Vi er specialiseret i riderejser i hele verden

Rideferie
– fast base hvorfra du rider, med forkælelse, god mad og vin.

Ridesafari
– intet kan sammenlignes med at betragte vilde dyr fra hesteryg.

Ranchophold
– oplev livet på ranches i USA, Canada og Argentina.

Rideekspedition
– rid fra sted til sted og udforsk et større område på hesteryg.

Vi skræddersyr din rejse.
Uanset om du vælger et ridt med fastsat eller fleksibel dato, så skræddersyr vi din rejse. Vi kan også arrangere flyrejsen samt på mange destinationer evt. forlængelse før- eller efter ridtet.

Ring 22 418 418 for mere information

Tilbagemeldinger fra kunder
Vi offentliggør ALLE tilbagemeldinger fra vore kunder – det betyder at du, inden du beslutter dig, kan læse om tidligere besøgendes erfaringer fra det respektive ridt. Du finder tilbagemeldinger under beskrivelsen af hver ridt eller du kan læse de senest indkomne her: Feedback fra vore kunder

Vi er agent for In The Saddle
Vores engelske partner In The Saddle har 27 års erfaring i at tilbyde riderejser. In The Saddle har fokus på at tilbyde riderejser af høj kvalitet; at kunne udforske verden på sunde heste, som er velpassede, veluddannede og i form til deres job – de skal være en fornøjelse at ride – ligesom sikkerheden skal være i orden med kyndige og ansvarlige guider/værter. Vi er stolte af at kunne tilbyde vore ridt i samarbejde med In The Saddle, dette gør at vi kan byde på et omfattende program, af høj kvalitet, og samtidig har mulighed for at give dig opdaterede og reelle informationer fra medarbejdere, som har besøgt det pågældende ridt.

 

Læs mere om In The Saddle på deres hjemmeside – klik her

 

POPULÆRE REJSER

Advarsel: Dette er stærkt vanedannende