Project Description

Rideekspedition oktober til april
9 nætter/8 dages ridning – pris fra kr. 42.475

Fra estancia til estancia i Torres del Paine nationalpark på lokale criollo heste, naturen er betagende vild, uspoleret, barsk og spektakulær

At ride i Torres del Paine Nationalpark, er uden tvivl en naturoplevelse du aldrig glemmer. Nationalparken er internationalt anerkendt for dens smukke, uspolerede og vilde natur med imponerende bjergkæder, søer, flora og fauna, som gør stedet til en ideel destination for et rideeventyr.

Du rider på lokale Criollo heste, hvor de fleste til dagligt lever i nationalparken. Ekspeditionerne er en cirkulær rute gennem nationalparken, med langsommere ridning på bjergstierne og tempofyldt ridning over pampassen – hver gang du drejer på dette ridt, vil du opleve en endnu mere betagende udsigt end den sidste. Hvis vejret tillader, vil du komme til at se den imponerende Torres fra både nord- og sydsiden af massivet.

Ryttere vil opleve estancia-livet i Patagonien på første hånd, hvilket inkluderer nydelsen, gaven og udfordringerne ved at have får og kvæg i dette område.  

Ruten byder på masser af forskellige scenerier; over denne åbne pampas, ind i de vilde gletsjere og isbjerge fyldt med søer og fredfyldte ridt gennem dale og gamle bøgeskove. Og gennem disse lange dage i sadlen, er de sneklædte bjergtinder aldrig langt væk.

I slutningen af sæsonen, normalt i april, er der et special ridt, som involverer rytterne til at hjælpe med at flytte heste, kvæg og får fra deres sommerindhegninger til deres vintergræs.

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau **+ – læs mere om rideniveau klik her

Du skal være en kompetent rytter, i form og sikker i at ride udendørs i alle gangarter. Der være tempofyldt ridning når terrænet tillader og roligt tempo på de stejlere sektioner.

Hestene er villige og fremadgående Chilenske Criollo heste og Criollo krydsninger

De er nogle dage med ca. 7 timer eller flere i sadlen, på disse dage vil rytterne blive bedt om ikke at ride hestene for hårdt og der kan derfor være flere langsomme sektioner på disse dage.

Hestene tilhører de forskellige estancias undervejs og du kan komme til at ride 4 eller 5 forskellige heste.

Special ridtet med at flytte heste på vintergræs er for meget erfarne ryttere, da du vil komme til at ride i højt tempo med en flok af løse heste.

Du bor på park hoteller samt fungerende- eller ombyggede estancias.

Hovedvægten på de fungerende estancias er lagt på et familiemiljø, som ikke er luksus, men er rent og komfortabelt. Alle er smukt beliggende med smukke udsigter. Her er ofte kvæg og får plus at heste i daglige arbejdsmiljø også kan opleves.

I de ombyggede estancias og hosterias, indkvarteres gruppen i to- og tre-sengs værelser med en-suite badeværelser.

Hvis du ønsker at bo i enkeltværelse, vil der blive opkrævet et gebyr, men bemærk venligst at enkeltværelse ikke kan garanteres på ”homestay” stederne, selvom alt vil blive gjort for at sikre det.

Patagonien er stort set kulturelt grundlagt ved fåreavl. Kød, specielt lam, er almindelig hverdagskost for de fleste folk i området. Under ridtet vil gruppen med stor sandsynlighed komme til at nyde en lamme- eller kød asado (BBQ) – der vil blive serveret alternativt mad til vegetarer, men vær opmærksom på at du vil komme til at se kød blive tilberedt.

På Horse Moving Ridt kan der blive et par overnatninger i nogle fjernliggende bjerghytter (kaldet Puestos). Du vil have et tag over hovedet og en ordentlig seng, men faciliteterne er primitive og basale. Du vil blive forsynet med en sovepose for disse nætter.

Chile – Torres del Paine Estancia Ridt Dagsprogram

 

Chile – Torres del Paine Flyt Heste på Vintergræs Dagsprogram

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 29. januar 2013

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest ud fra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Alle tiders ! Meget alsidigt rideterræn. Der var mulighed for både skridt i bjergrige områder og hurtige galopper på pampassen. Men ingen ryttere blev presset af sted.

Hvordan var standarden for jeres værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 5

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen? 5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
På turen nød vi de fantastiske naturscenerier og mageløse udsigter.
Alle var meget imødekommende og hjælpsomme, også for ikke-spansk talende. 

Datoer: 
Udover nedenstående datoer, arrangeres kortere samt skræddersyede ridt på forespørgsel for min. 2 ryttere fra oktober til april, dog min. 4 nætter

2020: 05.jan-14.jan // 19.jan-28.jan // 02.feb-11.feb // 19.feb-28.feb // 04.mar-13.mar 

Pris

  

Torres del Paine

 

42.475,-

Tillæg for enkelt værelse

 

7.000,-

Intet tillæg hvis du ønsker at dele

  

Der er et tillæg hvis deltagerantallet er mindre end 6 ryttere:
Torres del Paine:
Ved 4-5 deltagere kr. 2.980
Ved 2-3 deltagere kr. 5.960

– dette vil blive oplyst ved reservation og refunderes naturligvis skulle flere deltagere tilmelde sig.

Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD dec 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
Ridning, overnatninger, næsten alle måltider, sejltur til Balmaceda, entré til nationalpark, transfer Punta Arenas t/r på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Måltider i Puerto Natales, drikkevarer, drikkepenge samt afrejsekat i Chile (ca. USD41)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Punta Arenas t/r (fra København ca. fra kr. 10.000), evt. overnatninger i Santiago undervejs på flyrejsen dertil lufthavntransfers i Santiago, afbestillings– og rejseforsikring. Evt. sejltur til den Grå Gletsjer, som skal bookes på forhånd, ca. kr. 990

NÆRMESTE LUFTHAVN: Punta Arenas

TRANSFER: Transfer mellem Punta Arenas og Puerto Natales er inkluderet på bestemte tidspunkter. Alternativt findes der en god og billig busservice, som vi kan booke for dig. 

Beliggenhed:
Ekspeditionerne operer i Torres del Paine nationalpark, der ligger i det sydligste Patagonien i Chile. Nærmeste lufthavn er i Punta Arenas, der også er afgangsbyen for sejladser til Antarktis.

Klima:
Chile ligger syd for ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Med beliggenheden i det allersydligste af Sydamerika, er der stor forskel på sommer og vinter. Vejret er varmest i december til februar, hvor de højeste temperaturer ligger på 14-15 grader, men forvent 4 sæsoner på en dag – her er bjerge og vind, det betyder at dårligt vejr med regn hurtigt kan blive erstattet med klart solskin og visa versa.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver ikke visum for turistophold i Chile i op til 90 dage. For en sikkerheds skyld, sørg for at passet er gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejsedato.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her 

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Det anbefales at du konsulterer din læge eller vaccinationshus for seneste opdateringer inden afrejse. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Chile og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideekspedition
Rideniveau: **+
Periode fra oktober til april
Fastsatte datoer & private grupper
9 nætter/8 dages ridning
4-7 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 96 kg
Gruppestørrelse: 8
Nærmeste lufthavn: Punta Arenas
Pris fra kr. 42.475

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER