Project Description

Rideekspeditionhele året
7 nætter/6 dages ridning – pris fra kr. 11.410

Costa Brava kysten med regionens gode vin og mad samt god ridning – med 15-30 km i godt tempo dagligt bliver der også tid til at slappe af

Mens du rider, vil du udforske det ægte Costa Brava, en spændende region med en ekstraordinær naturlig skønhed og historisk arv. Fiskerlandsbyer fra middelalderen ligger langs den vilde kystline med lange sandstrande brudt op af klippefyldte bugter ligger gemt bag bakker dækket af fyrretræ.

Feriens højdepunkter inkluderer ridning gennem charmerende uspolerede landsbyer, lange rolige galopstræk gennem kystens landskaber og en spændende strandgalop i solopgangen – alt dette med Pyrenæerne i horisonten. Dertil overnattes på et P.R.E. stutteri, det er vidunderligt at beundre disse smukke heste.

Ekspeditioner med tid til afslapning, hvor der overnattes i nøje udvalgte gæstehuse, pensionater og små familiedrevne hoteller, hvor værterne forkæler med lækre Catalanske og Spanske retter.

Der er 3 forskellige programmer:
     
Kyst & Vin Ridt:
Kyst & Vin ridt byder på 7 nætter, 6 dage i sadlen, hvor du oplever landskabets kontraster, ridning i vandkanten i solopgangen, besøg vinkældre (inkluderer cava- og vinsmagning), overnatning på det tidligere Espolla slot, besøg middelalder landsbyen Perelada og et PRE stutteri.

Gourmet Kyst Ridt:
Gourmet Kyst ridt byder på 7 nætter, 6 dage i sadlen med ridning i den varierede Catalanske natur; grønne bølgende bakker, middelalderlandsbyer og på Middelhavets strande mens en spansk Gourmet kok (David) forkæler med uovertrufne frokoster og middage undervejs samt muligheden for at smage forskellige lokale vine dertil.

Vilde Kyst Ridt:
Vilde Kyst Ridt er et 6 nætters ridt, der byder på 5 skønne dage i sadlen i de varierede landskaber ved Costa Brava (den vilde kyst). På dette ridt vil du nyde fantastiske panorama udsigter over havet samt få mulighed for at svømme i skjulte bugter. Du vil også besøge vinkældre (inklusiv vin- og cavasmagning), bo i simpel, men komfortabel indkvartering og opleve det catalanske køkken

Ridningen har vi kategoriseret til rideniveau ** – læs mere om rideniveau klik her

Hestene består mestendels Andalusier og Spanske heste, der rides med engelsk eller spansk udstyr.

Du skal være sikker i alle gangarter på en fremadgående og følsom hest udendørs. Tempoet varierer og der er muligheder for lange trav- og galopstræk inkluderet nogle tempofyldt galopstræk. 

Bemærk fra juni til og med september, kan der ikke rides i vandkanten pga gæster på stranden. I stedet rides der i sandklitterne og på stierne langs stranden med udsigt til havet.

Det forventes at du selv strigler og sadler din hest om formiddagen og efter frokost pausen, ligesom du afsadler og leder den på fold om aftenen.

Maksimum vægt for ryttere (inklusiv ridetøj) er 90 kg, der er normalt 12 ryttere i gruppen (udover guide)

Indkvarteringen er ren og komfortabel og rangerer fra hostals til gæstehuse – dette inkluderer landlige gæstehuse, pensioner og små hoteller, alle udvalgt for deres charme og gæstfrihed. De fleste nætter sættes hestene på en nærtliggende fold og du må gå den korte tur til din indkvartering for natten.

Der er mulighed for dobbelt- og to-sengsværelser og i de fleste tilfælde med privat badeværelse, bemærk dog at badeværelset ikke altid er en-suite (sammenhængende) med værelset.

Spanien – Costa Brava Kyst & Vin Ridt Dagsprogram

 

Spanien – Costa Brava Gourmet Kyst Ridt dagsprogram

 

Spanien – Costa Brava Vilde Kyst Ridt Dagsprogram

 

 

Se tilbagemeldinger fra tidligere deltagere hos vores engelske partner In The Saddle – klik her

Datoer:

Kyst Ridt
2020: 16.feb-23.feb // 23.feb-01.mar // 08.mar-15.mar // 29.mar-05.apr // 12.apr-19.apr // 26.apr-05.maj // 10.maj-17.maj // 27.sep-04.okt // 11.okt-18.okt // 08.nov-15.nov // 22.nov-29.nov

Gourmet Kyst Ridt  
2020: 26.apr-03.maj // 17.maj-24.maj // 29.sep-04.okt

Priser

 

 

Kyst Ridt

 

11.410,-

Gourmet Kyst Ridt

 

14.295,-

Rabat ikke rytter (halvpension) -20%
Tillæg for enkeltværelse €30 per nat – intet tillæg, hvis vi finder én at dele med

Bemærk at det kræver min. 5 deltagere for bekræfte disse ridt til gennemførelse, dog kan vi nogle gange få et ridt bekræftet ved mindre antal deltagere mod et gebyr, som betales lokalt. Dette oplyses ved reservation og bliver naturligvis refunderet såfremt ridtet når 5 eller flere deltagere.

INKLUDERET:
Ridning, indkvartering jf. program, alle måltider (bortset fra på Kyst Ridt & Vilde Kyst Ridt), vin til maden og bidrag til Rejsegarantifonden

BETALES LOKALT:
Andre drikkevarer, Entré til muséer og monumenter samt vin- og cava kældre, massage og wellness behandlinger, 3x frokost og 1x aftensmad på Kyst ridt, 1x frokost og 3x middage på Vilde Kyst Ridt (€90), drikkepenge (€35-50), evt. enkeltværelsestillæg €30 per nat samt transport Barcelona lufthavn (€120) eller Girona lufthavn (€90) t/r på bestemte tidspunkter

IKKE INKLUDERET:
Flyrejse til Barcelona t/r, afbestillings- og rejseforsikring

NÆRMESTE LUFTHAVN: Barcelona og Girona

TRANSFER: Er ikke inkluderet og koster €120 Barcelona lufthavn eller €90 Girona lufthavn t/r på bestemte tidspunkter

Beliggenhed:
Ekspeditionerne opererer i Catalonien, i det nordøstlige Spanien, lige ved grænserne til Frankrig og Andorra. Nærmeste lufthavn er Barcelona.

Klima:
Klimaet er typisk Middelhavsklima med mange solskinstimer, milde vintre og varme somre.

Pas & Visum:
Spanien er medlem af EU og Danske statsborgere visum for ophold i Spanien, dog kræver myndighederne at du medbringer gyldigt pas ved rejse og ophold i landet.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Vaccinationer:
Generelt anbefaler vi at du altid har din difteri og stivkrampe (tetanus) vaccine opdateret ved alle rejser samt det kan være en god idé at få en Hepatitis A (Havrix/smitsom leverbetændelse) vaccination, da Hepatitis efterhånden begynder at være udbredt i hele verden. Læs mere på Statens Seruminstituts hjemmeside her

Forsikringer:
Du skal medbringe dit blå EU-sygesikringsbevis, der giver dig ret til samme offentlige sygehjælp som borgerne i det land du befinder dig i.

Ved rejser i EU lande, kræver vi, at du udover at medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, også har dækning ved en rejseforsikring, således at du er dækket på nærmeste klinik og hospital uanset om dette er offentligt eller privat – samt at du også er dækket ved hjemtransport. Tjek også at rejseforsikringen dækker ved ridning og om det påkræves at du rider med ridehjelm for at forsikringen dækker. Vi samarbejder med Gouda og du kan læse mere om deres rejseforsikringer her

Rideekspedition
Rideniveau: **
Periode hele året
Fastsatte datoer
7 nætter/6 dages ridning
3-6 timers ridning per dag
Maks. ryttervægt 90 kg
Gruppestørrelse: 12
Nærmeste lufthavn: Barcelona
Pris fra kr. 11.410

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende            

 

POPULÆRE REJSER