Project Description

Rideekspedition – februar til maj & september til december
6 nætter/4 dages ridning – pris fra kr. 16.280

Fra Kibbutz i den frodige Jordan dal til Beduinlejr i den golde Judæas ørken – et ridt fuld af kontraster, krydret med årtusinders historie

Terrænet varierer enormt fra den smukke Jordan dal til det mere dystre flotte sceneri i den sydlige ørken. Udover at være en rejse gennem skiftende og dramatiske landskaber er dette ridt også en kulturel oplevelse. Tegn og steder fra Det Gamle og Det Nye Testamente vil blive bragt til live, når du rider til de steder, hvor romerske slag udkæmpedes, følger gamle handelsruter og besøge steder, der er nævnt i Bibelen. Guiden vil også ledsage dig på vandreture til nogle af de, historisk vigtige, hellige steder i den gamle del af Nazareth og Jerusalem.

Du vil få guidede sightseeingture på de vigtigste historiske steder i den gamle del af Nazareth og Jerusalem, besøge ruinerne af den gamle Masada fæstning, erklæret som UNESCO World Heritage Site, og besøge det Døde Hav med mulighed for at bade i det eftersigende helende vand.

Hvis du ønsker at forlænge ferien med længere tid i byerne, det Døde Hav eller Eilat ved det Røde Hav før eller efter ridtet, arrangerer vi gerne dette for dig.  

Tour Isreal
8 nætter med start i nærheden af Nazareth tager dette ridt dig gennem bjergene i Galilæa. Derefter udforskes historiske Carmel på hesteryg. Du besøger Jerusalem mens hestenes transporteres sydpå. Du krydser Judæas ørkenen, møder gæstfrie beduiner, og rider op til ruiner af forhistoriske fæstninger.

Israel Adventure
En kortere 6 nætters version af Tour Israel ridtet, hvor ryttere udforsker Galilæa og Judæas Ørkenen, men ikke med de to ridedage i Carmel midt i Tour Israel programmet

Landet Galilæa

Dette er en 6 nætters version, hvor der er god tid til at udforske den frodige Galilæa og Jordan dalen i nord på hesteryg samt én hel dag med sightseeing i Jerusalem.

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau **+ – læs mere om rideniveau klik her

Dette ridt er velegnet for sikre ryttere, i god form, som er i stand til at kontrollere en hest i skridt, trav og galop i åbent kuperet terræn. Tempoet varierer og er bestemt af terrænet. Hestene er primært Quarter horses, der responderer på neck reining og i westernsadler.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 105 kg, der er normalt maks. 12 ryttere i gruppen (udover guider)

 

Indkvarteringen i den nordlige del, er i landlige lodges, kibbutz eller moshav.

Lodges er ikke luksus, men komfortable og har to-sengsværelser med en-suite badeværelse.

Kibbutz og Moshav er kollektiv farmer-livsstil og er en unik og social oplevelse.

I ørkenen overnattes i en permanent Beduinlejr og du må medbringe din egen sovepose.

Efter ridning i ørkenen overnattes der en enkelt nat på et 3* hotel i Tel Aviv.

Det er muligt at booke enkeltværelse/telt mod tillæg.  

Israel – Tour Israel Dagsprogram

 

Israel – Israel Adventure Dagsprogram

 

Israel – Landet Galilæa Dagsprogram

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer: 
Tour Israel 

2019: 28.dec-05.jan 2020
2020: 01.feb-09.feb // 15.feb-23.feb // 18.apr-26.apr // 09.maj-17.maj // 21.nov-29.nov // 26.dec-03.jan 2021

Nyhed – Israel Adventure
2020: 14.mar-20.mar // 24.okt-30.okt

Landet Galilæa*
2020: 30.maj-05.jun // 12.sep-18.sep

* Ekstra datoer kan arrangeres på forespørgsel for min. 2 personer

Udsolgt!

Priser

  

Tour Israel (8 nætter)

 

22.980,-

Tillæg for enkeltværelse

 

2.580,-

Refunderes hvis vi finder en at dele med

  
   

Israel Adventure (6 nætter)

 

16.280,-

Tillæg for enkeltværelse

 

1.765,-

Refunderes hvis vi finder en at dele med

  
   

Landet Galilæa (6 nætter)

 

16.580,-

Tillæg for enkeltværelse

 

1.910,-

Refunderes hvis vi finder en at dele med

  

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD dec 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
Ridning, indkvartering jf. program, alle måltider, sodavand og bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Frokost den sidste dag, barregninger og drikkepenge

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Tel Aviv t/r (fra København ca. fra kr. 2.800), ankomsttransfer Tel Aviv lufthavn samt afbestilling- og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Tel Aviv

TRANSFER: Delt transfer på ankomstdagen er ikke inkluderet og koster fra Tel Aviv 275 kr. på bestemte tidspunkter. Delt transfer på afrejsedagen er inkluderet, men, hvis nødvendigt, koster privat transfer fra Jerusalem ved afrejse ca. $62 eller fra Tel Aviv ca. $52 (betales lokalt).

Beliggenhed:
Ridtet dækker flere områder i Israel. Starter i nord ved Tel Aviv, derefter lidt mod nordøst og så i den centrale den af landet for at slutte i ørkenen i syd.

Klima:
Temperaturen varierer meget i Israel, specielt i de bjergrige regioner. Generelt har den nordlige del af landet et mildere Middelhavsklima, hvor Negev i syd har semi-tørt klima med varme somre og køligere vintre. Regn forekommer fra oktober til april, med mest i januar til marts. Mellem maj og september er regn en sjældenhed.

Pas & Visum:
Danske statsborgere ikke visum for turistophold i op til 90 dage i Israel. Du skal kunne vise returbillet til Danmark og dit pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her   

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Israel og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideekspedition
Rideniveau: **+
Periode februar til maj & september til december
Fastsatte datoer
6 nætter/4 dages ridning
3-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 105 kg
Gruppestørrelse: 12
Nærmeste lufthavn: Tel Aviv
Pris fra kr. 15.280

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER