Project Description

Rideferiehele året
4 nætter/3 dages ridning – pris fra kr. 20.275

Et ægte afrikansk strandeventyr – rid langs øde og åbne hvide palmeklædte sandstrande, svøm i det Indiske Oceans azurblå hav

Landsbyen Vilanculos ligger på Mozambiques fastland, 750 km nord for hovedstaden Maputo. Denne by er nærmest en af Mozambiques bedst bevarede hemmeligheder, selvom byen i dag er travl med markeder og mange små butikker, har den stadig den afrikanske afslappede stemning blandet med lidt Portugisisk indflydelse.

Kystlinen er fyldt med små fiskerbåde og dhows (lokale transport skibe). Vandet er krystal klart og fantastisk indbydende. Lodges, gæsthuse og restauranter er åbnet i Vilanculos og det er blevet et pragtfuld sted at stikke af til, væk fra hverdagens stress og jag.

Ridning er afslappet, ligesom hele stemningen i området. Dagens program bliver tilrettelagt efter længden på dit ophold med en blanding af halvdagsridt og heldagsridt med picnic frokost. Vilanculos har nogle af de skønneste kystlandskaber i Mozambique – du rider langs øde sandstrande, langs ujævne klipper med kig over vandet til Bazaruto ø-gruppen, gennem vildt og ubeboet krat og forbi utallige indlands søer.  

7 nætters African Paradise programmet tilbyder muligheden for at udforske det pragtfulde øko-system i øhavet omkring Vilanculos – de vidtåbne sandstrande, de spektakulære udsigter fra klipperne, de uberørte sandklitter, bush og mangroven langs kysten. Der er også inkluderet flere ikke ride udflugter såsom besøg på det livlige marked og i en fiskerlandsby. Hvis du opholder dig mindst 4 nætter, vil du bruge én dag på at sejle ud i dhow til den smukke Benguerra Ø, hvor du vil ride samt få mulighed for at prøve noget af verdens bedste snorkling.

Ved at forlænge opholdet kan du få tid til at prøve de andre vandaktiviteter der findes i området. Vi kan arrangere snorkel og dykkerture (mod ekstra betaling), f.eks tage til nogle af de fantastiske dykkerområder omkring Bazaruto ø-gruppen. Korallerne omkring Bazaruto bliver betragtet som nogle af de mest unikke og uspolede i det vestlige Indiske Ocean. Du kan vælge at blive boende i Vilanculos eller vi kan arrangere et ophold på luksuslodge på en af Bazaruto øerne

Guiderne Pat & Mandy flyttede fra Zimbabwe med omkring 100 heste, som de havde reddet fra forskellige farme i Zimbabwe. Det kan anbefales at læse Mandy Retzlaff’s bog: ”One Hundred and Four Horses” om deres flugt til Mozambique.

Hestene er en blanding af fuldblod og forskellige krydsninger, de er meget velopdragne og nyder deres nye liv på kysten.

Du skal være komfortabel med alle gangarter og kunne ride i åben natur. Der er stor sandsynlighed for at du bliver våd når du rider langs stranden, der vil også være mulighed for at sadle hesten af og svømme med dem.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 85 kg, der er normalt maks. 8 ryttere i gruppen (udover guide)

Gæster bor normalt på Vila de Sonhos.

Vila de Sonhos består af en gruppe på 4 villaer, som ligger lige ud til stranden. Hver villa har to dobbeltværelse og to to-sengsværelser, alle værelser har en-suite badeværelser og privat balcon. Der er også en fælles lounge, spiseområde samt køkken med personlig chef/kok i hver villa.

Du kan nyde swimmingpoolen midt på resortet, eller tage den private adgang til en svømmetur i det varme Indiske Ocean, her er stranden børnevenlig og ligger kun et “stenkast” fra resortet.    

Enkeltværelser forefindes uden tillæg.

Hvis Vila de Sonhos er fuldt booket, vil du bo på et resort af samme standard i området.

Mozambique – African Paradise 7 nætter Dagsprogram

 

Mozambique – African Paradise 4 nætter Dagsprogram

 

Mozambique – Coastal Wonderland Dagsprogram

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik 

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Modtaget d. 03. december 2018

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 4
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5
Jeg havde nok forventet lidt mere udfordring i forhold til terrænet.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 3
Måltiderne trak ofte ud, så man nåede at blive meget sulten, hvilket ødelagde det lidt for mig. Ellers var maden fin.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikkker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 4
Jeg følte mig som altid godt informeret før afrejse, men der var lidt uoverensstemmelse mellem enkelte informationer i rejseplanen og det, jeg kom ned til.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Smukt sted at ride. Dejligt lange galopstræk langs stranden. Skønne heste og søde, hjælpsomme guider samt øvrigt personale.


Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer:
Åbent hele året. Du kan ankomme alle ugens dage og opholde dig du længe du ønsker. Vi anbefaler min. 4 nætter, men 7 nætters programmet er også interessant.

Priser

 

Rytter

 

Ikke Rytter

African Paradise 4 nætter 

 

20.275,- 

 

kontakt os

African Paradise 7 nætter 

 

 30.370,-

 

 kontakt os

Der er intet tillæg for enkeltværelse. 

Kontakt os for priser på børn under 16 år.

Tag vennerne med og få følgende rabat
Tag én ven med og én person får 10% rabat
Tag to venner med og én person får 35% rabat
Tag tre til fem venner med og én person får 75% rabat
Tag seks til ni venner med og én person er gratis
Bemærk: Gælder kun for booking af ryttere og kan ikke benyttes ved booking af ikke-ryttere


Bemærk: Ride Prisen er baseret på kursen for USD dec 2019 – p.g.a. konstant svingende kurser, kan prisen derfor variere. Ved reservation/betaling af depositum, fastlåser vi den aftalte kurs/pris. Det betyder at din ride pris derefter ikke vil ændre sig uanset om kursen stiger eller falder.

INKLUDERET:
Indkvartering, ridning og udflugter jf. valgte program, alle måltider, sodavand, øl, vin og spiritus, massage , transfer Vilanculos lufthavn t/r, Nationalpark gebyrer, Dhow sejltur til Benguerra, VAT samt bidrag til Rejsegarantifonden.

BETALES LOKALT:
Alkoholiske drikkevarer, bar-regning (inkl. sodavand), andre udflugter og aktiviteter, ankomst- og afrejseskat i lufthavn samt visum (ca. 25USD)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Vilanculos t/r (fra København ca. fra kr. 7.500), afbestillings- og rejseforsikring.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Vilanculos

Beliggenhed:
Mozambique ligger på den sydlige Afrika’s østkyst, lige ud til det Indiske Ocean. Ridtet har base i Vilanculos, en traditionel fiskerby ved kysten ca. midt i landet.

Klima:
Mozambique ligger syd for ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Der er meget varmt og fugtigt i november til februar (gennemsnitlig 30 grader). Varmt resten af året (gennemsnitlig 25 grader). Mulighed for regn i perioden fra december til marts.

Pas & Visum:
Danske statsborgere behøver visum for indrejse i Mozambique. Dette kan opnås inden afrejse på Mozambique’s Ambassade, dit pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse og du skal have mindst 3 blanke sider i dit pas. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her    

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse), som er udbredt i hele verden. Der er risiko for Malaria i Mozambique og du skal konsultere din læge eller vaccinationshus inden afrejse omkring evt. forebyggelse og evt. yderligere vaccinationer. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her  

Forsikringer:
Det Blå EU-Sygesikringsbevis dækker ikke i Mozambique og du skal derfor have en rejseforsikring der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport for at deltage på dette ridt, tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideferie
Rideniveau: **
Periode hele året
Valgfri ankomst- & afrejsedag
4 nætter/3 dages ridning
2-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 85 kg
Gruppestørrelse: 8
Nærmeste lufthavn: Vilanculos
Pris fra kr. 20.275

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER