Frankrig – Provence **

Frankrig – Provence **2020-01-05T08:36:09+01:00

Project Description

Rideekspedition marts til november
5 nætter/5 dages ridning – pris fra kr. 10.685

6 forskellige ridt i Provence, kendt for sin lækre mad og gode vine samt Camargue, Côtes du Rhone og Alpille bjergkæden

Provence er kendt for lækker mad og gode vine, landskaberne har figureret i mange kendte kunstneres malerier såsom Van Gogh, Cezanne, Gauguin, Matisse og Picasso.

Disse ridt tager dig gennem den uimodståelige region; fra deltaets sletter i Camargue med pinke flamingoer og strande, gennem gamle byer og landsbyer med stenhuse, over Alpille bjergene og ind i hjertet af Provence og Rhône dalen, hvor du møder duften af middelshavs planterne og lavendel langs de smukke strækninger med vinmarker og frugtplantager.      

Hestene har base nær middelalderlandsbyen Lauris, en lille times kørsel fra Marseilles. De smalle gader og gamle huse i Lauris, er bygget bag et slot fra 1800-tallet, som ligger højt på en skråning med udsigt over Durance – dette er et perfekt startsted for de fleste ridt, inden du rider videre ind i hjertet af Provence eller mod Camargue.

Der er 6 fantastiske ridt at vælge mellem:
 
Cezanne Ridt:
Et 5 nætters ridt over det berømte Montagne Sainte-Victoire. Du vil finde ud af hvorfor så kendte kunstnere som Cezanne og Picasso blev forelsket i disse kontrastfyldte landskaber, hvor provence med sine lyse hvide limstens klipper, pudderblå vidder, dybe grønne fyrretræsskove og røde lerjord ved bjergfoden tilbød baggrunden for nogle af deres fineste værker.
  
Luberon og Camargue:
Dette 6 nætters ridt tager dig på en vidunderlig rejse gennem Provence. Med start i Luberon bakkerne, over Alpilles ved de såkaldte Van Gogh bakker til Middelhavet i det berømte Camargue; området med flamingoer, sorte tyre og hvide heste.

Luberon og Øvre Provence:
På dette 6 nætters ridt udforskes hjertet af Provence; fra Luberons regionale naturpark til foden af Ventoux bjerget. Dette ridt er fyldt af lys og dufte, halvvejs mellem Alperne og Middelhavet. Undervejs vil I ride gennem gamle landsbyer og marker fyldt med lavendel.

Lavendel Ridt:
Et 6 nætters ridt fyldt med dufte og farver mens udforsker du hjertet af Provence, fra det sydlige Luberon til de provencalske områder, der er berømt for deres lavendel produktion. Ridtet tager dig Claparédes plateauet, Albion plateauet, gennem Banon’s landskaber til foden af Provences gigant; Ventoux bjerget. Et velduftende ridt mellem Provences urter.  

Vin turen:
Dette 6 nætters ridt foregår i hjertet af Provence og tager gennem Luberons regionale naturpark til Rhône dalen ved foden af Ventoux bjerget. Du oplever landskaber omkranset af solskin, som gør det til et perfekt vinland. Du kan opleve Cotes de Luberon, Coteaux d’Aix-en-Provence, Cotes du Ventoux, ligesom det berømte Cotes du Rhône såsom Beaumes-de-Venise og Gigondas, hvor ridtet ender.    

Nytårsridt:
Et 6 nætters ridt med fast base som byder dig velkommen i det nye år i Provence’s behagelige klima. Nyd en blanding af hel- og halvdagsridt i Luberon Regional Nature Park, blandt vinmarkerne, oliven og frugtplantager. Basen er i Gargoulettes gæstehus som byder på swimmingpool, jacuzzi og hamman. Højdepunktet er nytårsaften, hvor gruppen nyder Provence middag og fest sammen.

Disse ridt har vi kategoriseret til rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

Du skal være komfortabel med skridt, trav og rolig galop undendørs. Tempoet er afslappet, så du får tid til at nyde de landskaber, med nogle kortere trav og rolige galopstræk undervejs.

Heste er hovedsagligt krydsninger, der lever sammen i flok året rundt. De er gennemsnitlige i højde og bygning og er velafbalancerede, venlige og villige, som gør dem ideelle for disse ridt.

For bedst mulig komfort bruges der typer af ”Forestier” og ”Chamade” sadler med sadeltasker. Du vil selv være ansvarlig for at strigle og sadle din hest under ridtet, der vil dog altid være hjælp til rådighed, skulle du behøve dette.

Ridning på vej, bliver holdt på minimum, men I vil nogle gange ride gennem små landsbyer. Ellers vil I ride gennem landskaberne på et enormt netværk af stier mellem vinmarker og almindelige opdyrkede marker, guiden har et godt kendskab til kulturen, historien, floraen og faunaen i de omkringliggende områder.

Der rides 4-6 timer daglig, så det er vigtigt at du er i så god rideform som muligt.

Maksimum vægt for (inklusiv ridetøj) ryttere er 100 kg, der er normalt 10 ryttere i gruppen (udover guide)

Den første og sidste nat tilbringes oftest på hestenes base Mas de Recaute nær Lauris, hvor du bor i Gîte stil med to-sengs og dobbeltværelser og en-suite badeværelser. Der er et central opholdsrum, hvor morgenmad og aftensmad spises.

Overnatningen på Mas de Recaute er charmerende, men meget simpel, det er muligt at opgradere til nærtliggende gæstehus i højere standard og koster kr. 270 per nat (på de fleste ridt, drejer det sig om to nætter).

På selve ridtet rides fra farmhus til farmhus (nogle er simple Gîtes, andre er private farmhuse). Det er charmende, men simpel indkvartering, oftest i turistmæssigt uspolerede omgivelser, som er udvalgt for gæstfriheden hos værterne.

Det er muligt at garantere enkeltværelse mod tillæg.

Undervejs vil I nyde Picnic frokoster og aftensmad af tilberedt af lokale produkter, når det er muligt. Aftensmåltider er klassisk fransk farmermad med masser af gryderetter og, som der er typisk i Frankrig, er det ikke usædvanligt at få serveret en fire-retters menu

Frankrig – Cezanne Ridt Dagsprogram

 

Frankrig – Luberon og Camargue Dagsprogram

 

Frankrig – Luberon og Øvre Provence Dagsprogram

 

Frankrig – Lavendel Ridt Dagsprogram

 

Frankrig – Vin Ridt Dagsprogram

 

Frankrig – Provence Nytårsridt Dagsprogram

 

Point er givet ud fra skala:
5 = Helt fantastisk/Over al forventning
4 = Godt/Over middel
3 = Tilfredsstillende
2 = Utilfredsstillende
1 = Dårligt/Under al kritik

Bemærk: Vi redigerer ikke i vore kunders feedback. De synspunkter der måtte fremkomme, er vore kunders personlige og deles nødvendigvis ikke af Rid & Rejs.


Luberon & Camargue ridt – modtaget d. 16. april 2019

Hvordan var jeres rejse generelt set? 5

Fik I den rigtige hest udfra jeres ridefærdigheder? 4
Var I tilfredse med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)? 5
Hvordan var standarden for maden? 
5

Fik I alle de informationer I behøvede? 5
Fik I alle informationer, således I følte jer sikre på møde/transfertider og hvad I kunne forvente på riderejsen?
5

Vil I anbefale denne riderejse til jeres venner? Ja
Fantastisk tur.
Det er virkelig vanedannende


Højtliggende Landsbyer – modtaget d. 29. august 2016

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 5
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 4
Jeg fik først en meget rolig og sikker hest. Eftersom en rytter faldt af sin hest den første dag, blev jeg på andendagen spurgt, om jeg ville bytte. Det sagde jeg ja til. Den anden hest var lidt mere udfordrende at ride, men passede godt til mig, så den beholdt jeg, selvom jeg fik tilbudt at få min første hest tilbage efter tredjedagen, fordi dens nye rytter var færdig med sin rideferie.

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
3
Hvordan var standarden for maden? 4
Især frokosten undervejs var lækker. Masser af frisk frugt. Aftensmaden svingede i kvalitet, men var generelt tilfredsstillende. Nogle aftner rigtig god.

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5
Rid & Rejs holdt mig meget godt informeret under bestillingen, da der var lidt problemer med transfertider. Meget god service fra selskabet.

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja
Provence er et meget smukt område at ride i, hestene var gode og sikre, og det er en meget spændende rejseform at ride fra overnatningssted til overnatningssted. Naturen er skøn, og ridtet udfordrende op og ned ad stejle skrænter. Desuden var de andre rejsedeltagere rigtig søde og gode at snakke med, selvom flere af dem ikke talte engelsk, og en stor del af samtalerne derfor foregik på fransk, som jeg ikke taler.
Desværre var informationen fra guidens side om Provence, naturen og området meget lille. Jeg havde forventet at lære mere om området, men jeg ved desværre ikke ret meget mere, end inden turens begyndelse. Jeg havde håbet og forventet fortællinger om området, naturen, lokalbefolkningen, dyrelivet og så videre. Desuden foregik en stor del af informationen under ridningen på fransk.
(R&R kommenterer: Det er meget beklageligt mht informationsniveauet samt at det foregik på fransk, vi er igang med at undersøge hvorfor og hvordan det kan forbedres fremadrettet)


Lavendel Ridt – modtaget d. 13. juli 2016

Hvordan var din rejse generelt set? 4

Fik du den rigtige hest udfra dine ridefærdigheder? 5
Var du tilfreds med ridningen, tempoet og/eller terrænet? 3
Hvordan var standarden for hestene, udstyret og evt. staldene? 5

Hvordan var standarden for dit værelse (komfort, faciliteter)?
4
Hvordan var standarden for maden? 3

Fik du alle de informationer du behøvede? 5
Fik du alle informationer, således du følte dig sikker på møde/transfertider og hvad du kunne forvente på riderejsen? 5

Vil du anbefale denne riderejse til dine venner? Ja

Datoer:
Cezanne Ridt:

2020: 22.mar-27.mar // 05.apr-10.apr // 19.apr-24.apr // 10.maj-15.maj // 24.maj-29.maj // 07.jun-12.jun // 21.jun-26.jun // 13.sep-18.sep // 27.sep-02.okt // 11.okt-16.okt // 25.okt-30.okt // 01.nov-06.nov // 08.nov-13.nov 

Luberon og Camargue:

2020: 19.jan-25.jan // 26.jan-01.feb // 02.feb-08.feb // 09.feb-15.feb // 16.feb-22.feb // 23.feb-29.feb // 01.mar-07.mar // 08.mar-14.mar // 15.mar-21.mar // 22.mar-28.mar // 29.mar-04.apr // 05.apr-11.apr // 12.apr-18.apr // 19.apr-25.apr // 26.apr-02.maj // 03.maj-09.maj // 10.maj-16.maj // 24.maj-30.maj // 31.maj-06.jun // 07.jun-13.jun // 14.jun-20.jun // 21.jun-27.jun // 06.sep-12.sep // 13.sep-19.sep // 20.sep-26.sep // 27.sep-03.okt // 04.okt-10.okt // 11.okt-17.okt // 18.okt-24.okt // 25.okt-31.okt // 01.nov-07.nov // 08.nov-14.nov // 15.nov-21.nov // 22.nov-28.nov // 29.nov-05.dec // 06.dec-12.dec // 13.dec-19.dec // 20.dec-26.dec

Luberon og Øvre Provence:
2020:
19.jul-25.jul // 26.jul-01.aug // 02.aug-08.aug // 09.aug-15.aug // 16.aug-22.aug // 23.aug-29.aug // 30.aug-05.sep

Lavendel Ridt:
2020:
28.jun-04.jul // 05.jul-11.jul // 12.jul-18.jul

Vin turen:
2020: 03.maj-09.maj // 17.maj-23.maj // 31.maj-06.jun // 14.jun-20.jun // 20.sep-26.sep // 04.okt-10.okt // 18.okt-24.okt 

Udsolgt!

Priser
   Tillæg enkeltværelse
Cezanne Ridt (5 nætter)
 10.685,- 2.280,-
     
Luberon & Camargue (6 nætter) 12.jan-04.apr 11.445,- 2.280,-
Luberon & Camargue (6 nætter) 05.apr-18.apr 11.825,- 2.280,-
Luberon & Camargue (6 nætter) 19.apr-11.okt 12.205,- 2.280,-
Luberon & Camargue (6 nætter) 18.okt-31.okt 11.825,- 2.280,-
Luberon & Camargue (6 nætter) 01.nov-20.dec 11.445,- 2.280,-
     
Luberon & Øvre Provence (6 nætter) 11.065,- 2.280,-
     
Lavendel Ridt (6 nætter)
 11.445,- 2.280,-
Vin Turen (6 nætter)
 11.445,- 2.280,-
Nytårs ridt (6 nætter – fast base) 9.925,- 2.280,-

INKLUDERET:
Ridning, alle måltider inkl. vin til maden, transport Marseille lufthavn t/r på bestemte tidspunkter samt bidrag til Rejsegarantifonden

BETALES LOKALT:
Entré til museer og monumenter, barregning og drikkepenge (€35-€50)

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse Danmark – Marseille t/r (fra København fra ca. kr. 1.900), evt. opgradering fra Mas de Recaute (270 kr per nat) samt afbestillings- og rejseforsikringer.

NÆRMESTE LUFTHAVN: Marseille

TRANSFER: Er inkluderet fra Marseille lufthavn på bestemte tidspunkter

Beliggenhed:
Disse ridt foregår i Provence i Sydfrankrig. Provence strækker sig fra Rhône flodens vestbred til Italiens grænser mod øst og grænser op til Middelhavet. Nærmeste lufthavn er Marseille.

Klima:
Området har Middelhavsklima med varme somre, mildt forår og efterår og køligere vintre.

Pas & Visum:
Frankrig er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Frankrig, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.

Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her  

Rideekspedition
Rideniveau: **
Periode marts til november
Fastsatte datoer & private grupper
5 nætter/5 dages ridning
2-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 100 kg
Gruppestørrelse: 10
Nærmeste lufthavn: Marseille
Pris fra kr. 10.685

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER

La recherche révolutionnaire défie les idées reçues et le jugement selon lequel le Viagra Super Active et ses médicaments sont contre-indiqués chez les patients atteints de priapisme.