Project Description

Ranchophold – juli til april
7 nætter/7 dages ridning – pris fra kr. 20.335

Kevin & Lou byder velkommen til ridning smukke i Sierra Chicas, prøve Polo, drive heste med Gauchos på criollo og peruvianske paso heste

Los Potreros er en 2.430 hektars stor estancia og fungerende kvægfarm. Den er grundlagt i 1573 og ligger i et område nord for Cordoba, kaldet Sierra Chicas, midt imellem pampasen og Andesbjergene. Under opholdet fungerer det anglo-argentinske par der ejer estanciaen og hvis familie har drevet farmen i de sidste 4 generationer, både som dine værter og guider. 

De ujævne bakker, der er hjemsted for vildsvin og hjorte, bevokset med langt, tyndt græs kaldet paja brava, går over i lavtliggende enge og skovområder. I disse kontrastfyldte landskaber, finder du en stor variation af fuglearter fra kondoren med sin 3 meters vingefang til den lillebitte farvestrålende kolibri.

Her er mulighed for varieret ridning hver dag; halv- og heldagsridt (op til 5 timer), galoper over bakketoppene, dyp dig i de naturlige pools mellem stenene, rid ud og besøg de historiske kirker, hjælp gaucho’erne med at samle heste ind, om sommeren tag på en 2 dages ekspedition, se heste-træneren i arbejde, prøv dine evner med lassoen. En gang om ugen arrangeres der også Polo lektions-dag, hvor du kan blive introduceret til dette sjove, hurtige og stærkt vanedannede spil.

Her afholdes også dedikerede Polo uger, hvor nybegyndere og uerfarne i Polo, kan få daglig undervisning, spille nogle chukkas (halvlege) og deltage i et mini-turnering.

Los Potreros holder en flok af over 80 veltilsete og velplejede rideheste og der er en hest til alle temperamenter og erfarenhed. Hestene er avlet på estanciaen og er af racerne Criollo, Polo Ponier og Peruviansk Paso. De Peruvianske Paso heste har også en ekstra gangart, Paso Llano, som er en ekstrem komfortabel gangart at ride.

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

Ridningen på estanciaen er velegnet for alle. Der er omkring 140 heste på estanciaen og omkring 80, som er til rådighed for gæster. Men alle heste bruges til arbejde på estanciaen og drive kvæg over terrænet, hvilket går dem sikre på benene og arbejdsvillige. Hestene udvælges til at passe til rytterens rideerfaring og ryttere har normalt mulighed for at ride flere forskellige heste under deres ophold. Der er blide heste, som er velegnede for begyndere, men også heste som er velegnede for erfarne ryttere.

Hestene, som er avlet på estanciaen, er usædvanligt ”bløde” i munden, er velopdragne og i virkelig god stand. De er følsomme og sikre på benene. De fleste er Criollo eller Peruvianske Paso heste samt nogle krydsninger.

Tempoet på ridningen varierer. Nogle gange rides der på udfordrende stejle stier med sten, andre gange på almindelige stier, andre gange på åbne bakkede græslandskaber og andre gange på grusveje. Der er mulighed for rolige galopstræk dagligt, enten højt i bakkerne, på stier eller på grusveje, men det meste af ridningen foregår i moderat tempo. På grund af variationen af landskaberne der rides i, er alle ridt forskellige – nogle gange i åbne græslandskaber, op i de køligere bjerge, langs smukke floder og vandfald, som kan svømmes i, og et pragtfuld fugleliv der kan observeres.

Sadlerne stort set engelske (britiske militærsadler og polo sadler) med et lammeskin over sadlen. Ridningen er i Western stil, ved neck reining og et afslappet sæde. 

Minimumsalder for at deltage i Polo er 12 år.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 96 kg og der er normalt maks. 12 ryttere i gruppen (udover guider).

Los Potreros’ stuehus er meget smukt restaureret og er mættet med familie historie her er mange henvisninger til den tid da Jesuitterne, som de første, organiserede landbruget i området. Når du ikke rider kan du slappe af på verandaen med en bog, på varme dage dyppe dig i poolen og nyde vinsmagning efterfulgt af en lækker middag tilberedt af lokale råvarer.

Indkvarteringen på Los Potreros er simpel, men meget komfortabel. Der er 7 soveværelser, alle med privat badeværelse og en brændeovn for kolde vinteraftner. Estanciaens elektricitet kommer af vind- og solenergi.

På Bellstone Ridt overnattes der de første to og den sidste nat på Los Potreros. De fire nætter ude på ekspeditionen varierer indkvarteringen fra køjesenge til komfortable gæstehuse. Det er ikke muligt at garantere enkeltværelse disse fire nætter, ligesom eget/privat badeværelse.  

Argentina – Los Potreros Dagsprogram

 

Argentina – Los Potreros Polo Dagsprogram

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 22. november 2010 

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Ridningen var godt tilpasset terrenget, mye skritt, gallopp der det passet, en dag m.mye “klatring” i bratt terreng (fin utsikt.)Forskjellige saler – Polo, army, McClellan,med saueskinn over. Veldig moro aa ri de behaglige paso peruviano!!

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Man blir bortskjemt. Fyr paa peisen naar du komer inn om kvelden, varmeflaske i sengen om det er litt koldt ute, kaffe paa sengen om morgenen om du onsker det. Maten var god, hjemmelavet argentinsk mat med mye (godt!)kjott, men ogsa salat/gronnsaker. Morgenmad med egg fra frittgaende honer og friskpresset juce. Vin til alle varme maltider – og desert. Dette er ingen “slankefarm”

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du  anbefale denne riderejse til dine venner? Ja


Modtaget d. 14. oktober 2010

Hvordan var din rejse generelt set? 5
Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg nød virkelig hestene der alle var meget velopdragne og veloplagte!! Rart at prøve en masse forskellige heste.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5
Alt var så rent, ordentligt og hyggeligt. Mad og drikke var helt i top!

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Jeg har ikke noget at tilføje, jeg synes der var helt styr på det.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Opholdet på Los Potreros kan varmt anbefales! Lou, Kevin og personalet er meget søde mennesker der vil gøre alt for at opholdet bliver en god oplevelse. Det var sjovt at prøve at spille polo, kaste med lasso samt deres “ringridning”. Hestene er helt fantastiske og nemme at ride.


Modtaget 04. februar 2009
– Familie, 2 voksne og 1 barn på 13 år. 

Hvordan var Jeres rejse generelt set?  4
Fik I den rigtige hest udfra Jeres ridefærdigheder?  5
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet?  5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for Jeres værelse (komfort, faciliteter)?  4
Hvordan var standarden for maden?  4

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte dig sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen?  5

Vil I anbefale denne riderejse til Jeres venner? Ja

Datoer:
Los Potreros: 
Åben for gæster fra juli til og med april. Du kan ankomme alle ugens dage og opholde dig så længe du ønsker, dog min. 3 nætter og 5 nætter over påske, jul og nytår.

27.feb-07.mar – Udsolgt!

En gruppe på 6 personer eller flere, kan normalt booke Los Potreros eksklusivt for gruppen (min. 5 nætter) – kontakt os for mere information.

Lær at spille Polo: 
2020: 02.mar-09.mar // 05.okt-12.okt // 09.nov-16.nov

Priser:

    

Los Potreros – 7 nætter

 

Voksen

 

Barn u. 17 år

Januar – april 2020

 

22.525,-

 

18.030,-

Juli – september 2020

 

20.335,-

 

16.280,-

Oktober – december 2020

 

22.525,-

 

18.030,-

Der findes 3 enkeltværelser uden tillæg,
tillæg på 30% bliver kun opkrævet 
hvis disse allerede er fuldt booket

    

Lær at spille Polo

 

24.215,- 

 

 Kontakt os

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD jan 2020 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.
 
INKLUDERET:
Ridning, alle måltider, drikkevarer, transfer t/r Cordoba lufthavn samt bidrag til Rejsegarantifonden.
Lær at spille polo inkluderer også daglig halvdags polotræning, poloudstyr samt turnering sidst på ugen.

BETALES LOKALT:
Drikkepenge, evt. udflugter fra estanciaen, ekstra Polo undervisning ($150 for 3 lektioner), tøjvask og udrejseskat fra Argentina (ca. $18)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Cordoba t/r (fra København ca. fra kr. 8.500), afbestillings– og rejseforsikring

NÆRMESTE LUFTHAVN: Cordoba

TRANSFER: Er inkluderet t/r Cordoba lufthavn eller Rio Ceballos bus station mellem kl. 08:00 og 20:00, udenfor disse tider koster transfer $50 per vej.

Beliggenhed:
Los Potreros ligger i det nordlige Argentina, midt imellem pampassen og Andesbjergene i den smukke Cordoba region. Nærmeste lufthavn er Cordoba, hvorfra man kører ca. 65 km nordvest til estancian belliggende ved Cordoba Bjergene (Sierra Chicas).

Klima: 
Argentina ligger syd for ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Cordoba er kendt for det gode vejr – Siempre de Temporada (altid sæson) – er områdets slogan.Den daglige gennemsnitstemperatur ligger om sommeren (nov-feb) på omkring 20-25 grader og om vinteren (maj-aug) på omkring 12-15 grader. Om vinteren kan nætterne blive ret kolde og om sommeren falder der mest regn.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i Uruguay i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Afhængig hvor du evt. ellers rejser hen i Argentina, kan der være sandsynlighed for at du skal have vaccination mod Gul Feber samt forebyggelse mod Malaria i nogle få områder, du skal derfor konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her 

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Argentina og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Ranchophold
Rideniveau: **
Periode juli til april
Valgfri ankomst- & afrejsedag
7 nætter/7 dages ridning
4-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 96 kg
Gruppestørrelse: 12
Nærmeste lufthavn: Cordoba
Pris fra kr. 20.335

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER