Grækenland – Kreta Sol & Ridning *

Grækenland – Kreta Sol & Ridning *2019-12-28T07:47:35+01:00

Project Description

Rideferie – hele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 7.495

Bjergkæden midt på Kreta med høje bjergpas, frodige plateauer, dybe kløfter og turkisblåt hav – her er dejlig ridning for alle, store som små
Den største af de Græske øer, Kreta, ligger i den sydlige del af det Ægæiske hav og kendetegnes med en stor bjergkæde, som går fra øst til vest i midten af øen. Høje bjergpas og frodige plateauer strækker sig ned i dybe kløfter for til sidst at give plads til hvide sandstrande og turkisblåt hav.

Kreta er en populær turistdestination, men formår at bibeholde sin unikke karakter og rige mytologi som associeres med de gamle græske guder og den minoiske civilisation. Kreta har en strategisk position mellem tre kontinenter, hvilket har givet øen en farverig historie og beviselige aftryk af de mange kulturer, der har påvirket Kreta; fra det berømte minoiske palads Knossos og venetianske labyrinter til middelalder slotte, renæssancehuse, osmanske moskeer og byzantinske klostre.

I nærheden af byen Avdou, på en bakke med udsigt over Aposelemis søen, ligger hotellet og det nærtliggende ridecenter, som er et ideelt sted at udforske øen på hesteryg. Et landligt område, oversået med oliventræer, Kermes egetræsskove og små landsbyer, hvor der er plads til endeløs ridning samtidig med komfort til afslapning. Forskellige programmer gør det muligt for alle at ride, uanset rideerfarenhed.

Lassithi Trek – Rideniveau **+
7 nætter ridetrek gennem Dikti bjergkæden på fastsatte datoer i marts til juni og igen i september til november. Du vil ride mellem 3 og 6 timer dagligt og dække en distance på total 200 km over ugen. Det er en cirkulær rute, hvor du overnatter på hotellet i Avdou samt i gæstehuse i Magoulas og Keratokambos undervejs.

Panorama Ridt – Rideniveau **
Med fast base på hotellet, rider du hver dag ud på tur. Hvert daglig ridt ud i Langada dalen er på ca. 3 til 4 timer dagligt, tempoet inkluderer trav og rolig galop. Denne rideferie tillader at du kan ankomme- og afrejse alle ugens dage og løber hele året, bortset fra de varmeste måneder juli og august. Ved et 7 nætters ophold, rider du 6 dage og der i alt 22 timers ridning inkluderet over ugen.

Sol & Ridning – Rideniveau **
En mere afslappende ferie med to-timers rideture enten om tidligt formiddag eller aftenen. Formiddagens ridt er langsommere med normalt kun et kort roligt galopstræk, hvor eftermiddagens ridt er en anelse mere udfordrende. Denne rideferie er ideel for en familie eller gruppe af venner og medrejsende ikke-ryttere, da der vil være fint med tid til at besøge stranden eller udforske de omkringliggende områder. På denne rideferie kan du ankomme- og afrejse alle ugens dage. Ved et 7 nætters ophold, rider du 6 dage og der i alt 12 timers ridning inkluderet over ugen.

Lær at Ride – Rideniveau *
Der er to forskellige programmer; Begynder kursus for ryttere, som aldrig har redet før eller Starter Kursus for ryttere, som har haft nogle få ridelektioner eller har redet lidt tidligere, og gerne vil forbedre sin grundlæggende ridning. Et ugekursus vil inkludere en kombination af privat- og gruppelektioner med rideture i området. Lektioner i hestepleje (strigling og opsadling) er også inkluderet. Ved et 7 nætters ophold, rider du 6 dage og der i alt 6 timers ridning inkluderet over ugen.

Familie Ferie – Rideniveau *
Børn er velkomne på hotellet året rundt, der er mulighed for at bo i et familieværelse og hele familien kan ride. Der er forskellige rideprogrammer afhængig af alder og rideerfarenhed. Børn er også velkomne i stalden, hvor de kan hjælpe med at fodre og strigle hestene.

Hestene i stalden inkluderer araber, fuldblod, varmblod og andalusiere, de er udvalgt specifikt for deres temperament og udholdenhed. De er sikre på benene i bjergene og afslappede, men stadig fremadgående, på rideturene, hvilket gør dem velegnede for ryttere på alle rideniveauer.

Det bor et åbent staldmiljø, hvor heste og ponyer frit selv vælger om de vil gå ud udenfor eller vil være i deres bokse. Alle hestene trænes jævnligt fra jorden og al læring er baseret på klassisk dressur træning med inspiration fra Xenophon’s ridefilosofi. Der rides i engelsk ridestil, men med løse/lette tøjler.

Lassithi Trek er for erfarne ryttere, som kan ride i alle gangarter, i balance til at hjælpe hestene over mere svært terræn og i form til at tilbringe op til 6 timer i sadlen dagligt.

Panorama ridt er for øvede ryttere, som kan kontrollere en hest i skridt, trav og rolig galop samt i en gruppe i udendørs terræn. Der rides i gennemsnit 4 timer dagligt. Børn fra 12 år, som er erfarne ryttere og kan kontrollere en hest i alle gangarter, kan ride med ud på 2 timers, dette vil blive vurderet dernede.

Sol & Ridning er for ryttere som føler sig rimelig komfortabel i skridt, trav og rolig galop. Der rides dagligt på 2-timers tur ud i Langada dalen. Børn fra 12 år, som er erfarne ryttere og kan kontrollere en hest i alle gangarter, kan ride med ud på 2 timers rideture, dette vil blive vurderet dernede.

Lær at ride, der er to forskellige programmer; et for helt nybegyndere og et for ryttere, som har haft nogle ridelektioner eller har redet tidligere og gerne vil forbedre deres færdigheder. Begge inkluderer en kombination af lektioner i gruppe og enelektioner samt lektioner i strigling og opsadling af hesten. Der er 6 timers ridning inkluderet over en uges ophold. Børn fra 12 år kan deltage.

Familie Ferie; børn fra 4 år kan nyde 10 minutters trækketure. Børn fra 6 år kan få private ½-times lektioner i longeline. Børn fra 8 år (som kan skridte og trave) tilbydes en sjov uge med ponylege, de får lov at opleve lektioner i longeline på ridebanen, voltering, mounted games, ridning uden sadel samt at hjælpe med at fodre og pleje hestene.  Bemærk at der er ingen børnepasning til rådighed, så børnene skal være under opsyn af mindst én forælder hele tiden.  

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 90 kg, der er normalt maks 10 ryttere i gruppen (ekskl. guider).

Du bor på Velani Country Hotel, som ligger en kort gåtur fra staldene. På Velani Country Hotel er der 12 rummelige værelser med en-suite badeværelse samt en privat terrasse eller veranda. Alle værelser har føntørrer, tv, køleskab og air conditioner. Hotellet har en personlig, familiær atmosfære. Der er en stor infinity pool samt en separat børnepool. Restauranten byder på lækker traditionel hjemmelavet mad. Ejendommen har sin egen grøntsags-, krydderi- og frugthave, som forsyner restauranten ned friske produkter hver dag. Oliven olien er også produceret fra ejendommens oliventræer.

Når du ikke rider kan du lære alt om det græske køkken, tage yoga lektioner og få massage behandlinger (mod ekstra betaling), tage på fuglekiggeri ved Aposelemis søen, være aktiv på de mange cykel eller vandre ruter i området (cykelleje betales lokalt, men det er en god idé at forhåndsbooke cykler)

På Lassithi Trek bor du også i to andre lokale gæsthuse:

Du tilbringer én nat på Hotel Dionyssos, Magoulas. Det er en traditionel familiedrevet taverne, som serverer produkter fra ejerenes farm på Lassithi plateauet. Her findes 6 værelser med en-suite badeværelse, de har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Og én nat tilbringes på Finikas Apartments i Keratokambos.

Kreta Lassithi Trek Dagsprogram

 

Kreta Panorama Ridt Dagsprogram

 

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Sol & Ridning – modtaget d. 23. august 2019

Hvordan din rejse generelt set? 5

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet?
5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene?
2

Deres rideudstyr var ikke i toppen, det sadle jeg red med, var revnet. Dog var deres hovedtræk fine nok. Det er self. Også begrænset hvor god kvalitet man kan få, når man har mange heste.

Men de havde alle hver deres sadel og hovedtøj, underlagene blev dog brugt på kryds og tværs.

Ridningen var fantastisk, stille og rolig, og når guiden havde fået en fornemmelse af hvor man lå, i forhold til erfaring, efter en dag eller to, blev der også galoperet og travet mere. Men ellers forløb det hele meget stille og roligt, man fik oplevet en masse smuk natur.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 
5

Værelset havde en fantastisk udsigt, og aircon var behagelig og ikke overdrivende. Vi havde dejlig senge, og et stort badeværelse med både badekar og bruser. Dog kunne gulvet godt blive vådt, da kanten til brusebadet ikke var så stor, men det gjorde ikke noget. Vi havde rengøring hverdag, og de skiftede skraldespande og gav nye håndklæder, og redte seng. Virkelig lækkert! Vi havde også et køleskab, så man kunne have noget lækkert at drikke eller andet. Også havde vi vandkoger så man kunne lave en kaffe eller te hvis man havde lyst.

Deres mad var helt fantastisk! Det smagte så godt og man gik bestemt ikke sulten i seng! Vi havde mad inkluderet, og man kunne vælge fra alt på menu-kortet, så man ikke blev begrænset som man nogengange kan risikere. Personalet var super søde, og gik op i at alt var godt

Dog skal man leje bil, hvis man vil et sted hen, da det ligger i bjergene, så man er ikke i nærheden af turistattraktioner

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen?
5

Der var helt styr på alting, og ridt og rejs gjorde det sikkert at man fik alle informationer, og hvis der opstod tvivl, var de kun et opkald væk

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja

Super lækkert sted at tage afsted og ikke ryttere kan også være med, der er plads til at slappe af og udsigten er helt fantastisk!!


Sol & Ridning samt børneprogram – modtaget d. 30. juli 2019

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 
5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 
4

Da jeg kom var jeg den eneste på tur ud, så efter 2 dage lavede vi ændringer

Mine sønner fik ene lektioner med hver sin ridelærer så jeg blev enig med den ene ridelærer at prøve lidt dressur så det blev 10 dages dressur ridning i stedet for, da det passede bedre for os alle. Jeg lærte rigtig meget

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 
5

Helt fantastisk forplejning omsorg og interesse for stedets gæster vores mindste ønsker opfyldt!

Værelsernes rengørings niveau var i top næsten daglige senge skift og altid nye håndklæder store pæne rum

Endvidere var stedet bare så smukt langt nok væk fra tourist steder til at det var en unik oplevelse

Fik I alle de informationer I behøvede? 3
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 
3
Bedre info om afbookninger af ydelser som man finder billigere selv i vores tilfælde bil leje de næsten 800kr i “ bøde” gør stadig meget ondt i vores oplevelse af din service.

(R&R kommenterer: Det er vigtigt at læse vore betingelser ved reservation inden indsendelse af udfyldt Book Ridt formular samt betaling af depositum, vi er også altid til rådighed for uddybning og/eller svar på spørgsmål.)

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja

Datoer:
Panorama Ridt åben hele året, bortset fra juli og august, Sol & Ridning åben i juli og august, Lær at Ride samt Familie Ferie åben hele året. På disse rideferier kan du ankomme og afrejse alle ugens dage, minimum ophold er 3 nætter, men vi anbefaler 7 nætter.

13.jan-14.feb  – Udsolgt!

Lassithi Trek er på fastsatte datoer i marts-juni & september-november

Lassithi Trek:
2020: 29.mar-05.apr // 04.apr-11.apr // 26.apr-03.maj // 10.maj-17.maj // 24.maj-31.maj // 07.jun-14.jun // 06.sep-13.sep // 20.sep-27.sep // 11.okt-18.okt // 01.nov-08.nov

Priser: 
Lassithi Trek7 nætter
20209.850,-
  
Panorama Ridt (ca. 22 timers ridning)
7 nætter
15.december-08.januar 20207.570,-
09.januar – 21.marts 20207.495,-
22.marts – 01. juli 20208.825,-
02.september-01.november 20208.825,-
02.november-13.december 20207.495,-
14.december-10.januar 20218.825,-
  
Sol & Ridning (ca. 12 timers ridning)
7 nætter
15.december – 08.januar 20206.315,-
09.januar – 21.marts 20206.205,-
22.marts-01.november 20206.735,-
02.november-13.december 20206.205,-
14.december-10.januar 20216.735,-
  
Lær at Ride (ca. 6 timers ridning)
7 nætter
15.december-08.januar 20206.165,-
09.januar – 21.marts 20205.975,-
22.marts-01.november 20206.465,-
02.november-13.december 20205.975,-
14.december-10.januar 20216.465,-
  
Børneprogram (ca. 6 timers ridning) 
15.december – 08.januar 2020
3.580,-
09.januar – 21.marts 20203.315,-
22.marts-01.november 20203.845,-
02.november-13.december 20203.315,-
14.december-10.januar 20213.845,-

Der er intet tillæg for enkeltværelse, hvis du er villig til at dele. Ellers er der et tillæg på kr. 1.600 for at garantere et enkeltværelse.

Ovenstående priser er baseret på et værelse med have terrasse, det er muligt at opgradere til Panorama view værelse mod tillæg på kr. 1.600 per værelse. Der forefindes også familieværelser med sammenhængende døre mellem værelserne.

INKLUDERET:
Ridning jf. valgte program, alle måltider fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Drikkevarer, dessert & is samt drikkepenge.

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse Danmark – Kreta t/r, transfer lufthavn t/r samt afbestilling- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Heraklion eller alternativt Chania

TRANSFERS: Er ikke inkluderet. Vi kan arrangere transfer Heraklion lufthavn t/r til kr. 760 per bil (op til 4 personer). Alternativt ligger Chania lufthavn ca. 185 km fra ridecenteret, hvorfra det anbefales det at leje bil og selv køre. 

Beliggenhed:
Kreta er den største af de Græske øer og ligger i den sydlige del af det Ægæiske hav. Hotellet ligger i nærheden af byen Avdou små 37 km fra Heraklion lufthavnen og godt 183 km fra Chania lufthavnen.
 
Klima:
Kreta har primært middelhavsklima med varme, nogle gange fugtige, somre og milde vintre. December til marts de køligste måneder med en daglig gennemsnitstemperatur på 16-17 grader. I april, maj, oktober og november er den gennemsnitlige dagstemperatur på omkring 20-24 grader, de varmeste måneder er juli og august hvor gennemsnitstemperatur når op på godt 30 grader. Det meste regn falder fra november til marts, men da der rides i bjergene, skal du altid være forberedt på regn og køligere temperaturer om aftenen, bortset fra midt på sommeren (juni, juli og august).

Pas & Visum:
Grækenland er medlem af EU og Danske statsborgere behøver ikke visum for ophold i Grækenland, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.
Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: *
Periode hele året
Fastsatte datoer samt valgfri ankomst- og afrejsedag
7 nætter/6 dages ridning
2-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 90 kg
Gruppestørrelse: 10
Nærmeste lufthavn: Heraklion
Pris fra kr. 7.495

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

La recherche révolutionnaire défie les idées reçues et le jugement selon lequel le Viagra Super Active et ses médicaments sont contre-indiqués chez les patients atteints de priapisme.