Project Description

Rideekspeditionjuni til august
7 nætter/5 dages ridning – pris fra kr. 12.480

Få et indblik i guidernes liv og udforsk kontraster af grønne dale, golde bakker og fjorde med isbjerge – et miljø de gør alt for at beskytte!

Grønland er unik på mange måder. Selvom det fysisk er en del af det Nordamerikanske kontinent, er det administrativt en del af Danmark. Det er verdens største ø og samtidig også det mindst befolkede land i verden.

Eventyret begynder allerede ved ankomsten i Grønland – fra lufthavnen, er der en kort sejltur på tværs af fjorden til ride basen.

Den sydlige margin på Grønland er isfrit året rundt og er hjemsted for værterne og guiderne, der lever her som fåreavlere. Det er også her Erik den Røde bosatte da han kom til Grønland for tusind år siden. I løbet af ugen ridtet vil udforske områdets fjerntliggende og golde bjerge. Du rider Islandske heste op mod nord på halvøen, krydser smeltevands-vandløb, passerer vandfald og fjorde brudt af isbjerge op til ismassen, der dækker det meste af landet.

I løbet af ugen vil du udforske disse fjerntliggende grønne dale og golde bjerge. På islandske heste rider I mod nord over smeltevandsstrømme, forbi vandfald og fjorde oversået med isbjerge op mod ismassen, der dækker det meste af landet.

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau **+ – læs mere om rideniveau klik her

Tempoet er ikke hurtigt og dikteres af terrænet. Den Islandske hest er lille, op til 138 cm i stangmål, men de stærke og sjove at ride.

Der rides i engelsk stil. På dette ridt, skal du være komfortabel med alle gangarter og i form til at tilbringe mange timer i sadlen (typisk mellem 3 og 6 timer). Der kan være sektioner, hvor du må sidde af og lede din hest over svært terræn.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 100 kg, der er normalt maks. 7 ryttere i gruppen (udover guide)

Indkvartering er i delte værelser, hvor to eller flere gæster sover, derfor kan enkeltværelse ikke garanteres. Bad og toiletfaciliteter deles mellem deltagerne.

Der overnattes fem nætter i Innerruulalik gæstehuset, som har tre soveværelser med opredte senge og et fælles spise/køkken/opholdsområde. Gæstehuset fælles toilet og brusebad.

To nætter overnattes på Sermilik hostel på Tasiusaq farm, her findes tre soveværelser med opredte senge samt et fælles spise/opholdsområde. Gæstehuset har et fælles toilet og brusebad.

Måltiderne består af traditionelle grønlandske retter, typisk lam og fisk. Mod forudbestilling kan vegetarmad arrangeres.

Grønland – Gletsjere & Fjorde Dagsprogram

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer:
2020:
02.jul-09.jul // 14.jul-21.jul // 23.jul-30.jul

Pris: Gletsjer & Fjorde kr. 12.480,- 

INKLUDERET:
Ridning, alle måltider, indkvartering i delt værelse, transfer Narsarsuaq på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden

BETALES LOKALT:
Drikkevarer og drikkepenge

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse Danmark – Narsarsuaq t/r (fra København fra ca. 9.500 kr) samt afbestillings- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Narsarsuaq

Beliggenhed:
Ridtet opererer på Grønlands sydligste spids, nær kanten af indlandsisen. Nærmeste lufthavn er Narsarsuaq.

Klima:
Klimaet i Grønland er ekstemt. Det er vigtigt at du medbringer passende tøj efter vores anbefalede pakkeliste, som du modtager når vi bekræfter din plads på ridtet.

Pas & Visum:
Grønland er administrativt en del af Danmark, danske statsborgere skal medbringe gyldig billedlegitimation ved rejser til Grønland. Vi anbefaler at du medbringer dit gyldige pas.

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det gule sygesikringskort dækker i Grønland, dvs. at du kan få lægebehandling, men ikke hjemtransport. Vi anbefaler at du tegner en rejseforsikring, som dækker hjemtransport.

Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideekspedition
Rideniveau: **+
Periode juni til august
Fastsatte datoer
7 nætter/5 dages ridning
3-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 100 kg
Gruppestørrelse: 7
Nærmeste lufthavn: Narsarsuaq 
Pris fra kr. 12.480

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER