Project Description

Rideferie – hele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 6.300

Tag familien med på en rideferie, bo i et dejligt farmhus og nyd grundridning, ridebanespringning, terrænspringning eller rideture

Ridecenteret ligger nær Siena, Firenze og Pisa og tilbyder rideferie for alle ryttere, uerfarne, som erfarne ryttere samt medrejsende ikke ryttere.

Ridecenteret har et godt udvalg af ridefaciliteter; inden- og udendørs ridebaner, ridebanespringning samt terrænspring, gode ridestier samt et udvalg af erfarne heste og ponyer. Når du ikke rider, kan du gå eller cykle ture, slappe af ved saltvands-poolen eller i haven med udsigten til nabo-slottet.

Området er en fornøjelse at udforske; besøg eksempelvis Siena, den bedst bevarede middelalderby i Italien eller middelalderbyen Montepulciano og smag den berømte Nobile di Montepulcianoto vin.

Ridecenteret er et farmhus fra 1800-tallet, omgivet af marker, skove og smukke haver med udsigt til et middelalderslot. Med tanken om at kreere harmoniske og afslappende omgivelser for et lille antal gæster, er farmhuset og bygninger blevet fantastisk sympatisk renoveret.

Alle ryttere, uanset rideerfarenhed, er velkomne, der er dog en minimum alder på 6 år for at ride. Begyndere og uerfarne ryttere vil finde et godt udvalg af heste samt støttende instruktører, mens erfarne ryttere kan vælge mellem lektioner i grundridning, ridebanespringning og terrænspringning eller alternativt rideture ud for at udforske de smukke omkringliggende landskaber med en guide.

Besøgende bor i det elegante farmhus med en-suite badeværelser eller i lejligheder med sovepladser til mellem 2 og 8 gæster.

Udover denne rideferie, er det muligt for mere øvede ryttere, at deltage i Slotte & Vinsmagnings ridtet på fastsatte datoer fra maj til juni og igen i september og og oktober – læs mere klik her

Der er et godt udvalg af heste og ponyer, som passer til et bredt spektrum af ryttere, uanset rideerfaring og alder. Minimum alder for ridning er 6 år.

Begyndere og uerfarne ryttere kan få lektioner af motiverende instruktører, mere erfarne ryttere kan vælge mellem lektioner i grundridning, ridebane- og cross country springning, eller alternativt kombinere med rideture ud i landskaberne med guide.

Lektioner og rideture kan skræddersys til at passe til den individuelle rytter. Ekstra ridning og kan heldagsridt med picnicfrokost også arrangeres (mod ekstra betaling lokalt). Bemærk at rideture kan være begrænset i juli, august og indtil midt september pga heden og fluer.
 
De kriterier hestene udvælges efter, er ikke efter race, men af deres evne til at give gode resultater fra arbejdet på banen og ude i naturen; de skal have en god mental balance, der er nødvendig for den jævnlige udskiftning af ryttere, samt evne at håndtere terrænet nemt og fornuftigt. Hestene, udover at arbejde på rideskolen og på turene, tilbringer altid timer på folden til at lege frit.
 
Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 88 kg. Der er normalt maks. 6 ryttere i gruppen (udover guide)

I det elegante farmhus findes 3 værelser med en-suite badeværelse, et værelse har egen indgang. Yderligere to værelser deler et soveværelse og er ideel for en familie eller venner, som rejser sammen.

Dertil er to lejligheder for gæster som ønsker selvforplejning, hvor der kan sove fra to til otte gæster, begge med deres egen indgang og udendørs opholdsområde.

Det fælles opholdsrum har sofaer og lænestole, velegnede til at slappe af i med et glas chianti vin, samt et stort spisebord, hvor måltiderne kan nydes. Der er et stort udvalg af bøger, man kan fordybe sig i, og en pejs til at varme de kølige aftner op.

Når du ikke rider eller måske er på vandre- eller cykeltur, kan du slappe af ved saltvands-poolen eller i haven.

Du kan vælge ophold med hel- eller halvpension (min. 2 gæster) eller vælge fleksibiliteten ved selvforplejning. Der findes forretninger og restauranter i nærheden, og jeres værter vil med glæde anbefale hvilke der skal benyttes og/eller besøges.

Til morgenmad er alt brød, syltetøj, yoghurt og kager hjemmelavet, til frokost og aftensmad serveres typiske Toscanske  retter, tilberedt med friske hjemmeproducerede eller lokale råvarer og, så vidt det er muligt, med økologisk producerede ingredienser.

Over et 7 nætters ophold er der inkluderet 10 timers ridning i løbet af ugen, en kombination af lektioner og rideture. Programmet kan blive skræddersyet til at passe til din rideerfaring.

Bemærk at ridningen kan blive påvirket af vejr eller lokale forhold under tidspunktet for opholdet. Muligheden for rideture, kan være restriktive i juli, august og til midt i september pga. varmen og fluer eller pga. dårligt vejr i vintermånederne.

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer:
Ridecenteret har åbent hele året og du kan ankomme alle ugens dage.

22.sep-29.sep // 06.okt-13.okt // 20.okt-27.okt 2019 – Udsolgt!

Priser 2019
(7 nætter)
  
Helpension 11.480,-
Halvpension 8.960,-
Selvforplejning 6.300,-
   
Tillæg for enkeltværelse 1.995,-

Kontakt os for pris for ikke ryttere.

INKLUDERET:
7 overnatninger, 10 timers ridning, måltider som valgt (selvforplejning; ingen måltider eller halvpension; morgenmadskurv og middag eller helpension; morgenmad, frokost og aftensmad), vin til måltider ved halv- eller helpension samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Måltider (selvforplejning; alle måltider eller halvpension; frokost,), drikkevarer, evt. ekstra ridning og lufthavns-transfer.

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Firenze eller Pisa, transport til/fra ridecenteret samt afbestillings- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Firenze eller Pisa

TRANSFER: Ikke inkluderet og vi anbefaler at du lejer en bil. Alternativt kan vi arrangere transfer fra lufthavn, som koster Firenze lufthavn ca. €260 per bil t/r eller Pisa lufthavn ca. €440 per bil t/r (op til 3 personer og betales lokalt).  

Beliggenhed:
Ridecenteret ligger på flankerne af Chianti bakkerne, i det uspolerede Toscana mellem Firenze og Siena. Siena ligger 20 km derfra og Firenze 70 km. Nærmeste lufthavne er Firenze og Pisa.
 
Klima:
Toscana har et mildt klima. De varmeste måneder er juni til september, hvor gennemsnitstemperaturen normalt ligger på mellem 25 grader og 30 grader. I disse måneder er aftnerne varme.

Fra marts til april og oktober til november vil dagstemperaturen være behagelig, normalt med dagstemperaturer mellem 15 grader og 20 grader, men aftnerne i foråret og efteråret kan være kølige, så sørg for at tage varmt tøj med der kan tages på og af i lag.

Regn er muligt hele året, men mindre sandsynligt om sommeren. Vinden kan være stærke i bakkerne.

Pas & Visum:
Italien er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Italien, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.
Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: *
Periode hele året
Valgfri ankomst- og afrejsedag
7 nætter/6 dages ridning
12 timers ridning per uge
Maks. ryttervægt 88 kg
Gruppestørrelse: 6
Nærmeste lufthavn: Firenze/Pisa
Pris fra kr. 6.300

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende