og Siena. Siena ligger 20 km derfra og Firenze 70 km. Nærmeste lufthavne er Firenze og Pisa.
 
Klima:
Toscana har et mildt klima. De varmeste måneder er juni til september, hvor gennemsnitstemperaturen normalt ligger på mellem 25 grader og 30 grader. I disse måneder er aftnerne varme.

Fra marts til april og oktober til november vil dagstemperaturen være behagelig, normalt med dagstemperaturer mellem 15 grader og 20 grader, men aftnerne i foråret og efteråret kan være kølige, så sørg for at tage varmt tøj med der kan tages på og af i lag.

Regn er muligt hele året, men mindre sandsynligt om sommeren. Vinden kan være stærke i bakkerne.

Pas & Visum:
Italien er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Italien, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.
Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: **+
Periode maj til juni & september til oktober
Fastsatte dato
7 nætter/6 dages ridning
3-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 85 kg
Gruppestørrelse: 6
Nærmeste lufthavn: Firenze/Pisa
Pris fra kr. 14.870


Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER